АПРИЛките слабеят, хубавеят - цяло лято те ще греят!

• 14 135
  • 279
  •   1
Отговори
# 180
  • 2 етажа над тавана
Скарлет, къде ще сте във Велинград?

# 181
  • София
В Гранд хотел Велинград. Ти в кой квартал си там?

# 182
  • София
Племенника ми е в този хотел с баба си! Едно доста едро за 3 годишно, руса с леко дрпнати очички! Бабата е пълна, руса и тя - приличат си! Племенника се казва Ян!

Качвам снимки - след малко линк!

# 183
  • 2 етажа над тавана
В Гранд хотел Велинград. Ти в кой квартал си там?

Аз съм в Лъжене, близо до центъра, и по времето когато ще сте там и аз ще съм - от 26 юли(или 27-ми, засега не е ясно още) до 4 август.
Може да си спретнем една среща?!

# 184
  • София
Скралет, вие доста време ще останете там, така ли?

Последна редакция: пт, 18 юли 2008, 13:03 от Вени*

# 185
Наде, аз не заради прибиране в БГ сложих Хеп.А. Тук не е от задължителните, но я препоръчаха и а се съгласих.

Вени, страхотни снимки, както виннаги.

Това с ластичетата ме разби Shocked

Скорошно оправяне на Вальока Praynig

# 186
Скарлет, нямах предвид родители като теб  Hug, които хем изискват от другите, но и те самите ги спазват тези неща, а за тези, които имат големи претенции и изисквания към жените в яслата, но същевременно те не ги спазват тези неща. А обяснението им е като ги питам, еми те затова били там, това им била работата  #Crazy

# 187
  • София
Наде, съгласна съм с теб, че има ужасни родители, които смятат, че всички други са им длъжни само те самите не са.

Вени, само 5 дни ще сме там, а твоя племенник докога?

# 188
  • София
До събота! Аз разбрах, че сега си там!

# 189
Момичета, здравейте  Hug

Първо - почерпка, моят Марин днес има имен ден Heart Eyes

Липсвахте ми, не бях чела от 2 седмици някъде Crazy
Миналата седмица бях в отпуска, сестра ми си дойде от Норвегия и просто трябваше да съм с тях. До морето не стигнахме, в София си бяхме, но разнообразието ми се отрази добре. Яна се разбира доста добре с братовчед си, е карат се, бият се, но веднага след това тичат и се целуват, милите  Laughing
От вчера всички заминаха, майка ми взе Яна и няма да ги има около 10 дена  omm.....тая нощ съм спала толкова добре, без да ме ритат в ребрата и да ми бият шамарчета Laughing, сутринта даже се успахме и закъсняхме за работа. Мъчно ми е за нея, но няма да си кривя душата - харесва ми така, за малко да съм без нея.

Имам адски много работа, а нашите испанци гадняри в офиса в Испания работят до обяд, защото е много топло и не могат по жегите да се трудят  Crazy

# 190
  • София
Нуни, очаквахте, честно казано с нова лентичка  Mr. Green Да ти е жив и здрав именника!   bouquet Пък и да се почерпим с по бирички, не само с тези виртуалитети  Mr. Green

Вени, много хубави снимки!

# 191
OOo, честито на Марин!
Да е здрав и винаги на линия за всичките ти прищевки, Нуни! Mr. Green

Тони и аз се забавляваме по цял ден с рев, пикане където му падне, после пикане в гърнето /сам/, после смях и ей такива смени на настроението. Поне спи по 2 часа плътно следобед, и аз мога да спя или да си лежа, но не би - днес зълвата ми доведе Марина-бебочева и тя заспа близо час и нещо след Тони , съответно аз докато реша да леган и те се събудиха Tired

Той все повече се опитва да говори. Повтаря разни думи, понякога не го разбираме , но като го накарам да повтори няколко пъти и ми се избистря ситуацията и това, което казва.
Още седмица да издържим и да сме здрави и си бием шута към морето, пък макар и за малко.

Наде, и аз мисля като теб, макар да има едно НО. Ако моето дете редовно пада и се посинва, ще им поръчам да са по-наблюдателни и да го мъмрят като е див. Сега, за ластиците няма да коментирам, аз ако съм свидетелка на такова нещо ще им се изсмея в лицето, и защото съм именно толкова находчива и пряма, затова и толкова ме обичат Joy

# 192
Ааа, Нуни ако завърти още една лентичка и аз ще си отдъхна - все една мома и за наш момък ще има, че ми е едно свито - само една Яна за кого по-напред?

# 193
  • софия
Нуни,   bouquet за именника ти!

момичета препоръчайте ми детски зъболекар в Сф...и знаете ли какви прегледи и манипулации по здравна каса се полагат на малчуганите ни?

# 194
  • 2 етажа над тавана
Жени, ние ходихме с Маги при д-р Коцева - http://www.tsveta-dental.com/ - ето това е сайта й.
Доволна съм много от нея.

Общи условия

Активация на акаунт