Майчета за февруари в нова темичка събрани

• 22 846
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря ви момичета.
daya 9 не се притеснявай и при теб всичко е наред,sreburna честото и на теб.Колкото до нервата и мене ме гони-понякога ме изнервя даже вентилатора в офиса,друг път ми е кеф и ме радват малки нещеца.
Да ви кажа,нашия татко ни заведе тази седмица(събота и неделя),на язовир с още две семейства.Всички си ме гледаха като писано яйце,но и те горките усетиха от мойта нервност сутринта когато се събудих.Иначе беше страхотно  тишина, природа,чист въздух,ловене на риба.   newsm41 newsm74
Carbo бременна грозна няма,всички са красиви по свой начин.
В Н Л мила би ли ми сменила датата на термина с 22.02.2009г така ми го изчисли доки.Предварително благодаря.  bouquet

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 15:20 от miminca

# 76
Май само аз не мога да си сложа линийки в подписа...може ли да ми помогнете?Къде точно да напиша адреса в профила си-при полето за подпис или някъде в по-долните полета? Embarassed

# 77
  • София
толо, мерси... ще го подюря таткото да ходи да записва часове тогава... и следващия път иска не иска, ще гледа видеозона Naughty

miminca , аз не точно че съм грозна... ама опъпчена Sad и как ти завиждам... и на мен много ми се ходи някъде, но нашия татко ще има свободен уикенд чак в края на месеца, а аз без него не мърдам...

# 78
здравейте! и от мен
аз съм за 06. февруари
имам питанка?
знаете ли за болничните нещо по-подробно?
а избрахте ли вече лекар?
аз още си чакам и не знам накъде!!!

# 79
  • София
lukrecciana , здравей и добре дошла.. аз имам няколко поста по въпроса... не знам дали е уместно да ги копирам тук или да дам линк-а...

Далеч съм от мисълта, че всичката ми информация е 100% достоверна, но ориентировъчно мисля че върши работа

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=306466.msg7896665#msg7896665

Ако имаш повече въпроси, мисля че може да потърсиш тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?board=14.0

Колкото до лекар.. мисля, че вече е време и ти да си избереш Simple Smile

# 80
не знам във Варна кой да избера.
моля варненки-help!!!
добър доктор?

# 81
моля варненки-help!!!
добър доктор?

# 82
моля варненки-help!!!
добър доктор?

# 83
Здравейте, все не ми остава време за любимото форумче, а вие толкова странички сте изписали.
ZIMA, горе главата! Почивай сега и след 4-5 месеца отново  EFP  newsm10
Днес бях на преглед, но малко се разочаровах, защото очаквах да видя сърчицето и как тупти. Доста е пораснало от преди 2 седмици. Лекарят каза, че има зародиш. Май ще трябва да се прехвърля при мартенските мами Laughing Тази седмица трябва да си правя изследванията и така. Тя и дъщеря ми нямаше желание да излиза  Mr. Green Роди се 1 седмица след термина и то с хапче. Иначе сигурно щеше да откара поне още една  Grinning
Колкото до кремчетата, препоръчаха ми някакво олио на HIPP, утре ще го взема и ще споделя впечатление.

# 84
  • София
Добро утро на всички Simple Smile

Аз вчера само дето не се гътнах от тая жега... много съм взела да се задъхвам  newsm78
Иначе всичко изглежда нормално... няма болки, няма нищо... даже и гъбичките отшумяха
ако някой се интересува - с Лактацид в банята сутрин и вечер и веднага след това крем "Здраве"... За два дни съм все едно никога не ги е имало... Знам че не съм се излекувала още, но липсата на симптоми е като рай Simple Smile

П.П. Ако има някой който още се чуди за изследване за токсоплазмоза - в София правят в Института по заразни и паразитни болести на "Кракра" 3А за 42.50 /G и M/ с раб. време 08-15ч.
Аз днес си направих и в четвъртък след 10ч ще имам резултати.. Пу-пу всичко да е наред, че се замислих: бебе, та бебе, но с котката сме заедно от 12години... може и да умре докато бебо се роди Sad

# 85
Добро урто и от мен.
Толо лентичката се слага в полето за подпис.Lukrecciana добре дошла,мисля че вече е време да си избереш доктор.Между другото с теб ставаме мисля че три мамчета от Варна.Аз ходя при др Танева в ДКЦ3(Владиславово).

Желая ви лек ден въпреки жегите,пазете се сега вие и бебо сте по важни от всичко Hug baby_neutral  bouquet

# 86
Добро утро и успешен ден от мен на всички! Hug

# 87
  • Велико Търново
Здравейте бремелинки  Hug

Отбора ни все повече се увеличава! Аз си чакам 16-ти, за да отида на лекар пак и направо мога да си изгриза ноктите дотогава, вече нямам търпение да видя, че всичко се развива както трябва  Praynig

miminca поздравления за точицата  Grinning

carbo и аз много се задъхвам отсега, ама аз не съм и много слабичка  Embarassed , че направо не знам до деветия какво чудо ще съм  Laughing Важното е на финала всичко да е наред  Peace  А пък пъпчиците може да са ти излезли и от жегата. Пък и на Икаров маслото е доста мазно и като се е комбинирало с топлото време и затова да си се опъпчила. Аз затова още се чудя с какво да се мажа, защото в тая жега не мога да търпя нищо  Rolling Eyes

pretty а ти как си? Продължаваш ли да пазиш леглото?

И днес много да се пазите в тези жеги  Hug

# 88
  • София/Център
Здравейте, милички,
аз най-сетне успях да се вредя при лекарката вчера да ме види, с това зацапване много се бях притеснила, видяхме че има бременност на нормалния и след това ме гледа с вагинален че на другия нищо не се вижда.Видяхме плоден сак, със зародиш, даже видях как му тупка сърчицето, обаче  Sad, до него имаше един също толкова голям плоден сак ,но празен, тя каза че е хематом, че има отлепване и че или ще успее да се задържи или ще отпадне...да пазя леглото тази седмица и да отида другата пак да видим какво е станало...ако е с достатъчно добър генетичен материал ще успее...
...не съм на работа, но пък малкия е станал толкова щур, че не знам дали ще опазя леглото...сега още една седмица ще тръпна, дано накрая всичко да е наред...

# 89
  • София
Deskata, не се притеснявай - виж какъв юнак си имаш... Викни някоя баба да помага... или братовчедка Simple Smile
и дано всичко да е наред и с новото бебче  Hug

tutubutu, и аз не съм слабичка  Embarassed но до преди буквално 2 седмици ми нямаше нищо... А с килцата съм на "-" за сега, та съвсем не разбирам...
Иначе пъпчиците ми се появиха още преди първото закъснение на цикъла и от тогава на приливи и отливи се увеличават и намаляват но не изчезват.. А чак сега ти като написа за мазното масло се сетих че трябваше и днес да се намажа Simple Smile но хич не искам.. аз много рязко надебелях преди няколко години и въпреки това нямам много стрии... може би защото съм с мноооого светла кожа и не си личат.. Та за сега няма да се мажа с нищо...

Общи условия

Активация на акаунт