Къде в Бургас (10)

• 62 612
  • 569
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
маг.Домко

# 481
Зависи какви килими търсиш. Аз ходих в Сливен, във фирмения магазин на "Декотекс" - много богат избор на вълнени персийски килими - както персийските шарки, така и по-изчистени и съвременни. Ако имаш транспорт, съветвам те да отидеш.

# 482
  • По света и У нас
може да погледнеш и в Carpet Max /ако не бъркам така се пише  Thinking/
слизайки от Меден Рудник към Акациите е в дясно преди Бриколажа, до него имаше магазин обзавеждане бани и т.

# 483
момичета много ви благодаря аз намерих едно магазинче  на кирил и метедии  но ще проверя и за където ми казахте

# 484
момичета много ви благодаря аз намерих едно магазинче  на кирил и метедии  но ще проверя и за където ми казахте

Това магазинче и аз го знам ...много го харесвам. Аз преди седмица взех за детската стая от един магазин на ул. Калоян-( пада се между Борисовата градина и у- ще Л. Каравелов ) Имаше модели които много ми допаднаха , а и според мен  цените  са много добри

# 485

Това магазинче и аз го знам ...много го харесвам. Аз преди седмица взех за детската стая от един магазин на ул. Калоян-( пада се между Борисовата градина и у- ще Л. Каравелов ) Имаше модели които много ми допаднаха , а и според мен  цените  са много добри
Стига да знаеш какво точно търсиш. Ако разчиташ на място да си харесаш нещо, забрави. Стоката е толкова накачулена, почти всички килими са нагънати, а в магазина има свободно място, колкото за продавачката и още 1-2 души. Confused

# 486
Момичета искам да си поръчам няколко мострички от www.sasa.com .
Моля ако някой е решил да пуска поръчка да ме включи.

# 487
  • Бургас
момичета търся си хубави килими къде мога да намеря
Погледни и тук: http://kilimi-ommo.com/

# 488
  • Бургас
Момичета, а къде в Бургас има зеленчукова борса?

# 489
Момичета, а къде в Бургас има зеленчукова борса?

На изхода за кв.Долно езерово.

# 490
  • Бургас
Naomi , благодарско за бързият отговор   bouquet . А дали се вижда от пътя ... някакъв ориентир, че да му кажа на мъжа ми къде да я търсим.  Embarassed

# 491
Naomi , благодарско за бързият отговор   bouquet . А дали се вижда от пътя ... някакъв ориентир, че да му кажа на мъжа ми къде да я търсим.  Embarassed

Вижда се да, ако идваш откъм Трапезица в ляво се пада, ще я намери Grinning

# 492
  • Бургас
А, добре ... щом няма опасност да я подминем ...  hahaha

# 493
  • Бургас
Знае ли някой дали в Бургас някъде правят "пълнен картоф" - от тия големите, дето ги пълнят със салати, шунки и т.н.? Simple Smile
Ако може в центъра. Ама аз не съм виждала, макар често да го обикалям, та затова ви питам, може да има по-наблюдателни от мен.
Миналата седмица ядох такъв в Слънчев бряг и оттогава това ми се яде...

# 494
  • Paris
Работи ли Бонжур-а?

Общи условия

Активация на акаунт