Отговори
# 165
Здравейте декемрийки, още една кандидат мама. Чета ви от самото начало, но едва сега се наканих да се включа. Чакаме нашето мечтано бебче около 12 декември - момиченце. Първите 3 месеца ми беше много притеснено, макар да нямах никакви оплаквания. Надявам се всички да гушкаме живи здрави бебчета след няколко месеца!

# 166
abel, ти си "желязна" направо. Моят хемоглобин за една седмица е паднал до 101. Сега трудно ще го вдигна.
Николинка, никакво ходене никъде.  Simple Smile
И аз като ми няма нищо си мерех улиците по цял ден, пътувах насам натам. Но се оказва, че при много започнали двуплодни бременности кървенето е факт. Дори свекърва ми като е била с бременна с мъжа ми е било едно към едно както аз сега, а близнаците са в нейният род, и като нищо и тя е носела близнаци. Поне се успокоявам, че бебето може да е хубавец като мъжа ми, нищо че си излежах душата. Crazy
Ще се пазиш много, че принцесите две ги искаме и то в деветия месец.  Simple Smile
Yammy, честита ти девойка! Да знаете майките на момичета сте щастливки! Не че се оплаквам, но много бесни и трудни тези момчета.

# 167
Здравейте и от мен мами!
Шарк,честита годишнина,много щастие и много бебета  bigdance2
На всички мами с проблеми стискам палци да се оправят  fingerscrossed
 Yammy ,добре дошла !  bouquet
Аз да ви кажа когато лежа си слагам ръката на корема и се мъча да усетя нещо,но не съм сигурна,че това,което усещам е бебо или са газове от червата  newsm78.Дано в скоро време да мога да кажа със сигурност,че е бебчето Praynig,така ми се иска!
На вас как ви се отразява жегата,при мен е много зле-избиват ме вълни и мога само да лежа,а тази седмица ще е още по-горещо ooooh!.
Желая ви весел и прекрасен ден! newsm51

# 168
Каспър и другите мами с тревоги, дано отшумят бързо, мога само да си представя колко ви е трудно.. аз не мога да се оплача от бременността си до тук, но пък забременяването ми беше доста трудно и след дълго лечение..

За усещането - ами само айряна в червата си усещам Embarassed.. очаквам включване, но кога не знам..

За пола - не знам защо си бях наумила, че ще бъде момченце, още преди да забременея, таткото мъничко повече предпочиташе момче, но ни изненадаха преди една седмица - '100% женско' отсече доктора  Grinning, ами ще връзвам опашки си значи.

За жегата - аз по принцип съм лятна натура, това е моят сезон, НО не и бременна - жежко ми, скатавам се обедните часове, гледам по сянката да седя, не излизам без шише вода, очила и шапка..

# 169
Добре дошла, Ями!  bouquet И аз обичам лятото, но наистина не се чувствам особено добре, когато се покажа на слънце. И аз като теб все по сянките ходя по обед. hahaha
За протокола - откъде си? Нали си организираме срещи по местоживеене, та да знаем къде да те включим - към варненските мами или към някой друг град?

# 170
добре дошла Yammy  Hug

abel моя хемоглобин беше 114 пре изследването, аз също пия вит. на Хип, но ми изписаха и Малтофер в доза за профикалтика. Дано до следващия път се задържи така, че аз не ям много месо  Confused

на мен жегите не мога да кажа, че ми се отразяват по-зле от обикновенно може би една идея повече се задъхвам ...не мога да преценя, всеки случай ги избягвам.

# 171
  • София
Каспър - при теб вероятно е от кръвотеченията, така като четох, при тях много се губи хемоглобин/желязо.
Invisible, аз говорих с лекарката да видим как е положението на следващия преглед, като сега три седмици ще се храня по-рационално, пък да видим...

