Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от симптомите и усещанията по време на бременност?
Каква е еднократната помощ при бременност и как се получава?
Как мога да определя пола на бебето с помощта на конец и халка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от симптомите и усещанията по време на бременност?
-
Каква е еднократната помощ при бременност и как се получава?
Еднократната помощ при бременност се предоставя на жени без социално осигуряване. Тя се изплаща в размер, пропорционален на дните от началото на отпуска за бременност и раждане до придобиването на необходимия осигурителен стаж, но за не повече от 45 дни. Тази помощ е обсъждана във форума като важен аспект за бременните жени.
-
Как мога да определя пола на бебето с помощта на конец и халка?
-
Какви са някои от методите за определяне на пола на бебето?
-
Какво е земетресение и как реагират хората според публикациите във форума?

. Попитах за пола, но той отказа да гледа, вика щом си забременяла каквото е това не може да избираш
, а плюс това си плащам
, вече не знам на кой да вярвам...
, а знам по принцип че стават по-рано, но в Шейново толкова, дори ми казаха че не мога аз да отида от МД да си ги взема по-рано.
,браво,то този хубостник много голям бе
!Все така да върви и да е жив и здрав!Ох и аз съм утре на ЖК,дано и аз ви зарад

, не се обиждай за естественният подбор...то това не е моя теория, просто я чух по новините...А иначе имах в предвид обратното: щом усети недостиг, природата се застрахова- т.е. момиче, за да може да се продължи рода( щото то и 1000 момчета да има, ама ако няма кой да ражда