Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 41

• 27 045
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
  • Сливен
Да Ви покажа и моята поредна торта. С милото ми правихме 3-години от подписването и аз спретнах набързо една тортичка. Тортата е от домашни пандишпанови блатове и крем на д-р Йоткер, покритие и розичките са от бавносъхнеща моделираща маса. Вашите подробни обяснения и съвети много ми помогнаха при изработването им. Страхотни сте момичета, дано намираме все повече поводи да тортоправим и да се усъвършенстваме   bouquet
ПП - Е така и не се научих да качвам малки снимки Embarassed Cry

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 20:06 от krisps

# 76
krisps - честита годишнина.Все така да се обичате, дълги години в мир и любов.Торта не видях аз Sick
Силрай - страшна тази Барби Peace
А ooooh!момичета от кога се каня да ви питам - купих от Метро от онези безцветни май Штифт се казва Sick Mr. Green - дето бяха до боичките в тубички, но аз взех само от бялото.Та въпроса ми е къде се съхранява това чудо - аз го държа в шкафа при подправките.Дали не трябва във хладилника newsm78

# 77
  • София
...
А ooooh!момичета от кога се каня да ви питам - купих от Метро от онези безцветни май Штифт се казва Sick Mr. Green - дето бяха до боичките в тубички, но аз взех само от бялото.Та въпроса ми е къде се съхранява това чудо - аз го държа в шкафа при подправките.Дали не трябва във хладилника newsm78
И аз да помоля, ако някой може да преведе какво пише на опаковката на немски, ще съм благодарна!

# 78
silrai,барбито е страхотно,а дантелите чудни!!

Слънчогледка,сметаната я добавям течна.На пастичките беше леко разбита,че бях забравила да си заделя.Нямаше разлика.Аз не мога да обяснявам много добре,но пастичките ги залях с шоколада и изчаках малко и правих диагонални ленти с леко разбита сметана в пош с накрайник с кръгла дупка и после издърпвам с клечка за зъби на едната страна и после на другата.Но нека някой друг да обясни по-добре   това .Мога да го направя,но не мога да го обясня Embarassed

И да ви кажа заразихте ме с Гараша и сега отивам да го заливам с шоколада....

# 79
  • Варна
Ох,най-накрая свърших тортата за дъщеря ми ,че утре е рожденничка.Въобще тая торта нещо не и е писано да стане както трябва.Първо -трансфера ми е кофти/за 1-ви път правя/;Второ- леко ми е крива тортата;трето-успях да "обера" половината украса с лакъта си...Ама щерката каза,че това била най-хубавата торта от всички,които съм и правила до сега.

Ето я тази измъчена торта.Тортата е вита пандишпанова ,с крема на Пепи.А за украсата съм ползвала течна сметана.

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 08:34 от vanushka

# 80
silrai много сполучливо барби- ако още се чудиш за надписа, преметни и една фонданова лента като на миските и там напиши каквото си замислила   Peace

# 81
Ванче, много хубав шах си направила, как си си играба с пешките  - не знам, но са станали перфектни. Да ти е жив и здрав таткото !

silrai , страхотно барби, а и момичетата преди мен са ти дали много добри идеи. Благодаря и за рецептите, особенно на кошничките, някой ден ще се пробват.

vanushka,  трансфера е супер , аз така и не съм пробвала никога. Важното е , че детенцето си я харесва, да ти е живо и здравичко и много да те слушка.

# 82
vanushka много ти е хубава тортата, а каква по голяма награда от това дъщерята да я хареса.

irinka28 а как да направя симетрични кръгове на кръгла торта? иначе разбрах добре за обяснението на пастичките.

silrai барбито е страхотно, много добре си го докарала.

# 83
vanushka,много е хубава даже тортата!Аз кусури не видях!Браво!

estrella,щом си разбрала обяснението ми,значи не съм толкова зле Wink
На кръгла торта правя така-правя една точка от шоколада или сметаната в центъра на тортата и после кръгове през 2-3 см и така докрая на тортата и после издръпвам по същия начин ,като започвам от центъра на тортата и после връщам от края и .Моята изглежда така Шоколада ми беше по-течен и на места стана по-дебела лентата.

# 84
Здравейте,

ще правя тази торта и искам да попитам с какъв крем е подходящо да направя декорацията (трева, улица). Самата торта ще е с марципаново покритие.

Благодаря предварително!

# 85
Clairette , Димитрина, благодаря ви за идейте!  newsm51  Комбинирах ги и ето какво се получава:

За сега цветята съхнат, както и буквичките на името на детенце(тях ги направих от маслен крем) утре сутринта ще ги сложа върху зелените листа.
Утре ще кача пълната композиция след като допълня.

Мацки много се радвам, че ви харесва куклата.И аз се изкефих на Барбито.Рядко пъти има торти така да ми се понравят и то мои, ама тази ми легна на сърцето  Heart Eyes
Дори мъжо, сега като се прибра и отвори хладилника Ахна  Crazy

Мартини мама, направи тревата от маслен крем, а пътя можеш да направиш пак от мърципан, оцветен в сиво и като камъчета.Правиш си малки топчета и слагаш едно до друго, минаваш веднъж с точилката на едната страна и ето ти калдаръм  Mr. Green

Ванушка, много добър трансфер.Аз не мога да правя такива работи.Никога не съм имала желание  пък и ми се струва много трудно.А иначе тортичката е станала много готина.

# 86
  • У дома
Поздравявам silrai за поредната красота и се връщам да чета отначало.

# 87
Брех леле , 5 страници че и пълни с торти. Аз старите не мога да "обработя" още пък вие " не си играете"  ooooh!
 Джема не можах и аз да я вида тази торта
Ван4ееееееее леле бре жена , шах не играя(то акъл се иска  Mr. Green) , но твоя е невероятен. Да ти е жив и здрав баща ти дълги години.
 Блуай страшен сумист ей.Пък Гараша си е Гараш - винаги апетитна тортичка
 Другите Гара"ж"ета също много апетитни. Чак на мен ми се прииска да си спретна една . Уф милост нямате -лято е, плаж , басейн ,"уж" на  почивка ще ходим - пък аз ще мечтая да ги сваля тези 3 кила ( с тези вкусотии тук)
Силрай това карамеленото и на мен ми се прияде. Барбито е  страхотна , аз се каня тези дни да спретна една , че да видим.  Смятам да и правя на дипли роклята че да си пробвам формите (новите)  Wink
 Хайде ако пропусна някой не се сърдете , не е нарочно. Нета ми се скапва днес цял ден , Дида ме изтормози на тази жега да я водя на водния парк , беше лудница не си намерих място под чадърите-резултата тресна ме слънцето , главата ми ще се пръсне- но викам" я да се запиша" че след 2 дни ще сте на 10 страница с 2пъти повече торти  Joy

# 88
Ей момичета, не мога да не споделя тази находка с вас  hahaha hahaha hahaha
Хахаха Диворс кейкс  Laughing

Повече по темата тук  http://s257.photobucket.com/albums/hh204/botevinka/Divorce%20cakes%20looool/
предлагам да променим на 180 градуса темата на предизвикателството  Laughing ! Тандури  Wink ?

# 89
  • София
Ванушкакусури не се виждат, трансфера е адски сполучлив и аз все се каня да пробвам и все си променям решението  bouquet newsm59  party023 щастливо и безгрижно детсво и желая.

silrai голяма красавица си направила.

Общи условия

Активация на акаунт