Срещата със СЕПТЕМВРИйското човече вече не е толкова далече!!!

• 12 919
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Момичета,много,много,много ви благодаря на всички zа хубавите думи,много мило ми стана и абсолютно всичко да ви се въща!!! Hug Hug Hug
Не zнам още какво ще правим,но сигурно ще иzлеzем привечер само тримата.
Ей,днес се понаспах,zа първи път от доста време.Момичета,не zнам zа вас,но на мен напоследък ми е много тежко.Много се zадъхвам,много ми е неудобно като спя,сърцебиене,иzобщо пълна прграма..Направо не zнам как ще го добутам.С първата бременност не си спомням такова нещо до последно,въпреки,че пак имах голям корем(но май не толкова голям  Rolling Eyes).Бебето беше едричко,сега също си zнам,че няма да е малко,само да е живо и zдраво.Мъжът ми каzа,че е щото съм одъртяла  Joy .Ама може и да има някаква истина,първия път бях колкото Мирка,а сега мъъъка..
Мона,честита количка,страхотен иzбор,браво,със zдраве да си я полzвате.
Някой питаше zа мерене на таz.Тук иzобщо не мерят.Май се смята,че е беzмислено.
Много хубав ден ви желая  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 166
Деси, на многая лета!

# 167
А, ей я Деската се появи! Simple Smile Да си изкарате много хубаво довечера и да не забравяш десерта Simple Smile
Мами от София, кажете моля ви някой гинеколог, който работи със ЗК и има читав ехограф. Взела съм си направление и не знам къде да отида просто ей така за 5 мин. преглед да го видя бебока обърнал ли се е , добре ли е , колко е пораснал. В Шейново последния път нямаше лекар и не можах да видя тия подробности.

# 168
Да ви кажа и аз за жегите. Предупрежденията в този единствен случай не са за София, иначе телевизията си е Софийска отвсякъде. Мога да ви кажа, че в град като нашия - Ямбол, става точно толкова ужасно колкото го описват, така е и с Пловдив , така е и със Стара Загора, и т.н. , т.е. където не е високо и не е море! Днес тук е пълен АД и изобщо не е за излизане навън, слънцето като че ли иска да убива...

# 169
Да си кажа и аз за жегите, че явно стана голям въпрос Grinning
Момичета, ако щете вярвайте, но цяла година си (така де - от миналото лято) си мечтая да дойде пак лятото и да е топло. И не че не пръхтя като ми е топло, и въпреки че имам климатик и в колата и вкъщи всъщност не ги ползвам. Сигурно ви звучи много откачено, но предпочитам да усещам, че е лято, че кипи живот, слънцето се смее, хората ходят на море, денят е дълъг, а ноща е супер приятна - само за дискотека Party
Та така го виждам аз лятото - много горещи емоции и поводи за приключения Mr. Green и свобода да излизам без палта, пуловери и др. подобни, които направо ненавиждам Crossing Arms

# 170
Ще дойда Hug Ама ще видиш като ми хареса Grinning По-зла съм от свекърва що се отнася до гледане на дете (туй го казвам в симсъл, че ще остана Hug)

Айде де! Не можеш ме уплаши! В това отношение моята свеки се е погрижила да имам закалка! Wink

Имам сериозно предложение - медицинските лица сред нас да се хванат, да отворят един санаториум за раждане сред Родопите. Влизаш в 7-мия месец и отиваш там - хлад, природа, тишина и пълна екипировка за спешни случаи Peace Хем не надуваш главата на мъжа си, хем си заобиколена от други ненормални бременни - от това по-добро - здраве му кажете Grinning

Ей тва сега си е приказка на място! Подкрепям с две ръце! Който се сети за такова нещо ще направи пари! Само дето мене вече ме изпуска като контингент  Sunglasses

Лусисити, права си! И аз принципно така го чувствам (мечтата ми е да живея на място без отоплителен сезон). Но все пак си има часове, в които жегата е адска, буквално, и е добре да си седим вътре, това ми е мисълта.

