Отговори
# 210
Добро утро мамчета
На всички мамчета с проблеми и очаквания за резултати пожелавам всичко да е наред Heart Eyes
Вчера бях на 4d и не съм особено доволно защото нищо не различих само от време на време. Видях само гръбнака на беб и едната му ръчичка, замалко чух мъничкото му сърчице Heart Eyes и разбрах че сме 290гр. Доки каза че се движим по напред, а при вас как са грамовете вече?
Доки много бързаше #Cussing out и забрави да обсъдим резултатите от Даун  #Cussing out а и аз в желанието си да попия всичко забравих и аз.
Аз да ви кажа ям само плодове по цял ден и само на обед обядвам/ явно от жегите нямам особен апетит/ което е добре защото съм си задържала качените 7 кила и вече от три седмици съм на едно ниво.

# 211
Убеждавам се, че на важни прегледи се ходи с листче и въпроси на него, предварително написани за подсещане. Joy

# 212
  • София
За храна въобще не ми говорете - ям само банички, хлебче с майонеза, от домати ми се гади......Добре, че плодове набивам с килограми, иначе не знам каква топка ще стана.  ooooh!

Иначе бебчо си го усещам всеки ден и то все по-често. Синът ми категорично заяви, че ще е момче и ще се казва Сашко. Ако е момиче трябвало да му измисля друго име, а той не искал..... Joy

Аз съм си на работа, имаме климатик и се чувствам добре. Само към 17ч като си тръгват е ужас, но се трае.

Усмихнат ден от мен и гледайте да не излизате днес в жегите!  Hug   Hug

# 213
 Добро утро и от мен!Аз също още не зная пола на бебонко,но силно се надявам утре на консултацията най-накрая да се види(въпреки че с такъв допотопен видеозон ме гледат...и на всичкото отгоре си плащам по 20 лева,понеже ми минаха двата безплатни уз).
 По въпроса за яденето-първите 3 месеца не можех да погледна месо Sick , но вече нямам такива проблеми-от всичко ми се яде и то по много Embarassed
 Момичета исках да ви питам за тази прословута кафява черта на корема-появи ли ви се вече?На мен още не,но и не съм убедена дали и е дошло времето или е рано още newsm78

# 214
Иначе бебчо си го усещам всеки ден и то все по-често.
Някъде четох че трябва да усещаме бебчо по-вече от 10 пъти на ден, дали това е вярно, може ли да се даде бройка на малките ритничета? При вас как е?

# 215
Здравейте, кукли!

Kika, harem_style, утре всички сме с вас и ще чакаме включване. Hug Peace
Penkova, честита ти девойка! Ще има да връзваш панделки  newsm18

Чаено момиче, как се казва тази книжка?

За храната - вече си хапвам от всичко по малко. Още не съм мръднала на килограми.

# 216
  • София
И аз отдавна не съм писала.....но  да се оплача- също съм с лека анемия.Хемоглобина ми е малко над 90 еденици. Сега пия желязо и наблягам на каисийките. Уикенда бяхме в Стара планина, там понабрах коприва и ще наблягам сега на желязо съдържащите храни.

И на мен хич не ми се яде месо( нищо че съм 90% с момче Wink   ) тъка че не вярвам да има някаква зависимост между предпочитаната храна и пола. По- скоро ни се яде, това от което имаме нужда.

Скоро четох , едно изследване, според, кето е доказано на 90%, че ако преди зачеването майката се храни с повече месо и  белтъчини, то ще зачене- момче , а ако е на диета и менюто и е по-бедно- ще е момиче   . Учените обясняват това с естественният подбор.....щом организмът е в стрес и има недостиг на хранителни вещества- природата"се застрахова"  от към продължение на рода( т.е.се зачева момиче)

Аз преди да забременея бях на Ниско Въглехидратна и Високо Мазнина-та диета.....Не се консумират въглехидрати, а основно месо, белтъчини, цедено кисело мляко и т.н. високо калорийни белтъчини.....та е възможно наистина това хранене да е довело до зачеването на момче. Но като ми потвърди Док със сигурност ще ви кажа при мен това дали е вярно.

