Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предимствата на количките с цяла дръжка и защо са по-предпочитани?
Необходима ли е зимна количка за бебе, родено през октомври, и колко време обикновено се използва кошницата за новородено?
Какви са тези чувалчета и дъждобрани и до каква степен могат да се използват като алтернатива на зимния кош?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предимствата на количките с цяла дръжка и защо са по-предпочитани?
-
Необходима ли е зимна количка за бебе, родено през октомври, и колко време обикновено се използва кошницата за новородено?
-
Какви са тези чувалчета и дъждобрани и до каква степен могат да се използват като алтернатива на зимния кош?
-
Какви са мненията за количките с големи гуми и защо са популярни?
-
Какво представлява комбинирана количка и какви са нейните предимства в сравнение с количка със зимен кош?
! При лекарката бях 58кг, а тука съм 55кг. А мъжа ми се е теглил и на друг кантар и е бил 90кг, колкото този го показва. Сега не съм убедена кой е верния кантар, ама много се усъмних, че съм качила 7кг за един месец, просто не ги усещам, не че ме притесняват по принцип... Все пак се надявам да не съм отслабнала, че това е вече лошо! Хайде лек ден на всички, аз отивам да чистя, че кочината винаги е голяма когато мъжа ми си е вкъщи
!
. Може и да е верен...кой знае
. 
сглобиха ли я, доволна ли си?
/ ама сега съм, като изцеден лимон 
Синето ми е зимно бебе и изкарахме с нея до годинка и нещо. Чак тогава си взехме по-олекотена лятна количка. Лично аз смятам пак така да направя

нещо такова... тогава бебоците ще са порастнали и понатежали (нагоре надолу по стълби и препятствия от всякакво естество- с лека количка е за предпочитане)... този Макларън на снимката- ОПРЕДЕЛЕНО не е така маневрен, заради рогатите дръжки и малките двойни колелца, иначе и на него му се въртят предните, което е добре за лош терен...
Със здраве да си ползвате новите придобивки