# 171
Айде де! Не можеш ме уплаши! В това отношение моята свеки се е погрижила да имам закалка! Wink

Ха, тук ме хвана Wink Много често си мисля каква свекърва ще съм Embarassed Вярно, с времето си промених отношението, не ходя да гоня бременните по улицата и да им обяснявам колко е хубаво да си кърмят бебетата..., вече не давам съвети, без да са ми ги искали... Умея много по-деликатно да давам информация и да изслушвам майките, за да помогна и да намерим заедно най-доброто решение за тях...
Обаче направо ми настръхва косата като си помисля, че може да ми цъфне някоя, дето няма да иска да кърми и куп други глупости, които главата ми веднага ражда ooooh!
Щото за дъщеря ми съм сигурна, че вече мозъкът й е тотално промит Mr. Green Тя не знае, че бебетата се хранят от шише. Ако види бебе с шише, то според нея пие водичка. Знае, че храната идва от нините и бебетата дълго време ядат само нини Grinning
Но съм от този тип хора, които са много мили и деликатни с хората извън семейството. Можете да познаете кога някой ми е станал близък като започна да му викам "Ооо, овца, как си", да го обиждам спокойно, когато мисля, че прави глупости и да се държа доста агресивно, когато посяга на здравето на детето си... Embarassed
На, хванахте ме на вълна самопризнания.
Не ми пука как майките си гледат децата, когато са далеч от мен..., но когато са до мен и аз ги обичам... не искам, просто не искам да допускат грешки ooooh! Ужасно е. И знам, че не бива да е така. И се старая... , и се получава, но само външно. Т.е. успявам да не се меся в живота на приятелките си, но това ми коства безсънни нощи и повтаряне по хиляди пъти на ден, че това НЕ Е моя работа ooooh!
Та, какви са вашите страхове относно бъдещето на децата?

# 172
Момичета не знам как сте вие в жегите но аз съм и без климатик или вентилатор или каквото и да е разхлаждащо средство! ooooh!В къщи термометъра сочи 30 и отгоре!!Аз седя и се потя!!!Направо не се трае!!!Аз не ги слушам колко е висока температурата!!Сутринта като се прибирах от доки и видях че е 21 градуса-това в 9.30!!!Сега не знам колко е!ама като излизах на горещата си тераса и щях да умра направо!!!
Мона добре че повдигна въпроса!!И аз мисля да ида на лекар с хубав ехограф!!Може да е частник нали???Ама моята гадна лична докторка не я знам дали ще ми даде направление!!До сега за всяко нещо ми отказва! #2gunfireЩе я помолоя много много и дано се съгласи!!!

# 173
Няма да zабравям десерта,аz сега правя една торта  Wink
Аz също много обичам топлото.Даже ми е кофти,zащото тука лятото не е това,което аz раzбирам.Ето примерно миналата седмица имаше 2 или 3 наистина топли летни дни и това беше.От тогава е едно такова..ни риба ни рак.Ту вали,ту грее слънце,абе иzобщо...На мен лично това е едно от нещата,които много ми липсват от БГто...т.е. времето.Друго то са блиzките,раzбира се.
Дани п,освобождавам,добре.Но по добре се zасили и прескочи,вместо вътре  Mr. Green
Асе,мойте страхове zа децата са толкова много и раzнообраzни,че трябва цял следобяд да седя да пиша...Иначе само това се моля,нокога да не иzлиzат от моята уста думите "ние едно време...",приzлява ми.За пореден път обаче да напиша,аz имам щастието никога никой от моите блиzки,вкл.свекърва,да не ги е иzполzвал.
Връщам се към тортата   chef

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 15:01 от desi manova

# 174
Леле, Асеее...очертаваме се като "бъркащи се" свекърви с тебе май...
Колко ми е трудно да си държа езика зад зъбите само аз си знам...ама го държа...дано един ден, когато детето ми порасне и си намери половинката да съм способна на това все още!

# 175
Честит рожден ден, Десиnewsm59  Gift

бръмбъзъче, о радвам се че има още една палаткаджийка. И ние ходим и смятаме да си взимаме детенце с нас живот и здраве догодина.  Simple Smile

За свекървите и майките- мен повече майка ми ме притеснява, че се е зарекла да си взима отпуск и да идва вкъщи да помага. Пък никой не я е канил. И все ме пита дали си търкам зърната, да загрубеели. Crossing Arms
Всеки ден ми звъни от работа да ме пита как съм, ако продължава така не знам как ще отида да раждам, без да им кажа предварително. 
Добре, че моят човек добре ме е инструктирал- да се съглясявам с всичко, па да си правя каквото аз си знамsmile3521
Вчера пък свекървата ми вика- "ти защо ще раждаш в частна болница, в държавна е по-хубаво!"  Rolling Eyes

Хъх, докато пишех били публикувани 3 нови отговора.  Simple Smile

# 176
  • София
Ей тва сега си е приказка на място! Подкрепям с две ръце! Който се сети за такова нещо ще направи пари! Само дето мене вече ме изпуска като контингент  Sunglasses
Ти, Елсче, не се заричай  smile3534
Ако някой ми беше казал, че на 38 ще се сетя трето да раждам  fight
А сега мъж ми на майтап пита дали да не караме до женско, а аз дори се замислих  Joy smile3532

# 177
Мацки, аз днес съм като парцал  Tired Едва, едва се влача из къщи, но не е от жегата, щото не съм я усетила днес (а съм без климатик и вентилатор), ами от тъпото кръвно. Преди час беше 85/55 (мъж ми чак каза, че тва е невъзможно). Така се наплюсках, че сега кръвното ми е ок, но ми е лошо от преяждане  Sick
И аз да се включа към бъдещите свекита  Flutter Моята хич не е лоша и мисли, че разбирателството е двустранно, което мен много ме радва. Иначе като знам какви коментари има от други, за това, че снахата влиза в ново семейство и трябва да се съобразява и т.н. Иначе много и непрекъснато се бърка, но аз гледам да не и се дразня и оставам глуха, защото знам, че не го прави с лошо  Crazy Все пак трима мъже строява вкъщи.
За себе си мисля, че няма да се бъркам, защото не го правя и сега (с приятели, роднини и т.н.). Но като си е мойто синче Heart Eyes, може и друго да мисля, знам ли  Mr. Green

# 178
Ти, Елсче, не се заричай  smile3534
Ако някой ми беше казал, че на 38 ще се сетя трето да раждам  fight

Права си! Няма да се заричам. Две мои братовчедки родиха, съответно миналата и по-миналата година, третите си деца на по 38 години. Знае ли се и на мен какъв акъл ще ми дойде дотогава  Mr. Green.

Асе, точно страхове като твоите нямам. Принципно съм човек, който не се бърка в работата на другите, ама не искам и на мен да ми се бъркат. Не съм се родила такава, станах такава. Или по-точно - научих се да бъда! Пък и професията ми го изисква - не мога да вземам чак толкова навътре всяка драма, ще се срина някой ден, ако го правя! Вярвай ми, това носи, ако не друго, то поне душевен мир и спокойствие. И за това и по отношение и на свекърва ми, и на баща ми, и на всичко и всеки, който не ми отърва, съм кон с капаци или "говори си, не ми пречиш".
Иначе и аз като Деси имам достатъчно страхове и притеснения по отношение на децата си, че ако почна сигурно трайно ще запълня Нашите деца и ДиС  Mr. Green

Сонче, баш от жегата ти е паднало кръвното, нищо, че си мислиш, че не си я усетила. Високата Т разширява кръвоносните съдове, плюс това имаше и нещо за влиянието на атм. налягане.... и стават ей такива работи. И моето кръвно на предишната консултация така беше 80/50, та акушерката два пъти ми го мери, за да повярва. Пий студен айрян, не се натоварвай с много храна и си пести енергията!

# 179
Деско, довечера като излезете само тримата и като си изкарате прекрасно някъде там около десерта да се сетиш за нас и да ни вземеш нещо апетитно и странно за черпня ей... newsm62.

За децата, бъдещето и свекитата.
Мислила съм си представяте ли си да имам син да го родя и отгледам и да се улюби с някоя малоумница дето ич ми не аресва, или примерно усещам, че не го обича.
Ами ако тя ми се меси? Ако си мисли, че съм и вечно длъжна и разполага с времето ми (познавам такива снахи).
Ами да не дава Господ ако се наложи да живеем заедно, да ми влиза в къщата да си прави нейния ред... определено монетата си има две страни.
Не е лесна работа и понеже има много "ако" и въображението ми работи усърдно, аз за себе си съм решила от рано още да се моля за бъдещето на родените и неродените ми деца, за съпрузите и съпругите им и като, че ли това ми дава спокойствие, че още преди да ги има аз съм сяла добри семена и си мисля, че Бог ще бъде милостив към тях и ще ги направи разумни да намерят половинките си.
Струва ми се, че осъзнавам колко много е важен изборът на партньор в живота на човека, за това отделям време (сигурно не достатъчно) за да се моля и да благославям избора на моите деца.
Мама ми е казвала, че още докато сме били малки със сестра ми тя се е молила да си имаме добри съпрузи, после разбрах, че и майката на мъжо се е молила за неговата съпруга(демек за мен) днес аз се моля за съпругата на наш "нероден Петко", може би е смешно, но на мен ми действа успокояващо.

За дискотеките, хич ама хич не ми липсват, мисля си, че не е защото съм одъртяла може би за това съм по мъдряла newsm47.
Атмосферата ме задушава и изморява, димът ме дразни много, но повече ме ужасява гледката на 12-13 годишни тинейджърки, които са се напили, надрусали и само чакат някой да им налети.
След няколко утрини осъмват в гинекологията на съседния град за да се "изчистят" от пиянските си "грешки".
Пак запалих...ама темата ми е много болезнена.
Сори.

Общи условия

Активация на акаунт