Отговори
# 225
  • София
Ми Деси аз ще кача ама като не ми приема снимките какво да правя?? newsm78Аз питах питах как да ги кача и никой не оказа продиводействие  hahahaАз си правя както си му е редът всичко и като дойде време да изчакам да се качи и ми пише че не ми я приема Tired

Да не са ти много големи, бе, Мире? Защото ако са големи файловете, може в някакъв момент качването да прекъсва.

# 226
Ми моеже и да са по големи!!Аз знам уж как да ги смалявам ама нещо не ми се смаляват!!
А и трябва някой да ме снима щото последната ми снимка е от 26 седмица!!
Ама много са ви пораснали пупите мамчета HugДиде направо ме разби-как го носиш това коремче?? #Crazy
Мириам и ти мила малиииии!!Мойто не е толку голямо ма може да е щото мома го стопанисва hahaha

# 227
  • София/Русе
Здравейте в тази гореща събота !
- Unique - а кой лекар си избра в Токуда ? Че моите колебания за момента нали са между Токуда и Майчин дом, да питам.
- Нели - , дали може някоя снимка на овчите кожички Simple Smile да видим и на мен ми е интересно такава да взема на бебчето, като кожухче за количка си го представям.
- Sweetkids - явно са свършили тапетите с мечета или не сме ги видяли, ще намерим други сладурски, здраве да е.
- Дидка, вярно много сладки нощнички Simple Smile
Приятна почивка !

# 228
  • София
Суит мами отиди, магазинчето е на първия етаж най-заднадната редица. Една много мила жена е продавачка. Да се похвалиш ако купиш!

Мире прати ми ги на ICQ аз ще ги кача душа!

# 229
искам и още нещо да ви питам ... ако не сте вие ...   аз не усещам да ми тежи корема, по-скоро като се поуморя малко /а това вече става много бързо/ почва да ме боли ниско долу    а аз така свикнах да си щъкам насам-натам   и ме е страх   
благодаря ви   bouquet
Не се притей,мисля,че си е нормално,тежест е все пак.Аz съм по същия начин,като походя малко и почва да наболва и да опъва едно такова гадно..А пък ако трябва да ходя бърzо..трябва да си държа корема с ръка,колкото и да ми е смешно.Контракцй май нямам почти,не мога да ти кажа zа тях.
Кожа zа бебчето и аz съм решила да вzимам zа zимата.Харесват ми много.Ама ако искате съвет,пораzгледайте в немския Ибей примерно,ако има как да си поръчте(аz много не раzбирам може ли да БГ),zащото тука са zначилно по евтини,като гледам zа какви цени говорите.За целите чувалчета не zнам,скъпички са,но zа сравнение в един бебешки магаzин гледах кожа zа в количка,струваше 24Е.В Ибей са по евтини и от това.

# 230
Ето една обява,просто zа сравнение http://cgi.ebay.de/Medizinische-Lammfell-Einlage-fuer-Kinderwage … dZ1QQcmdZViewItem
Но чувалчетата са скъпи.Не zнам,Нели какви цени беше написала?

# 231
  • София
искам и още нещо да ви питам ... ако не сте вие ...   аз не усещам да ми тежи корема, по-скоро като се поуморя малко /а това вече става много бързо/ почва да ме боли ниско долу    а аз така свикнах да си щъкам насам-натам   и ме е страх   
благодаря ви   bouquet
Не се притей,мисля,че си е нормално,тежест е все пак.Аz съм по същия начин,като походя малко и почва да наболва и да опъва едно такова гадно..А пък ако трябва да ходя бърzо..трябва да си държа корема с ръка,колкото и да ми е смешно.Контракцй май нямам почти,не мога да ти кажа zа тях.
и аз така си държа корома като ме заболи  hahaha хич и не ме е срам  Naughty
благодаря ти  Hug

# 232
Здравейте.

Вчера вечерта се опитах да се включа в нощната смяна, но съм забравила да публикувам написаното.
Честито на всички рожденици и тези, които са имали повод да празнуват! Да сте живи, здрави и много щастливи!

Момичета, погледнете каква грайка има за момиченца в редут и струва само 6 лева. Намалена е от 60.
http://www.laredoute.fr/vente-combinaison-cocoon.aspx?productid= … 112671#DescDetail

Аз я поръчах за нашето бебе, макар че вече имаме една грейка. Но за 6 лева става идеална за резервна.

# 233
здравейте кукли,не остана,просто ви съчуствам,защото и аз някога бях бременна по същото време и много ме тормозиха и килограмите и жегите,но всичко си заслужава.видях грейката,но моля не ми се смейте,не зная каж става поръчката,не съм и почитател на чмуждите езици,така че май няма да мога да поръчам за моята бъдеща внучка,но ако има някакъв начин ще съм ви благодарна ако някой ми обясни,аааааааааааа и като съм от провинцията има ли значение за доставка

# 234
irinii- видях таблицата и се поуспокоих - от месец съм с разкритие и контракции - болезнени  и  чести. Толкова съм се шашнала, че вече нямам нерви.... и като ми кажат нещо кофти се побърквам.
от 25 седмица съм в болнични и на легло, пия хапове на 6ч. и  .....  чакам ... и така вече шеста седмица - просто не вярвах,че ще успея да вляза в 7 ми  месец

# 235
леле,колко грешки,простете,пиша и не гледам,май наистина заслужавам да ми викат бабо на 39 год

# 236
  • София/Русе
Ех, Stryper, трябваше да поръчаш и на мен една Simple Smile
Да ти е честита ! Някой пусна преди време същата грейка и много я гледах, ама аз не се съм наясно как се пазарува от този сайт, а пък и плащането е с карта, предполагам, като не е от БГ, не е при доставка и моята не става, та така. 

# 237
Роси не си единствената която не знае как се пазарува от тези сайтове Peace
И аз съм на същото дередже!!Нямам си на идея как става номера а и не смея много много да давам пари за нещо,което може да не получа или да не ме удовлетвори на живо!!А и мъжо само това му липсва та да ме изгони от нас вече с тея мои идеи!!
Много мами са си пазарили и са доволни ама мен ме е страх иначе наистина има неща които изглеждат чудесно на снимки и са много евтини но като не разбирам ме е шубе да не сбъркам нещо!!А и плащането не съм на ясно как става и доставката къде за колко време и как newsm78
Аз отивам да си взема кучето че ще ми е гостенче таз вечер и да се сниммам най-сетне че да си призная срам ме е от мъжо да ме гледа какво съм фанала да си снимам тумбака!! Embarassed EmbarassedИмам две три бременни снимки и то все сама и тайно от него!!

# 238
Мария 2,  Hug!!! Кураж, мила! Лежи и не се притеснявай излишно. Аз предната бременност бях като теб. И да видиш как си го родих момчето ми в 40 г.с.!!! Сега и аз пия на 4 часа лекарства, а и не само аз отт септемврийския отбор!

Страйп, направо страхотна грейка. Трябва да отделя време и да се образовам и аз за този тип пазаруване. Иначе ако не беше поръчала щях да се "залепя" към твоята поръчка, ако нямаше нищо против  Embarassed

Качих в албумчето ни снимки на част от покупките. Имаме и много бодита и др.джунджурии, но май с това се придобива представа. Ето оттук започват http://september2008.multiply.com/photos/album/21#38

# 239
ох Мириам аз вместо да гледам басейна и видях тортата. Много апетитно изглежда. Ще пуснеш ли рецептата. Изглежда ми и здравословна с толкова много плодове  Joy

Общи условия

Активация на акаунт