Отговори
# 135
Не знам, бебето е живо, рита си, скача си
Не се вижда отлепяне на плацентата, но казаха че ако е малко, няма да се види
Сега ме наблъскаха със системи и инжекции да спре кръвта, но казаха, че изведнъж няма да спре
Ще видим, ден за ден ще го караме
Вие се пазете, че белята от нищото става!

# 136
каспър и аз ще ти стискам палци миличка дано всичко да се оправо бързо и да се прибереш в къщи

# 137
Каспърче,стискам палци и аз!  Hug

# 138
  • София
Здравейте на всички
Каспър стискам палци бързо да се прибереш. Бъди спокойна всичко ще е наред.
Чаено момиче още не могат да определят в коя ГС съм със сигурност, но доки мисли че трябва да съм в 12. Другата седмица трябва да съм на преглед и дано да ми определи по-точно.

# 139
 Каспър стискам ти силно  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  всичко да мине и да си добре вече  Praynig  Hug

# 140
Каспър, в болницата има безжичен нет ли? Хехе, аз си мисля ако ще плащам някъде за вип стая някой ден след месеци, да попитам има ли нет Joy Стискам ти палци и най-вече дано не доведе до особени сътресения влизането ти в болница. Представям си колко е трудно - да имаш бизнес, дете, и да не можеш да се грижиш за нито едно от двете, но в крайна сметка има и такива моменти, има и по-важни неща! Hug Дано всичко има благополучен край! Praynig Heart Eyes
Кикаfingerscrossed от мен и много силно се надявам да е  Flowers Four Leaf Clover после! Hug

# 141
Каспър, в болницата има безжичен нет ли? Хехе, аз си мисля ако ще плащам някъде за вип стая някой ден след месеци, да попитам има ли нет Joy Стискам ти палци и най-вече дано не доведе до особени сътресения влизането ти в болница. Представям си колко е трудно - да имаш бизнес, дете, и да не можеш да се грижиш за нито едно от двете, но в крайна сметка има и такива моменти, има и по-важни неща! Hug Дано всичко има благополучен край! Praynig Heart Eyes
Кикаfingerscrossed от мен и много силно се надявам да е  Flowers Four Leaf Clover после! Hug

Ами аз навсякъде си вървя с лаптопа и устройството за нет - на Макс Телеком. Иначе съм в частна болница, като хотел - хубава храна, няма такова отношение, как сте, добре ли сте - през 20 минути, чистене, оправяне, акушерки, доктори. Вчера преди да прокървя бях при баба ми на свиждане в държавна болница със сестра ми, която живее от години в Италия. Като видя разликата между двете болници казва е, не може да бъде, че това е в една и съща държава. Сутринта идват питат кафе, вода, чай, три в едно. Носят водата за 3в1, добре ли е, да сложим ли още вода. Shocked И през половин час: Да имате нужда от нещо? През нощта три или четири пъти ме проверяваха. Баба ми казва, че събота и неделя при нея никой не се вясва. А и тя е с протекции на завеждащия там, от три места сме хванали връзки, но това е положението.
Иначе болницата не я избрах заради лукса, а лекарката, при която ходя от 10 години работи вече само тук. В интерес на истината парите не са много на ден.
Иначе чак ми е мъчно за детето, защото дори не пита за мен, свикнало е събота и неделя вечно да съм на работа и вчера чак в 22 часа се е сетил да пита за мен. Sad
А бизнеса - от тук пиша, правя заявки, каквото мога като книжна работа, върша си я, от единия телефон на другия. Другото - мъжа ми, милия, тича от сутрин до вечер, не че си няма друга работа.
Не знам ако така ще я карам докрая, направо ще лудна. Само да се запази бебчето, все ще се оправим до декември.

# 142
Добро утро, мамчета  Wink как сте днес? Много се радвам на всички майчета, които вече знаят какви са бебенцата им, аз още не знам, но тази седмица съм на док и дано да разбера. Честити розови гащи на Ankaa  и harem_style и сини гащи на beborina и Анели.   bouquet Ние с таткото нямаме претенции за нашето - но вече нямам търпение да знам какво ще е. Да  са ви живи и здрави  Wink Браво и на мамите, които усещат бебенцето си, аз все още нищо не усещам и малко се притеснявам.
Но най-много се притеснявам за генетичмите изследвания-другата седмица ще ми правят.  #Crazy Като прочетох в нета какво пише за тях - ми настръхна косата. Милички, някой дали може да ми каже дали се правят на гладно или няма значение дали си ял.
Каспър стискам палци бързо да се оправиш и всичко да е ок. Кika, дано резултатите ти да са най-добри и  да не се притесняваш повече.
Желая на всички майки лек и спокоен ден, да си починете и само хубави емоции!!! Много усмивки!!!   bouquet