Иначе съм голямо топлолюбиво - но за съжаление сега не мога да седя дълго на слънце... Става ми тежичко от топлото - задъхвам се и се замайвам.
А как обичам да се напичам - като гущерче, да ми припари от слънцето...  Laughing Но сега мога само за кратко и то със студена напитка в ръка Wink

Но така или иначе седя в офиса, на климатик и хладинка - смао от време на време излизам в градинката отпред да се постопля, като нямам много работа.

П.С. за всички, на които им се чете за анемията и ефекта при бременност - много приятна статийка ТУК

# 172
Да знаете майките на момичета сте щастливки! Не че се оплаквам, но много бесни и трудни тези момчета.
Така е Каспър,стига доктора да е познал на 100 процента  Laughing
А сега като се замисля,моята племенница е като за 3 момчета Joy Joy Joy

И да ви се оплача.Вчера като тръгвахме за плаж с мъжа ми така паднах по стълбите в блока,че  чак се уплаших.Ударих си лошо крака и до вечерта не усещах изобщо бебето да мърда-а по принцип си го усещам.Така се спекох и стресирах.А за мъжа ми да не говорим.
Но слава богу като си легнах вечерта и усетих мърдането му в корема си и се успокоих.Сега даже като пиша го усещам Simple Smile.Между другото това ми е второ падане откакто съм бременна,но това си беше зверско със сравнение с първото.
Момичета,моля ви пазете се-оставете чистенето и работата на втори план.

# 173
Поздрави на всички мами и от мен!
Дано бързо отминат проблемите на някои.
Моя хемоглобин по принцип си е под нормата а сега още повече е паднал сигурно утре ще видя резултатите.
Мен ме избива на ядене на месо особено свинско, колкото и нетипично да е това за мен, но пък плодове хич не ми се ядат и често след като хапна малко повече и хоп в тоалетната  Sick
А жегата тя направо ме убива - много ми е тежко едва ми стига въздух и често получавам сърцебиене.
А сега ако ви кажа как ми се спиии, а съм на работа  #Cussing out, преди малко даже се бях подпряла на ръка и съм задрямала за малко без да искам  Embarassed ама едва си отварям очите, толкова добре ще ми дойде една следобедна дрямка а няма как  Close

# 174
Цвете-пиле и аз съм така с дремването, особено следобед. Направо ми спи душичката. И понякога и аз като теб подпирам с ръка главата и пет минутки съм аут. Но пък после съм бодра. Blush Heart Eyes

# 175
Здравейте!!!
Ние още не знаем какво ще е бебчето, а така ми се иска момиченце да бъде Simple Smile Simple Smile Simple Smile. Знаете ли в плевен къде има три измерен ехограф за да разберем....., и какви са цените на прегледа, щото тук в Свищов нямаме такива екстри.

# 176
Привет, щастлив бъдещ татко! Hug Най-добре е, ако няма някоя бремелинка от Плевен, която да ви насочи към добър специалист и 3d видеозон, да се поразровиш в нета. До колкото знам в Плевен има много добри специалисти в областта на акушеро-гинекологията, така че мисля няма да имате проблем с намиране на точния човек. Успех. Ще чакаме да кажеш какво ще е гарджето ви. newsm03

# 177
Току що си взех резултата от БХС 1:92
Какво да правя??? Cry Cry Cry
Амниоцинтеза не искам да правя

# 178
Привет,

и мен жегата много трудно ми понася. Аз по принцип не обичам лятото и жегите, а сега още повече. Вчера у нас бях се излегнала и пуснала климатика на макс и пак ми беше топло. А да не говорим как ме домързява и как не ми се седи на работа, ама и аз засега с трая. Искам вече да изляза малко в отпуска.

# 179
Току що си взех резултата от БХС 1:92
Какво да правя??? Cry Cry Cry
Амниоцинтеза не искам да правя
Спокойно, муцка! Какво обясни доки за този резултат?  Ако се наложи, ще правиш.
Само не се шашкай  Hug

Общи условия

Активация на акаунт