Планинарчета или морячета стават МЛАДОСТките ни юначета!

• 17 960
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
месечно или само първоначална: от сайта не става ясно newsm78

# 211
  • Ланкър, планините Овнерог
месечно или само първоначална: от сайта не става ясно newsm78

Доколкото знам-месечно.

# 212
а къде сте виждали анцугчета хубавки български за 15ина лв Crazy днес гледах на 'сали' за 30 и нагоре лв Shocked една майка ми кза на едно място ама нещо не си харесах: а това за нейното детенце бее супер,за 13лв Peace това е едно скромно магазинче 'криспър' до месно магазинче 'монита' до бар&грил в младост 3  Peace

и въобще открили ли сте място с красиви ценни неща, пък евтини Party мен често ме кефят нещица от магазинчето на една (мисля че е) рускиня, много симпатична, на пазарчето на младост 3, до онова с маша за дк Peace

# 213
ninochka, аз пазарувам от едно магазинче срещу магазин Европа в Мл-4. Продавачът ме познава и нямаме ядове. Точно вчера гледах, за моята госпожица имаше комплектчета по 15-20 лв (производителят не го видях кой е, че бързах). Иначе ми направи впечатление, че имаше и хубави жилетки за момиченца и не бяха скъпи (под 20лв със сигурност). Абе ако ти е близо, мини насам да видиш какво има, мисля, че ще останеш доволна  Wink Аааа, да, още нещо, което аз си набелязах - долнища по 7-8лв, неватирани, но екства като за ДГ или ясла  Whistling

# 214
  • Sofia
Здравейте,

Моя питомец се откри. Прибрали го добри хора и ми го върнаха.  Simple Smile

На пазара на Младост 1 има една възрастна жена която зарежда с хубави и евтини дрешки и повечето са българско производство. Скоро не съм ходила а надникна за анцузи. И на пътеките на Младост 1А има магазинчета с приемливи цени и хубави дрешки.

# 215
аз точно за яслата търся, ама уж да имат и горнище, или то по елече ще е по-добре newsm78

близо ми е Европата, точно срещу входа е магазинчето, там сред магазинчетата ли? ще намина тези дни Peace

на младосткия 1 пазар онзи един такъв не до зеленчуците, ами от другата страна на улицата ли newsm78

# 216
гита, в кое одз е емма? аз си активирах и кандидатурата за 17, пък да видим newsm78  в тези близките май явно нямам шанс, а пък така ми се иска да избегна сестрата, на която попаднахме в 28мо, че май съм склонна да я запиша в по-далечно Rolling Eyes макар че в чакащите са по-задни номера от мен, но с предимство Rolling Eyes оказва се, че ако бях се сетила д анаправя това вчера,днес щях да имам опцията поне за 11то: там първи чакащи са без предимство и с по задден номер... къде ми е бил акълът ooooh!  то щото като активирах беше,преди да разбера на кого попаднахме ooooh! ооо оказа се, че сме така и за 75 в младост 1а ooooh! леле,ама как не се сетих по-рано, сега дали имам шанс изобщо между таз и и другата седмица да има размърдвания ooooh! гита и други по темата, акк мислите Praynig

Последна редакция: нд, 07 сеп 2008, 00:00 от ninochka

# 217
ninochka, на каква сестра сте попаднали в 28-мо ОДЗ, уж него много го хвалят.  Thinking
Аз пък от 17 ОДЗ не останах хич впечетлена, макар че не ме пуснаха вътре и го писах по-назад, но сега пък шансовете ни там са най-големи.
И аз търся долнища на нормални цени за яслата. Горнищата четох, че не са много подходящи заради циповете и връвките и мисля да е с блузи с дълъг ръкав вместо тях.
Ely-st, радвам се за теб и котето. Peace

# 218
  • нейде там, където ....
17 ОДЗ не го ли ремонтират в момента? На мен миналата година не ми направи добро впечатление там директорката. Може да е имала лош ден жената, ама на, сега не си мисля хубави неща за там.
За яслата - ватирани панталончета и подобни блузки, не от най-дебелите. В някои ясли не разрешават дънки и сукманчета. Имаше интересни неща в магазини Липненски, близо до обръщача на 306.

# 219
тини,какво като са с цип newsm78 да не си ги откопчават сами ли?

ами една известна из форума, само тя била кофти от всички Cry леля руми Confused

днес в магазинчето до 'европа' намерих страхотна плътна блузка с дълго ръкаве на бг 'славейка' от миналата зима изпостанала за 6лв Grinning имаше долнища, но аз искам каширан памук, а не с тази пухкавата  вата  Peace

# 220
  • София
нинче, днес погледнах в едно магазинче на нашия пазар и имаше  момичешки анцузи за по 18 лв, но бяха само 1-2 вида - розови. Питах продавачката и каза, че били български, но от каква точно материя са не знам. Памучни изглеждаха. Сетих се и за едно друго магазинче, което наскоро разглеждах в "Лилиан" и там май комплектчетата бяха по толкова, но не съм ги разглеждала подробно и не знам какви марки са.

В Липненски има ли хубави и най-вече качествени ли са им стоките? Аз като съм ходила засега, нищо не съм харесвала.

# 221
тини,какво като са с цип newsm78 да не си ги откопчават сами ли?
По-скоро от съображения да не се затрудняват лелите като ги обличат/събличат - дрехите да нямат копчета, ципове и др.

Последна редакция: нд, 07 сеп 2008, 14:32 от tini-mini

# 222
  • Ланкър, планините Овнерог
Ниночка, чак сега влизам. Емма е записана в 71ОДЗ(зад бл.23). В 17-то не беше ли "нулева година" за набор 2007? В 11-то щеше да имаш голям шанс, ако беше по-рано. Там пък приемаха само набор 2007-20места. Като гледам колко по-късни часове без предимство са приети, беше ни в кърпа вързано, ако го бях активирала. Но заложих на "доброто-старо".

# 223
 Simple Smile Здравейте!
Не съм писала от дълго време тук, но ето сега реших да го направя.
Ние вече се завърнахме в София. Елена е на детска градина от 1 Септември и все още свиква. не плаче, но води преговори и не ходи с особено желание. Иначе много се радва, че ходя да я взимам първа. Колко съм първа, само аз си знам...В началото ходих разбира се рано, но сега започнах да забавям и да увеличавам минутките.
Вашите дечица с желание ли ходят на ясла/градина? Разказват ли ви нещо за там?

Желая ви хубав ден и обещавам д асе включвам по-често сега от софийска територия  Laughing
Поздрави и до скоро писане/а може и виждане/

# 224
  • София
Здравейте,

Колко много се зарадвах като открих темичка специално за Младостките мами. Аз съм сравнително нова в квартала (идвам от Разсадника) и почти никои не познаваме.

Още около 2 месеца сме в Младост 1А, блок 550, под наем докато приключат довършителните работи в истинската ни къща в Младост 1, бл 50А (новия до училището)

Аз съм очакваща мама, все още съвсем в началото и тъкмо се ориентирам на къде вървим с бебчо. В момента най-много се надявам бебето да е живо и здраво и в последствие ще уточняваме пола. Термина ми е 16-17 април, но като гледам ще се измести и по-рано.

За целите на списъка - на 26 години съм.

Има ли други очакващи мами наоколо? Мога ли от време на време да се включвам във вашите срещи макар и без бебче все още?

Общи условия

Активация на акаунт