Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за крем за овлажняване на зърна по време на бременност?
Кога едно бебе се счита за преносен и колко дни след термина може да се чака?
Какви са предимствата на помпата за кърма Medela?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за крем за овлажняване на зърна по време на бременност?
-
Кога едно бебе се счита за преносен и колко дни след термина може да се чака?
-
Какви са предимствата на помпата за кърма Medela?
Помпата за кърма Medela е известна със своето високо качество, ефективност и удобство. Предлага се в различни модели, включително електрически и ръчни. Електрическата помпа осигурява повече комфорт и е по-подходяща за честа употреба, докато ръчната е по-преносима и идеална за пътувания. Помпите Medela са известни със своята надеждност и са предпочитани от много майки заради ефективността си.
-
Как мога да се справя с депресията по време на бременността?
-
Как да избера подходяща помпа за кърма?
А вън е хладно и подухва - бременна работа 

Имам от тези по 5 и 10 лв (зависи къде ги продават) и два от тези по 30 лв. Е, вторите си заслужават повече, но знаеш, че съм с едър бюст и при мен просто "поддържа" не е достатъчно. Трябва ми наистина пълен комфорт
Но като гледам кой кога писал и май не съм сама

Тъкмо вчера смятах дните, дали не си се прибрала вече
Чакаме да се включиш с отчет от докторската среща
се шашнах.
нали пия хапове разни, та като стана към 04.00 и гълтам и млекце.
За спането и на мен сънят ми е супер разбит особено трудно ми е докато заспя.
Скоро присъствах на една лекция с акушерка сицилианка, която пракиткува раждане в домашна обстановка на Хаваите - бях много впечатлена...включително от формулираната дилема- искате ли раждането да бъде медицинска операция или церемония на живота...първия път имах доста шевове вкл. епизотомия, и си мисля, че до тях се стига вследствие на окситоцина и упойката. Сега моят лекар ме убеждава, че при второто нещата ще са много по лесно, и да и да си ползвам упойката - анли сме в 21 век, но...? Та такива мисли ме обземат...
, макар и да не мога до по-късно от 9ч. сутринта - с два часа отгоре си е друга работа.
Сигурно като си седна вкъщи и имам повечко енергия и време
Ама Асето беше казвала, че банелите пречели и аз кво да правя - слушам 
.
като го сравня с моите 127 см...