Жегата при нас си е голяма - АВГУСТ аз ще ставам мама!

• 15 179
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Sindarella, мила като чета поста ти си мисля, че с мъжа ти сте преодоляли кризата и всичко е наред вече при вас, което ме радва Hug
Пожелавам ви никога повече да нямате такива неприятни моменти, а само да се радвате на взаимната си любов, да се подкрепяте и да си вярвате винаги и двете ви малки съкровища да са живи и здрави, за да ви радват Hug

Момичета, на мен пък изобщо не ми се бременее повече.. искам да раждам и да си гушкам бебчето, да съм си пак слабичка и такива ти ми работи Mr. Green Най-вероятно коремчето и ритниците на бебо ще ми липсват, но то така или иначе ще излезе до месец Laughing

# 151
момичета да споделя аз за вчера ..
имах си аз контракции и разни опъвания и не издържах и се обадих на акушерката ми.
при която тя ми вика идвай в болницата с все багажа  #Crazy
аз страх не страх тръгнах щото пък и се бях уплашила да не взема да раждам
накрая се оказа фалшива тревога, но
1 час си слушах тоновете на бебонче, които бяха нормални. отчитаха ми контракции нерегулярни, някой да не кажа повече от които не усещах ..
изследваха урина за белтък и бактерии, не - всичко си беше наред
мериха кръвно - нормално
акушерката ми го опипа едно хубаво къде какво се намира и то като се размърда едно такова бъбреченцето сладко .. главицата е надолу, ноо още е много високо слънчицето
правиха ми вагинален - матката е още високо, има 1 см разкритие шииката .. въобще всичко си беше наред ииии толкооова ми беше мило да си слушам сърчицето на момченцеее
леле    Hug Embarassed толкоовааа милооо ми беше  и едно сълзиво от щаствиеее smile3518 мале .. не съм наред съвсем леле.
иии си тръгнах спокойна че имам още много време .. на 21ви като съм на преглед ще се види кога ще е време .. но няма да е тази седмица със сигурност
еххххххх .. какъв е живота просто ... толкова непредвидим иии .. айде млъквам, че пак се разчувствах ..ревла  #Cussing out Mr. Green

# 152
Да ни е живо и здраво "новото" августовско бебе Денис, да е послушен и много да радва мама и тате  bouquet
Момичета, нали ще продължим да поддържаме връзка и да си пишем и след като се родят малките съкровища? Rolling Eyes Уф, и мен нещо все едно ме е стегнало за гърлото, емоциите почват да ми идват в повече

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 17:32 от бланш

# 153
        Честит син на мама Жанет!Да са живи и здрави,много да се гушкат и радват един на друг

Айде да видим кои ще са следващите!  : smile3503 smile3503 smile3503

# 154
Имам няколко въпроса-бебешките дрешки и от двете страни ли се гладят?А етикетите режат ли се?
П.П качих 2 нови снимки(от РД) в "да се запознаем"(и понеже незнам как да ги надпиша,на едната съм със сестра ми,а на другата с 2 приятелки,едната е от септемврийките)

# 155
Имам няколко въпроса-бебешките дрешки и от двете страни ли се гладят?
Стелка аз гладя само от едната,не е нужно според мен и от двете Peace
Етикетите отрязах  само тези големите ,където пречат с сигурност и ще дразнят беба.Имаше някои които оставих (бяха малки)

# 156
Стелче аз ги орязах тия етикети. и На моите дрехи ги махам че ми дразнят.Да не плаче беб и да се чудя от какво.
А за гладене гладих само от едната външната но ако се притесняваш тръкни и от вътрешната колко му е работа. Mr. Green

# 157
  • София
Стели, като качиш снимките даваш на "организирай албума" и после горе в дясно има "опиши снимките".. избираш си снимката, надписваш си я и натискаш "подвърди" Peace
Иначе си много хубава на снимките Mr. Green

# 158
     О,Стели супер сте с твоята приятелка,да не говорим,че на едната снимка въобще не може да се каже,че си бременна!

Най-после успях да проникна в албума,голямо опитване беше,не ми се смейте какъв съм профан Embarassed!
     Стената на Грациана е супер,както и малката Калинка!

# 159
  Явно не съм само аз ревлата днес  Embarassed Сорка ако съм Ви заразила с ревливо настроение  Hug

Забравих да се похваля, вчера в компанията на майка ми и Ани (Грациана) направих първите покупки за беба: два разкошни комплекта блузка и шортички (едните с къдрички), шапка и чорапки. Божееее бях забравила колко мънички дрешки има и още не мога да си представя мъничкото дупе, което ще ги облече, нищо че съм отгледала едно бебе вече  Party
  Стели другата седмица, вероятно сряда се смятай ангажирана за кафенце  Hug Снимките са страхотни, толкова сте сладки и лъчезарни  Party

В тая връзка, аз ли съм най-дебелата бременна бе хора ужаааааас, само да родя и ме чака "Пълна промяна"  Embarassed  

За дрешките: аз ги гладя от двете страни, но съм изрязала само по-големите, боцкащи етикети за да не дразнят на мама маймунката, т.е Вики Wink (малеееее ако докитата са се объркали и излезе някой мъжкар, както сънувах, да видим как ще го обличам в гащи с къдрички  newsm78 #Crazy )

# 160
Стелче ако незнаех щях да си помисля че чакаш момче толкова хубаво ти се е запазило лицето въобще цялата противно на всички които казват че с момиче подпухваш в лицето и други работи и коремчето ти е едно остричко изхвръкнало.Сигурна съм че само след месец няма да ти личи че си раждала.....Хората има деа се чудят от къде е излязло това бебче. Mr. Green

# 161
Стелче много си хубава...И аз съм днес във фаза, насълзяват ми се очите,пускам 2-3 сълзи и спирам. Незнам защо така. Днес се качихме на Витоша, но имаше страшно много хора и си тръгнахме, после в мола гледахме ХАНКОК с Уил Смит(много го харесвам този мъж) Филма е супер забавен и ненатоварващ. Вече губя търпение. Искам да си гушкам бебенцето, а ме е страх от раждането. Оххх живот ли бе.... песен ли бе....не ми се описва.

# 162
# 163
  • Пловдив
Момичета,
чета и виждам, че пазарувате за бебоците усилено. Моля ви за малко инфо каква точно козметика купувате?   bouquet
Мама Галка 23 поздрави от мен  Hug. Как си?

# 164
милички карате ме да се изчервявам   Blush благодаря за комплиментите   bouquet
и благодаря на всички за отговорите
venislavi  аз ще купя козметиката на Себамед(нямаше такава днес в Пигис),като само олиото ще купя по-натам(че нали чак зимата ще ми трябва)

Общи условия

Активация на акаунт