Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за крем за овлажняване на зърна по време на бременност?
Кога едно бебе се счита за преносен и колко дни след термина може да се чака?
Какви са предимствата на помпата за кърма Medela?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за крем за овлажняване на зърна по време на бременност?
-
Кога едно бебе се счита за преносен и колко дни след термина може да се чака?
-
Какви са предимствата на помпата за кърма Medela?
Помпата за кърма Medela е известна със своето високо качество, ефективност и удобство. Предлага се в различни модели, включително електрически и ръчни. Електрическата помпа осигурява повече комфорт и е по-подходяща за честа употреба, докато ръчната е по-преносима и идеална за пътувания. Помпите Medela са известни със своята надеждност и са предпочитани от много майки заради ефективността си.
-
Как мога да се справя с депресията по време на бременността?
-
Как да избера подходяща помпа за кърма?

Па и да имам да се занимавам можеее и семки да люпя!Квот дават в болницата 
пожелавам ти здраве много любов и през септември да си гушкаш най- хубавия подарък 

Май "лятната" умора ме гони 

Даже мъж ми вчера ме пита какво стана
Може ли някой да пусне линк на Бертони да го видя какво представлява
На филипс много скъпички ми се виждат
Разширява се. Не знам дали костите или тлъстинки трупам, ама обиколката се увеличава определено. Ама Асето беше казала веднъж, че всъщност това няма кой знае колко значение. Би трябвало всички да можем да раждаме
Нищо няма да ми продиктува!!!!А на мен тая от ЖК не ми каза нищичко!!!
Абе да им имам организацията!!!
Дори по-хубаво беше, защото тялото някак се е оформило и по-женствено след раждането... едни налети цици... и бая младежи те заглеждат. Ей това как гали самочувствието 

Наистина превантивното мерене не можа да даде идеално точен резултат за хода на раждането
Само дет изкарах едни така изнервящи 4 дни. Ама какво да се прави. Важното, че сега всичко изглежда наред.