Отговори
# 150
Добро утро и от мен! Hug
О, Каспър! Наистина е много неприятно. Дано всичко се оправи скоро. Колкото и да ти казваме да я караш по-спокойно, ти си знаеш най-добре. Но наистина мисли за бебо. Blush
Аз няма с какво да се похваля засега. В петък сме на доктор и се надявам да ми каже пола, че ми е много любопитно. Heart Eyes А освен това ще ме пращат другата седмица на БХС. Та да видим и там какво ще стане.
Успешна седмица на всички. newsm03

# 151
Добро утро и от мен  Hug

Надявам се всички които имате проблеми да се оправите бързо и наистина почивайте си повече  Hug Hug

ние утре сме на ФМ при Мазнейкова, нямам търпение цяла нощ сънувах как протича прегледа Crazy eses ти ли беше ходила скоро при нея? какви са ти впечатленията?

Успешна, лека и спорна седмица   bouquet

# 152
Здравейте, кукли  Flutter
Днес ще ви почерпя по случай една година щастлив семеен живот  bowuu
Спорен и усмихнат ден!

# 153
  • Пловдив
Shark, честита годишнина!Много любов и семейно щастие , разбира се здраво бебе и още много бебета ти желая Hug!

# 154
Шарк, честита ви годишнина! Благодаря за почерпката. Пожелавам ви разбирателство и много хубави моменти заедно до дълбоки старини. Разбира се - здраво и усмихнато бебче в края на годината! Честито! newsm51 smile3501

# 155
Добро утрооо! 

Shark   честита годишнина.Пожелавам ви  дълги години семейно щастие и да се радвате на  поне  3   живи и здрави дечица  Grinningbouquet

Пожелавам на всички мами който имат проблеми  бързо да  се оправят.

Лека седмица на всички!

# 156
ШАРК, ЧЕСТИТО
Много щастие и хубави моменти

# 157
Shark, честита годишнина и от мен!  bouquet
Безкрайна любов, хармония, и слънцето да не спира да огрява вашата полянка!
И благодаря за почерпката.

# 158
Шаркче мила желая ви дълги, дългии години семейно щастие обсипано с цветята на любовта и сладострастни емоции, бъдете винаги влюбени както в първия ден. Желая ви от все сърце декември да се радвате на първата си рожбичката и след това поне на още две  Hug Hug

# 159
Много сте мили, момичета, благодаря ви много  Hug  Hug  Heart Eyes
И как познахте, че искам много дечица  Joy Ако бях сигурна, че паричките ще стигат, бих имала наистина трички  baby_neutral  baby_neutral  baby_neutral  Joy
Желая и на вас здрави бебочета и целия декември да е празник за всички нас  Hug

# 160
Добро утро момичета. Аз не писах уикенда, че единия ден не бях в София, а пък се оказа, че има проблеми с нета.

Аз май доста се преуморих уикенда, уж гледам да почивам, ама 2 перални, мих банята, малко кухнята и накрая взех, че напръсках с препарат за хлебарки, профилактично и не се усетих, че съм в стаята и дишам изпаренията. Голяма съм заспа.

А пък през нощта доста ме пристяга в ляво отпред и към бъбрека и доста се спекох. Даже сега пак ме придърпва и се чудя дали корема расте или бебето шава, защото е като леко пулсиране. Аз вчера лежах с ръка на корем с идеята да ги усетя, и като че ли си втълпих че усещам нещо, ама по-скоро май е рано.

Това е от мен. Каспър пази се много. На мен също сега ми надуват главата, че искам да ходя на море и че трябва да пътувам от София и за почнах много да се спичам.

# 161
  • София
Привет на всички!

На ШАРК - честита годишнина!   bouquet Пожелавам ти много години празници и щастлив семеен живот, изпълнен с детски смях и много любов!!!!

Каспър, Кика, Санчес, бг-деси - пазете се, момичета! Стискам палци бързо да премине неразположението ви и да карате леко до края!  Praynig

Ние в събота ходихме да видим племеницата ми - нагушках я, нацелувах я! Такова спокойно бебче......Голяма сладурана е, опитва се да си държи шишето с вода, а няма още 1 месец!  Shocked С такава скорост се развиват тези деца.......да са живи и здрави!

Лек и усмихнат ден на всички!

# 162
  • София
Здравейте на всички!

честита годишнина, Шарк!
На всички, които имат някакви тревоги- съчувствам от цялото си сърце! И пожелавам на всички здрави бебета и лека бременност!

Аз днес ходих да си давам стерилната урина - чаках 1 час само за да ми я приемат, преглед пак нямаше... Ще ходя другата седмица на преглед и да видим с тези мои бактерии какво ще правим. дано няма други усложнения.
надявах се и на 3 Д да отидем, но лекарката, прия която трябваше да ходя си е изключила телефона от няколко дни, та сега чакам...
Иначе цяла седмица обикалях по магазини за мебели със сестра ми, че те се обзавеждат. Ама вече 2-3 часа и сам ужасно уморена, не съм като преди. И после спя след обед.

Успехи на всички!

# 163
  • София
Здравейте момичета,

Аз само чета и рядко пиша. Терминът ми е за 9 декември и казаха, че ще е момченце. Може ли да ме включите в списъка?

И аз имам известни терзания, че не ми личи много, но тази седмица съм на преглед и дано всичко да е наред.  Simple Smile

Не знам дали сте обсъждали, някоя от вас ходи ли на училище за родители? На мен ми се ще да отида, обаче не знам къде, пък и съм на работа ...

# 164
  • София
Привет на всички Simple Smile

Първо - честито на празнуващите Wink
Второ - на всички мами, които имат притеснения - пожелавам бързо и пълно възстановяване! И стискам палци!

Да се отчета и аз - след прегледа миналата седмица, лекарката ми пусна изследвания - микробиология, кръв и урина.
Микробиологията и урината са е ок, но в кръвните имам леко понижение на хемоглобина и показателите за анемия. Оказа се обаче, че за бременни долната граница е по-ниска отколкото за 'нормалните' хора Simple Smile
Стандартната долна граница за Hgb е 120, а за бременни - 110. Моят е 117 (все още Ок за бременна), но все пак ще трябва да се опитам да го компенсирам (паднал е с 14 единици за месец и половина).

Та исках да кажа на всички мами, които сега в жегата не хапват много - внимавайте, хапвайте си от всичко!
Аз пия витаминките на Хип (които си имат желязо), но почти изоставих месцето последните 2-3 седмици и резултата е налице...
Сега съм направила списък с храните, които са подходящи при анемия и ще се опитам да компенсирам загубеното, поне да не падам много надолу, за да избегна пиенето на допълнително желязо.
И ще си хапвам месце, няма как, бебето трябва да е добре, а желязото е много важно за доставянето на кислород в тъканите Simple Smile
А коремчето, макар и не по много, бавно и славно си расте Wink Около мен хората, на коиот не съм казвала, вече взеха да се усещат - явно си личи Laughing

Поздрави и весел ден на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт