Жегата при нас си е голяма - АВГУСТ аз ще ставам мама!

• 15 174
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
Привет на всички августинки  Grinning Аз съм таткото на малкия Мони - снимки можете да видите в Снимка.бг. Той и мама са добре, скоро тя ще ви разкаже всичко с подробности  Laughing Успех на всички  Praynig Чувствата са неописуеми... http://www.augustinki2008.snimka.bg/album.php?album_id=256549&am … 45220&lp=-970

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 23:36 от Feb

# 166
Хайде пак ревнах  Cry

Мамин сладък зайко. Много е красив и оформен Мони  Hug Татко и мама на Мони мнооого да го нацелувате от мен  Hug
Още веднъж да Ви пожелая цялото щастие на света и нека малкия, голям Симеон стане един от качествените мъже в България  Hug

# 167
Здравейте и от мен   bouquet

Живи и здрави да са мама Жанет и малкия Денис! Да се радват един-друг и да се слушат  smile3525

На Elli и Bizu  newsm59   bigdance2 На патерици ама............. Embarassed

Сега видях на Мони снимките. Тоооооооооооооооооооолкова е сладък  newsm30

# 168
Мони е едно прекрасно и оформено човече, да е жив и здрав и много да радва мама и тати
Стелче много си хубава мила  bouquet
а защо казваш, че олиото ще трябва чак зимата, не се ли слага след баня?! newsm78
и аз качих няколко снимки от плажа, не ми се смейте hahaha

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 20:22 от shiiila

# 169
Ооооо колко е красив Мони......и аз съм една ревла...!!! С най-добри пожелания, да се прибират бързичко вкъщи и да се радват всички на малкия красавец

# 170
ola, хайдеее още един бебок  Mr. Green
на мама Жанет и бебе Денис пожелавам всичко по-по-най и бързо прибиране вкъщи:)

Малкия Мони е много голям човек, супер оформен и с поглед Sunglasses

етоооо, почна се с бебета, моят мъж вече потръпва като отворя форума..след днешната новина взе, че боядиса креватчето и сглоби повивалника Mr. Green Mr. Green

оффф голяма жега днес пак, тежко ми е, от утре и аз почвам да въртя перални и да гладя, ама нещо никъде не намирам Персил Сензитив около нас newsm78 сега Тео Бебе ли да си купя Crossing Arms май така ще стане..

стелка наистина на едната снимка не ти се вижда корема Heart Eyes

асе, честити първи покупки най-сетне, ама ти си права, ако вземе че объркат лекарите мъж в рокля не върви някак  Mr. Green Mr. Green

синдерела звучиш много добре за разлика от предния постинг, който надявам се е последен в този дух, оттук насам само хубави новини Grinning

venislavi, аз имам микс от неща, купих един комплект от малки разфасовки на Мустела-там има крем за лице, дупе, флуид за миене без измиване/ не знам как се използва това/ и един гел-шампоан за измиване на тяло и коса. отделно купих крем за тяло на нивеа, олио имам на Джонсън едно ако се наложи, имам и слънцезащитен на Авен в малка разфасовка силен фактор за началото, а също и незаменимия за мен а вероятно и за бебо крем Бочко със смрадлика /аз го ползвам след епилация, много е добър  Heart Eyes/
решила съм да купя повече неща като му видя кожата на бебока, за начало няма да го клепам много много, като поукрепне ще пробвам каквото имам, ако не приеме ще купувам вече други.

охх пак се отвлякох:) хайде хубава вечер, да видим на сутрина ще има ли още бебета Laughing

# 171
 newsm62 newsm62 newsm62  

Включвайте на БТВ да се посмеете на "Смахнатия професор" Стига рев за днес .

П.П. Шийла изглеждаш прекрасно. Даже и с  крава на корема Wink  bouquet

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 20:44 от Asija

# 172
Само аз ли не мога да видя Мониииии #Cussing out
Иска ми потребител и парола, моля помагайте Crazy

Асенцееее, душко, тука си гледам, помагай Mr. Green

# 173
Диде, влизаш си в нашия албум, с нашата парола и потребител и снимките на Мони са след снимките на Калина.

# 174
много е красив, Мони  Grinning  Grinning  Grinning  пухкаво бебеееее  Heart Eyes
като си помисля, че моето беб и то е толкова кг в момента, и си гледам стомаха и се питам, ама как така толкова голямо нещо е събрано в стомаха ми  newsm09

# 175
Колко е хубав Мони и наистина е много оформено бебче,момичета не мога да повярвам,че след 15 дни и моито бебче ще се появи на бял свят,нямах търпение да дойде това време,а сега ,като се замисля колко бързо мина като един миг!
Венислави добре съм мила благодаря,днес с мъжо бяхме на една вила на Студенец и малко се поизморих,като се прибрахме ме наболяваше корема и кръста,но като си починах и ми мина!За козметиката аз вече купих на Себамед медицинска е и най много я препоръчват за новородено!

# 176
леле златцето миличко какво е розовко и пухкавичко!
Татко и мама на Мони, бъдете щастливи родители с такъв хубав син! Да ви е честито!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 177
Честит син на Janet80! smile3525
Да расте здрав!

Отивам да гледам снимки на бебе Мони. Laughing

# 178
   Oх,много сладък малкия Мони,да ви е жив и здрав! newsm10скоро да се прибират в къщи с мама за да се гушкате!

Shiila,значи ти си тази прекрасна мама с червения бански,много си хубава!А за олиото -то се използва зимата,защото загрява кожата,та затова Стели казва че ще го вземе по-нататък.

И аз като Асето днес купих първите две дрешки за бебата,добре поне че имаме количка ако не дай Боже изпреварим срока

# 179
Граци и ти като мен не спиш а.Голяма жега мъжо спи та пушек се вдига.Мен като ме стегнаха контркциики от подготвителните надявам се и станах не може да се спи.Ама много са инервящи тия подготвителни да не знае човек какво става. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт