Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 161 029
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
@pavletutka, не че искам да те обезнадеждавам, ама тая джаджа си я купих още миналата година март месец, не помогна кой знае колко, сега даже гледам че са ги пуснали на промоция две за цената на едно...явно наистина нищо не правят и за това ги намалят. Решила съм обаче да правя масаж със накрайника, а пък да си купя друг крем против целулит, може пък да помогне.

# 91
  • Толбухин
InDreams тя сестра ми затова ми го прати защото сега са на примоция 2 на цената на един. Joy

# 92
...Говорих и с масажистката до нас - каза ми жената - мойто момиче, след 27-28г, трудно се сваля и маха целулит Sad...
                      Малко ми прилича на ситуация при фризьорката 'Олееее, косата ти е суха, ама пък ние продаваме едни кремчета, дето за нула време... бла-бла-бла...'...Аз под 30 не съм имала целулит изобщо. После ми се появи, но лесно и бързо го разкарах. Но принципно е вярно, че егн-то си казва думата - функциите на организма са различни. И все пак никой не може да каже, че се маха трудно: да, може би ако си го отглеждаш 10-15 години ще е трудно, но ако го хванеш в началото и вземеш мерки ще е лесно...
                     elica_kremova, поздравления! И аз се опитвам да действам по подобен начин, единствено масажи правя (със и без вендузи), но то е защото от малка обожавам масажите и имат здравословен ефект.

# 93
elica_kremova поздравления и от мен! Аз за нищо на света не мога да се простя с тая гадост целулита  #2gunfire с отслабване, защото аз съм си слаба. Ходя на масажи 2 пъти седмично, ще ми се по-често, но няма време. Ефект определено има.
pavletutka защо за 15 лв да ти се вижда "фъс работа". Аз плащам 12 лв за антицелулитен масаж и момичето си върши чудесна работа. Като се замислиш то за масажа не отива кой знае какъв консуматив, така че цената не е критерий за качество. Преди съм плащала 25 лв за масаж, но ме претупваха набързо.
Успех на всички в борбата срещу целулита!

# 94
  • София
...Говорих и с масажистката до нас - каза ми жената - мойто момиче, след 27-28г, трудно се сваля и маха целулит Sad...
                      Малко ми прилича на ситуация при фризьорката 'Олееее, косата ти е суха, ама пък ние продаваме едни кремчета, дето за нула време... бла-бла-бла...'...Аз под 30 не съм имала целулит изобщо. После ми се появи, но лесно и бързо го разкарах. Но принципно е вярно, че егн-то си казва думата - функциите на организма са различни. И все пак никой не може да каже, че се маха трудно: да, може би ако си го отглеждаш 10-15 години ще е трудно, но ако го хванеш в началото и вземеш мерки ще е лесно...

Браво на теб, но за съжаление има много мацки и на 20г, които си влачат буци с целулит по краката и хич не им пука. Тя имаше предвид жената, че просто на по-млад организъм по-бързо се повлиява, обмяната на веществата е по-бърза, по-друго си е....ех.....Разбира се, че всяко нещо хванато от самото начало да се третира и да се бориш с него, става много по-лесно и бързо се поддава на обработка.

# 95
  • София
Ех, като ви чета се сещам, че трябва да се преборя и с моя не тежък целулит, но още ме мързи, а и кърмя.  Thinking

# 96
Момичета и аз искам да ходя на масажи.Прочетох предната тема.Аз почти нямам целулит,но дупето ми е отпуснато и искам по скоро да сваля см отколкото да се боря толкова усърдно с целулита.Можете ли да ме посъветвате на какви масажи трябва да ходя и къде във Варна има такива.А ако някой каже и цена ще е супер.Мерси предварително   bouquet

# 97
Кажете моля ви къде си правите масажи в София на нормални цени? Основно ме интересуват места около Гео Милев, Редута, Плиска, Оборище...
  bouquet

# 98
Ялта, масажиста Емо за мен си остава най-добрият!

# 99
Ходя два пъти седмично на спа капсула и антицелулитни масжи + вендузи и съм много доволна

# 100
Къде и за колко?

# 101
В Спа Студио Сабина. 15 лв. сауна, 30 лв. антицелулитен масаж с вендузи за цяло тяло - 60 минути

# 102
  bouquet Благодаря!!!

# 103
В Спа Студио Сабина. 15 лв. сауна, 30 лв. антицелулитен масаж с вендузи за цяло тяло - 60 минути

Не искам да ви обезкуражавам, но миналата година направих такъв курс от шест сауни + антицелулитни масажи с вендузи, които редувах през ден с шест отслабващи маски с водорасли + антицелулитни масажи, като преди да започна програмата една седмица изпробвах всеки ден всички процедури в салона, за да реша коя програма да запиша. Резултатът след цялото мероприятие, което ми отне горе-долу месец, - НУЛА сантиметри откъдето и да е, целулитът изобщо не беше мръднал. Уточнявам, че килограмите ми са само пет-шест повече, а целулитът съвсем малък.

Положителното е, че масажистките са много симпатични, кожата на цялото ми тяло стана гладка и като цяло се чувствах добре от масажите (добавих и няколко масажа нацяло тяло).

Това лято, бях на море един месец. Всеки ден в морето  (става и в басейн) правех упражнения за краката, общо взето вдигане високо напред, назад и каквото ми хрумне. Горе долу - по час -два, но понеже гонех определена бройка повдигания и не се усещаха. Резултатът - още първата седмица коремът стана по-плосък, а талията се очерта. До края вече бях свалила два размера, без допълнителна диета.

После бях две седмици в чужбина. По цял ден, от сутрин до вечер, не спирах да ходя. Резултатът - върнах се един размер по-слаба.

Та това по повод на процедурите и отслабването.

# 104
И аз ходя в това спа студио. За резултата е още рано да се говори, защото съм на третата процедра, но едно е сигурно- цялата съм в синини.  Crazy 

Общи условия

Активация на акаунт