Бенки

• 309 907
  • 863
  •   1
Отговори
# 705
За Варна - идете при доктор Пенев. Работи В терапевтична болница-поликниниката. Кабинета му е оборудван екстра с няколко лазера и работи от много време. Доктора е симпатяга и цените са много свестни.

какво ще рече "терапевтична болница-поликниниката" - не съм от Варна, но съм близо до Варна, би ли казала - това окръжна болница ли е или коя? имам голяма бенка в линията на деколтето и си търся лекар.

# 706
  • София
Maranthea, и аз съм като теб, само че мойта беше на корема и много ме боля, докато ме шиха (въпреки че и аз бях с 4 упойки) - понеже ме рязаха дълбоко имах 6 вътрешни и 13 външни шева. А за спането и при мен е мъка, както и всякакви движения, включващи опъване и протягане. На мен веднага след операцията ми сложиха водоустойчива лепенка, а на 8-мия ден ми махнаха конците.

# 707
аз си знам,че не съм сама в мъките,дидка-бандидка  Hug
сега малко се стреснах,защото вчера със свалянето на блузата ми падна и лепенката от гърба..и в 12 вечерта открих,че нямам и с какво да си залепя марлята..днес ще изкарам с тези водоустойчивите пък утре ще ходя на превръзка така поне се разбрах с лекарката.иначе шевчето на външен вид е добре-заздравява,малко сърби,малко боли..аз имам само 4 шева,а ще седя цели две седмици с конците  Thinking

# 708
Ивон, ако следиш темата..как заздравяват при теб третираните места?

Аз вече над месец се мажа уж с най-доброто на нашия пазар, но още няма задоволителен ефект явно си е до кожа, а и си зависи от големината на третираните участъци.

# 709
  • София
AniSim - Много добре зарастват, доста са избледнели. Аз нямах възможност да отида до сега до лекаря си, за да го попитам с какво да се мажа, а трябваше преди месец. Отидох днес и висях 3 часа, като така и не ме прие, а трябваше да си тръгвам, защото баща ми ме чакаше отвън с малката и нямаше как.  Sad Вече мисля да си купя самосиндикално нещо сама, защото изглежда  няма да се доредя скоро до лекаря, а времето тече...  ooooh!

# 710
Е те при теб щом добре зарастват, значи не е толкова належащо  Peace тези мазила са уж да се подпомогне процеса, но всичко си е до организъм. То и моите са леко избледнели, но очаквах по-добър ефект от това скъпо гелче, дето го купих. 

# 711
  • София
А кое е все пак гелчето? Аз бях чела за хубави неща за Дерматикс? 
Ох, утре май пак ще се опитам да отида до лекаря заедно с детето.  Tired

# 712
А кое е все пак гелчето? Аз бях чела за хубави неща за Дерматикс? 

Точно Дерматикс ултра е  Peace

# 713
Здравей
Преди една година имах две бенки които мн ме дразнеха. Едната ми беше на кръста и постоянно я закачах, даже съм я отлепяла. Но вече нямам този проблем защото ги махнах и двете. Операцията беше с пълна упойка и въобще не болеше. Имах няколко шева защото самите бенки бяха големи но вече белезите почти не си личат. Така че ако си решила действаи - няма нищо страшно

# 714
zdraveite,kazaha mi za tozi gospodin Kamenov v Plovdiv koito premahva benki i bradavici,malko me e strah da zaveda deteto si pri nego,za6toto 4eta vav foruma tuk kakvo li ne za nego.Molia vi kajete mi va6eto mnenie,predvaritelno blagodarq

# 715
Днес с приятелката ми бяхме при г-н Каменов от Пловдив. Намаза й всички бенки.. (50 на брой!) и каза че ще паднат до 2 седмици. Аз лично съм притеснен, но ще видим. Надявам се всичко да е наред Simple Smile

# 716
вече нямам шевове..и сега остава въпроса с какво да се мажа?тъй като лекарката я нямаше,а сестрата тоолкова бързаше не пожела да ми обяснява  Rolling Eyes и сега съм пред дилема...

# 717
  • T"A
maranthea, аз не съм я мазала с нищо. След около година ми мина, на гърба не се вижда... А по-горе са споменали някакви кремове  Thinking

zdraveite,kazaha mi za tozi gospodin Kamenov v Plovdiv koito premahva benki i bradavici,malko me e strah da zaveda deteto si pri nego,za6toto 4eta vav foruma tuk kakvo li ne za nego.Molia vi kajete mi va6eto mnenie,predvaritelno blagodarq

Защо ще си водиш детето при този господин?  newsm78
Заведи го на лекар, не поемай риск за детето си с изгаряния и пр.

# 718
Здравейте! Ако позволите и аз да се включа в темата.
И аз имам бенки и то доста. Тези, които най-много ме притесняват са на лицето. Имам 1 голяма и изпъкнала и 2-3 не изпъкнали. Много искам да ги махна , но пусти страх... За мен е много важно да отида при доказан специалист, но още не съм открила такъв, и може би най-вече това ме спираше досега. Поразгледах темана, но е много дълга и не мога да я изчета цялата.  Ако има някой от Пловдив, който може да ме посъветва при кой да отида за консултация и евентуално махане след това, някой , от когото сте доволни. Благодаря ви предварително!

# 719
  • София
вече нямам шевове..и сега остава въпроса с какво да се мажа?тъй като лекарката я нямаше,а сестрата тоолкова бързаше не пожела да ми обяснява  Rolling Eyes и сега съм пред дилема...
Аз се мазах една седмица след като ми махнаха конците с бебешко олио, за да ми се отпусне кожата на корема (но на мен ми я събраха на самата операция, за теб не знам дали ще е нужно). Иначе една седмица след свалянето на шевовете можеш да започваш да се мажеш е Контрактубекс.  Peace
п.п. Какви ти бяха резултатите от хистологията?

Общи условия

Активация на акаунт