# 143
Здравейте на всички мамчета,

Незнам вече дали ме помните, от май месец ме няма Simple Smile

Каспър съчувствам ти от цялото си сърце и душа, в 01.06 постъпих в болница с отлепена плацента, 10 дни инжекции и ме пуснаха.... Моята лекарка ме посъветва все пак да не пропусна БХС и веднага на следващия ден пътувах за София, аз съм от Кюстендил. Ами ужасът беше пълен когато на връщане пак прокървих, не беше отлепена плацентата, но се оказа че имам исхимична цервикална недостатъчност или по- просто  скъсена шийка на матката.... Разбира се отново в болница, на 16.06 ми направиха серклаж....    Плановете за юни ми бяха просто уникални Simple Smile имам и за фирма, и сесия за магистратура и незнам си още какви ангажименти, тичах с един лаптоп целия май месец като кобила и накрая си друснах на дупето...

То вярно, че да си бременна не значи да си болна, но човечето си иска своето, в болницата като ме приеха, бях и с анемия, щото от гаденето 2 месеца не се хранех като хората. Трябва си пазане хора, това е и почивка, и никакъв стрес.  
Сега съм добре, работя от вкъщи, само сутрин рано по - хлад си ходя до офиса, но съм толкова уплашена, че се услушвам се като заек и за най-малката болчица... Бебенцето ми върви добре, даже с една седмица напред, но не си показва какво е Simple Smile

Завиждам на всички мами, което могат да си ходят на море и да плуват, страшно ми липсва тази година, но важното е да оцелеем и двамката до края Simple Smile

Много усмивки на всички Grinning и скорошно възстановяване на Каспър Wink

Поздрави Санчес

# 144
Здравейте мами  Hug

Каспър, Кика, San4es дано всичко е наред  newsm17 пазете се.
ruseto и аз още не знам какъв е пола на бебчето, в понеделник ще ходя при доктора, да видим може ли да се види. При 1-та бременност се видя пола на бебо в края на 4-я м. Сега съм в 4-я м. може и да е рано още. Ще видим. За нас няма значение, да е живо и здраво!  newsm10

# 145
 Здравейте на всички и от мен! каспър желая ти всичко да е наред и да излизаш от там по бързичко newsm10.
 А за пола на бебе и аз още нищо незнам,не се вижда,но се надявам на следващият преглед да го видим и ние с татко!
 другата седмица щеми излязат резултатите от генетичните изследвания и се надявам да е наред всичко newsm17
 А за бебе и аз все още несъм го усетила,но лекарката ми каза,че скоро и това ще стане,макар,че аз нямам търпение.
 Е засега това е от мен поздрави на всички и само хубави неща да се чуват!

# 146
Здравейте, момичета,

Горе главата на всички страдащи, дано скоро проблемите да минат и през декември да се радваме на здрави и хубави бебета.  Hug

От вчера и аз съм в клуба на лежащите Sad Болеше ме корем от доста време и когато накрая отидох на лекар се оказа, че може да имам леки контракции. Лекарката ми изписа папаверин и ме прати с бойна песен в леглото с думите: "Щом сме го опазили досега, няма да се даваме, я!"

И сега по цял ден спя заради сънотворния ефект на лекарствата, но поне ще се радвам на хубава кожа, нали така казват бабите? Simple Smile

Хайде, пазете се и до скоро (ще има среща дргуата събота или неделя, нали?)  Hug

# 147

Каспър, Кика, San4es дано всичко е наред  newsm17 пазете се.

бг-деси, ти също почивай и пази бебчо!
Бебенцето, стискам палци за резултатите  Peace

Аз съм на лекар на 9ти и се моля всичко да е нормално Praynig

Желая ви усмихната вечер  Hug

# 148
Здравейте момичета,
не ми харесват тези новини който чета за някой от вас  Thinking ще ви се карам,какви са тези работи,Каспър спри да работиш,в болница си все пак Shocked това е стрес ,дори да сте свикнали с него  и да не го осъзнавате,момичета поспрете се малко,позволете си да не правите нищо, а само да почивате,да гледате комедии,да слушате весела музика,да четете книжки,да ПОЧИВАТЕ. Недейте така.
Аз иначе съм добре,почивам активно,най много да домакинствам нещо,иначе разходки,кино, приятели.Жлъчката ми се обажда  само ако седя по дълго на стол.Не съм усетила бебето още  Crossing Arms

# 149
Добро утро и от мен  Hug
Пожелавам на всички, които не се чувстват добре скоро да отмине всичко и да са на крак.
Много бързо пишете, но успявам да ви изчета. А темата е страхотно оформена.
В сряда живот и здраве съм на ФМ и се надявам първо - всичко да е наред, и после ако може да разберем какво вързопче ще ни донесе щъркела  Wink .
Бъдете спокойни и здрави!
Засега чао от нас...   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт