ЯНУАРЧЕТО се смeе, а отдолу зъбче се белее!

• 15 446
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
Вале, честита победа! Hug  bouquet Hug

дама, и Дарена хич не изглежда гладна, спокойна е, жизнена, хич не се тревожа.
Но си мисля, че ако ми беше първо бебе щях да се притесня и да заменя кърменето с АМ директно Rolling Eyes

# 271
 txtloves ГОГО, ТИ СИ НАШТА ГОРДОСТ txtloves

# 272
  • София
Валя, браво на ГОГО!!! Hug  Hug Hug Браво и на нас. Simple Smile
Ей, голям рев тая вечер докато заспи. Явно вече беше много преуморен и затова.
Иначе на мен ми дойде първия цикъл преди 3 дена. Двата дена едвам смогвах, беше много усилен. Сега е нормализиран. Аз пък имах раничка преди да забременея и се беше увеличила по време на бременността. Ходих миналата седмица на преглед и докторката каза просто..няма я! #Crazy При секциото докторката където ме оперира каза, че имам ендометриоза, сега тази каза, че нищо не вижда. Пак  #Crazy Дано пък да съм се оправила. Praynig
Нашите резултати от кръвните изследвания са сравнително добре. Косето има 125 хемоглобин. Peace Обаче пък еозинофилите (който знае какво са те) са ни страшно завишени. Sad Според докторката това е показателно за обремененост от алергии,. Направо останах шокирана, баткото, който ми е бил проблемен, дето се казва никога не ми е имал такива стойности както сега Косето. Направо съм в лек шок. ooooh!
Ние се храним горе долу така:
7 - кърма;
10 - кърма;
13 - зеленчуково пюре, кърма ...малко;
16 - кърма;
18-19 - кърма (според излизането ни на разходка);
21-22 - кърма;
нощем - когато поиска. Laughing

# 273
  • Варна
Честито на Гого за победата   bouquet

Слънчи, грозде мисля да дам когато излезе нашето.
Невенска, и Маги така не пиеше от шише, но с упорито предлагане всяка вечер се научи, сега вече знае за какво е това шише и пие спокойно мляко. Може да пробваш с изцедена кърма първо.
Маги също се храни на 3 часа през деня, но това е защото си е основно на кърма. Надявам се като реши да увеличи пюрето на обяд, да прави по 4 часа пауза.

# 274
  • Пловдив
А някой знае ли колко е количеството кърма което според книгите трябва да приема 6 месечно бебе.

Честито Гого,Вале!
Според Косе Босе- между 600 и 1000мл мляко трябва да приема дете между 6 и 12 месеца (средно 750)
Но аз ще потърся инфо в нета и ще ви кажа  Simple Smile
Всъщност сигурно Кафява мечка знае точно колко трябва   Wink  Grinning
Нали е човек на точностите  Hug

През нощта Михаела не се събужда да яде. Ако се пробуди рано сутрин то е или защото и е топло, или нещо се е схванала  Crazy - бутам бибката и се унася пак.

dama, според мен няма проблем да въвеждаш зеленчуци паралелно с кашата. Както и плодове. Малко по малко, да има разнообразие Simple Smile
Някой беше питал за почивката между всеки нов въведен зеленчук - не мисля че е нужно да се спира зеленчука и 3 дни да се почива на мляко. Безсмислено ми звучи.

# 275
  • София
Ако е 600-700мл влизаме в нормите Simple Smile
Ще чака и още инфо Simple Smile

# 276
  • Пловдив
Слънчи, виж, преведох ти въпроса  Joy
How much milk should my six-month-old baby be having?
http://www.babycentre.co.uk/baby/startingsolids/milkat6mnths/

# 277
  • София
Слънчи, виж, преведох ти въпроса  Joy
How much milk should my six-month-old baby be having?
http://www.babycentre.co.uk/baby/startingsolids/milkat6mnths/
Благодаря!
прочетох...

# 278
Благодаря на всички за пожеланията Hug.Алекс,ще пробвам с лекарството,днес го търсих,но го нямаше в аптеката.
Честито на Гого!  bouquet
Аз предлагам на Мишето да смуче обелена краставица и ябълка.Краставицата я обожава.

# 279
Честита победа на ГОГО
Ние днес кусахме глутенова кашичка.Хареса се много-взех тази на Ганчев Лека нощ с ябълка и круша.
Алекс много сладък аватар

# 280
Честита победа на Гого!!!  bouquet

# 281
Честито на нашият хубавец Гого  newsm44 smile3501
Малкият от 1-2 седмици си намали храненията на 5 и яде на 3 1/2 - 4 часа. Горе долу режима му е 8.30, 12.00, 15.30, 19.00 и 22.30. Но вечер глезанчото на мама заспива много трудно и то само на голямото легло. Малко суче (защото преди това се е наял) и после се гушка. Върти се наляво надясно около 10-15 минутни и накрая се изморява и притваря очички. Но действието се развива към 23.00-23.30.  #Crazy Аххх, а кога си заспиваше сам в леглото...
Аз още не съм захранила - в понеделник малчо става на 6 месеца и мисля да го почерпя с картофено пюренце  Grinning После съм решила тиква, морков и тиквичка.
След това се мисля да продължа с няколко плодови пюренца (ябълка, круша, банан, слива) =>  оризова каша и накрая глутен => 2-3 месни (пуешко, пилешко, заешко)
Но да питам - като въвеждате месните пюрета правите ли почивка от няколко дни преди да въведете ново месо  newsm78
А освен оризова каша коя друга е подходяща за началото? Някоя плодова?
А глутена 3-4 седмици след въвеждането на месото ли трябва да се въвежда или 3-4 седмици след като съм приключила с месото?
Ох станаха много въпроси....
Истина е, че човек колкото повече чете толкова по-неясно му става  Crazy 100 човека -100 различни мнения
dama: решила съм да захраня горе долу като теб и въпросите, които задаваш ме вълнуват и мен  Grinning затова следя с интерес постовете ти и отговорите Blush много се радвам и благодаря  Hug
Малчо преди мъничко заспа и мисля да го последваме  Laughing
Лека и непробудна нощ  Hug

# 282
# 283
  УРРАААААААААААААА!!!!Много се радвам за Гого-да му е честито  и все така с усмивка да пленява сърца!!! Kissing Heart Kissing Heart

# 284
  • на плажа
 Поздравления за нашия Гого! Най-хубавото канадско бебе е българче  Grinning!

Общи условия

Активация на акаунт