Отговори
# 120
Харем, токсоплазмозата се лекува. Доколкото ми е известно носителките на токсоплазмоза са застращени от ранни аборти, а ти вече си минала този период. Защо ви изследват за токсоплазмоза? Та резултатите може да са положителни, но това да е защото вече си боледувала. Хм, какво са казали - болн а си от токсоплазмоза или?
Не трябва да ядете недобре обработена термично риба! Аз четох за токсоплазмозата по време на бременността с Тони и да ви кажа - по-често е от недобре измити зеленчуци и плодове и най-вече риба!

Беборина, значи от сега тренирай да си лоша Joy Честито!

# 121
HAREM style ако доки е добра и те е гледала с хубава апаратура би трябвало да няма грешка в определянето на пола спокойно.а и а твърдо вярвам че каквото най много иска мама такова е бебето

# 122
мили мами. рових се из форумите и такива УЖАСНИ неща прочетох за бебенца че просто нямам думи не мога да спя.повече няма да се рова там където не ми е работа -само ще се моля на ГОСПОД да ни пази всичките мами и да ни дари с здрави бебенца прегръщам ви силно

# 123
Добро утро и от мен!
Права си, Бамби! Понякога прекаляваме с четенето и сами си усложняваме живота. Винаги е така, колкото повече знаеш, толкова повече притеснения имаш. Бързичко си взела правилното решение, да не се ровиш много-много. То си ни е достатъчно тук в нашата групичка да се тревожим кой какви проблеми има. Blush

# 124
Добро утро, поспаланки!  newsm03 Дали се изваля вчера, че днес искам слънчево и усмихнато време!

Аз станах да приготвям баница, но съм забравила да си размразя корите.... ooooh!

Момичета, гледайте по-позитивно на нещата. Не си приписвайте всичко, което прочетете. Преди месец така се изплаших на един от прегледите, че забравих ума и дума. Но какво да се прави, не всичко изглежда така лошо. Убедих се, че е много важно да сме спокойни, весели и усмихнати. Трябва да гледаме положително на нещата! newsm51

# 125
  • Пловдив
Добро утро и от мен .Пожелавам ВИ приятна почивка .Мойте изследвания също показаха че имам токсоплазмоза.Когато пуснах повторно двата вида антитела се оказа че съм я карала някога и сега имам някакви антитела ,но в момента токсоплазмозата не е активна т.е. нямам.Но докато излезнат вторите резултати косата ми побеля от притеснение.Док каза че щом не е активна .Тази седмица и аз бях на ФМ -за моя радост бебчо е добре. На 70% док каза сини гащи -ама не се ангажира .Каза след няколко седмици пак.

# 126
Здравейте,мамчета!
Всеки път като прочета за поредните "сини гащи" и ме напушва на смях...много момци ще има тоз декември!  Laughing Да са ни живи и здрави!  Hug Както казва нашата педиатърка "Имаш си красавица,сега ти трябва здрав юнак!"  Peace
Весел уикенд и от мен! Grinning

# 127
Здравейте мами  Hug

bg_desi благодаря ти за отговора  Hug аз се осигурявам от основната ми работа за всички рискове и т.н на висока заплата от там нямам никакви проблеми и ще си получавам майчинство в пълен размер, проблема е от моята собствена фирма където не съм осигурявана за рискове и не мога да ползвам болничен т.е съм си хвърляла парите на вятъра за това ми беше яда и вместо да получавам от двете места майчинство ще получавам само от едното, въпреки че всеки месец си внясам и от двете осигуровки.  Crossing Arms

наистина много момчета ще имаме поне за сега де както се очертава, но пък има над 100 срамежливи бебета а те девойките по-късно се показват може да се изравни резултата  Heart Eyes Simple Smile днес ходих да купувам дрешки за погачка на една девойка ей казвам ви щях да лудна толкова прекрасни малки дрешки направо ми идеше да изкупя всичко  Crazy Crazy Crazy Heart Eyes

# 128
Беборина, значи от сега тренирай да си лоша Joy Честито!

Благодаря!
Аз ще съм от добричките,нали си имам и момиченце.  Crazy
Invisible Не се ядосвай излишно.Важното е да сте здрави.Парите днес ги има утре не!

# 129
Мамчета днес нещо не ви се пише май.Ама да ви кажа и мен ме гони един съботен мързел.
Ехеее днес влизам в пети месец-супер Flutter

# 130
здравейте. явно мамите днес са по разходки за уикенда щом не пишете но нищо . аз сигурно ще си остана в къщи а мислех да ходя  днес на моренце и да се рзпиша най -накрая и а на плажа ама сякаш малко ме е срам с това голямо коремче.........

# 131
Кой на разходка, кой в болницата
Аз съм в болница, пазих се, пазих се, днес излезнах за малко и прокървих пак много.
Сега съм в болница, на системи, ще видим какво ще стане.

# 132
Каспър, стискам ти палци всичко да е наред и скоро да излезеш от болницата.
Аз  пък, другата седмица ще правя амниоцентезата..... силно се надявам, всичко да е наред!  Praynig

# 133
Каспърче миличка стискам палци всичко да се оправи, изтормози се ти  Praynig Hug

Кика стиснати палци и за теб, сигурна съм че бебето ти е здраво и всичко ще е наред Hug

bambi25 от какво те е срам показвай си сладкото коремче, аз с такъв кеф отидох на плаж с гордо изпъчен тумбак  Heart Eyes Party

beborina наистина свекървите, които имат момичета са много добрички пример е и моята свеки...ама и аз мисля че няма да съм лоша пък да видим  Joy Laughing

# 134
Каспър, дано се оправяш бързо! Praynig Аман с това кървене. Разбра ли каква е причината?
Кика, дано всичко е наред и при теб. Peace

Аз днес отидох до плажа на Слънчев ден, но беше такъв пек..
Плажа пренаселен, във водата плуваха какви ли не боклуци.. и на мен ми се отщя.
И бързо се ориентирах към близкия бар.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт