Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за крем за овлажняване на зърна по време на бременност?
Кога едно бебе се счита за преносен и колко дни след термина може да се чака?
Какви са предимствата на помпата за кърма Medela?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за крем за овлажняване на зърна по време на бременност?
-
Кога едно бебе се счита за преносен и колко дни след термина може да се чака?
-
Какви са предимствата на помпата за кърма Medela?
Помпата за кърма Medela е известна със своето високо качество, ефективност и удобство. Предлага се в различни модели, включително електрически и ръчни. Електрическата помпа осигурява повече комфорт и е по-подходяща за честа употреба, докато ръчната е по-преносима и идеална за пътувания. Помпите Medela са известни със своята надеждност и са предпочитани от много майки заради ефективността си.
-
Как мога да се справя с депресията по време на бременността?
-
Как да избера подходяща помпа за кърма?
да си жива и здрава и всичко най-хубаво ти желая. Да имаш едно прекрасно бебче което да е радва страшно много
Моята била 1500 и доктора каза, че била нормална на килограми, а твоята 2500. Браво, как ги правиш тия работи?
Да не би термина да ти е за началото на август?
Седя на климатика вкъщи по цял ден, защото навън само пъшкам и се потя, обаче и това не си е работа.
Ама аз така и така ще мина през личната лекарка!!
Муц голяма е верно твоята мадама!!А аз даже няма и да разбера колко тежи моята госпойца
И най-вероятно до раждането няма да разбера!!Мъжа ми не го е еня!"кво ти пука кви са и размерите?По малко от 2500 няма да се роди"Е да ама от 2500 до 4000 има разлика все пак нали така!!Ама мъжка му работа!!Чудя се дали да ен ида някъде на частно да ми кажат повече подробности за бебка??? 

Те се "изчисляват" от апарата по три показателя. Но имайте предвид, че машинките позват усреднени данни.
но доста хора като ме видят и ме питат 2 ли ги нося 

(на 180 градуса от свекърва ми)....с нея подозирам, че ще трабва да преживеем поне един скандал (не искам....ама тя от намеци не разбира)
...как ше се оправям с нея незнам...
Да си жива и здраво, живо и здраво детенце да родиш и само радост да ти носи!
Ама ще видиш като ми хареса
Пожелавам ти само хубави емоции и много, много щастие!