***И аз забелязвам , че сладко не ми се дояжда, изобщо( направо не е за вярване #Crazy )

Мн. дълъг пост стана, а исках да пожелая успех утре на Харем и Кика  

# 217
За сладко и на мен не ми се яде въобще. В началото хапвах доста шоколадов сладолед, но сега и това не ми се яде вече.
От плодовете наблягам на диня и пъпеш, другите си ги правя на фреш понеже не си падам много по плодове, ама нали сега трябва много да ям. Още не съм започнала да взимам витамини, казаха, че от тях предимно се пълнее и по-добре да ям сурови плодове и зеленчуци.

# 218
  • Бургас
Здравейте и от мен. Много отдавна не съм се включвала тук, но още съм на работа и покрай малкия нямам време за нищо. С нетърпение чакам 21-ви, защото излизам в отпуск и ще си почина малко, надявам се.
Миналата седмица бях на преглед и засега всичко е наред с бебока, аз нараствам, като имам време ще сложа снимка. Моята докторка каза, че още е рано да се каже какво е бебето, но гледа и каза, че не се виждат тестиси и може да е момиче. Аз нямам предпочитания, само да е живо и здраво. Малкия май иска момченце, защото все в мъжки род говори за бебето, но е обяснимо, защото сестра ми има две момченца Simple Smile
Аз не си направих БХС, моята лекарка прецени, че не е нужно и ми пусна само алфафетопротеини, всичко е в норма. Беше ми казала, че ако не е в норма, тогава ще пускаме други изследвания. Аз на своя глава исках да си направя антифосфолипидни антитела, заради първата ми бременност, оказа се, че в Бургас правят само антикардиолипинови антитела, които са част от антифосфолипидните. Вчера излязоха резултатите и те са в норма.
Моя хемоглобин беше 137 на последното изследване, а и на мен не ми се яде много месо в тази жега, естествено аз се шашнах, защо е в норма, а би трябвало да е по-нисък, нали все за нещо трябва да се шашкам.
Иначе от миналата седмица усещам бебето, понякога доста време не шава, но после започва доста да мърда и се успокоявам.
На всички пожелавам хубави резултати от изследванията   bouquet

# 219
  • Бургас
  Момичета исках да ви питам за тази прословута кафява черта на корема-появи ли ви се вече?На мен още не,но и не съм убедена дали и е дошло времето или е рано още newsm78
При предишната ми бременност чертата се появи доста късно, не помня в шестия или седмия месец, но за сметка на това доста след като родих си стоеше, сигурно три или четири месеца. Май до скоро още съвсем бледо си личеше. Сега още нямам такава черта.

# 220
Момичета какво ще кажете за това заглавие за новата ни тема
"Зимните нощи за нас ще са топли, за слънце в Декември мама се готви!".

# 221
Браво, Шивачева! Чудесно е! smile3501

# 222
Момичета, искам да ви попитам какво плащате кокато ходите на лекар, но не на частно а по здравна каса. Любопитно ми е защото с една приятелка сме при една и съща лекарка. На регистратура не плащаме, но си плащаме ехографския преглед. Само при първото посещение не платихме. Нали сме по здравна каса, с направления. Защо плащаме. Някой знае ли какво точно се заплаща и какво не????

# 223
Това за ЖК ли става въпрос? Аз досега винаги съм си плащала. Само в началото, първите 2 месеца в клиниката не съм си плащала прегледите, но от тогава до сега всичко. И кръв и урина и ехограф и всичко.

# 224
Да за ЖК. Или поне така си мисля. Ходя там от самото начало с направление от личен лекар. Първия път не съм плащала нищо, само за кръв 2 лв. Но втория път си платих ехографския преглед въпреки, че пак си бях по ЗК, последния път не ем гледа на ехограф и си платих 2 лв за кръв и урина. Иначе ходя и в частния и кабинет в торакс за генетичните изледвания, който струват по 100 лв. Но се чудя след като плащам осигурвки, какво по дяволите ми се полага???

Общи условия

Активация на акаунт