Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви изследвания се правят по време на бременност?
Какви прегледи се правят по време на бременност?
Какви са симптомите на бременността, включително ранните признаци и как се броят седмиците и месеците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви изследвания се правят по време на бременност?
По време на бременност се извършват различни изследвания, като фетална морфология (ФМ) в 20-22 седмица и нухална транслуценция до 12 седмица. Тези изследвания са информативни и е препоръчително да се извършват при опитен специалист. Освен това могат да се направят генетични тестове за заболявания като Тай-Сакс и Гоше, но за тях е най-добре да се консултирате с вашия лекар за повече информация.
-
Какви прегледи се правят по време на бременност?
По време на бременност се извършват различни прегледи, като фетална морфология (ФМ) в 20-22 седмица и нухална транслуценция до 12 седмица. Тези изследвания са информативни и е препоръчително да се извършват при опитен специалист. Освен това могат да се направят генетични тестове за заболявания като синдром на Тей-Сакс и Гоше (Гаухер), но за тях е най-добре да се консултирате с вашия лекар за повече информация.
-
Какви са симптомите на бременността, включително ранните признаци и как се броят седмиците и месеците?
Симптомите на бременността могат да включват умора, главоболие, гадене, повишена чувствителност на гърдите, често уриниране, увеличен апетит или намален апетит, промени в настроението и други. В ранните седмици на бременност може да има треска, често смяна на топлината и студено и нервност. Важно е да се консултират с лекар за изясняване на симптомите и получаване на съвети относно бременността. Относно броя на седмиците и месеците има различни методи за изчисляване, като календар за бременност или линията на бременност. Консултирайте се с лекар, за да разберете точния метод за изчисляване на седмици и месеци по време на бременност.
-
Какви са препоръките за бременни жени, включително тези, които са имали цезарово сечение?
-
Какво представлява изследването на феталната морфология и кога се препоръчва да се направи?
знам ли вече и аз какво точно трябва да се усети всеки ми обяснява но явно трябва да го изпитам за да знам какво е.Хайде стига за сега на 30 юли съм на преглед надявам се да кажат какво е бебето и тогава пак ще пиша.До тогава
и дано всичко да е наред.

сега се опитвам на сила да пия.
Даже виждам познати муцунки . Ей супер !
. Понеже ходя с по широки в талията блузки, та корема не ми личи толкова.