Жегата при нас си е голяма - АВГУСТ аз ще ставам мама!

• 15 180
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
 newsm51ЧЕСТИТО НА МАМА ЖАНЕТ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ !!! ДА РАСТЕ МАЛКИЯ ДЕНИС ЗДРАВО, ВЕСЕЛО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ, ДА РАДВА МАМА И ТАТЕ!  newsm51 smile3525 newsm51

# 136
честито на мама Жанет, да и е живо и здраво момченцето и много да я слушка  smile3525 newsm51 newsm07 1stroller  ura smile3535
момичета да ви кажа че май и аз натам сьм се запьтила вчера цял ден контракций, последните който засякох бяха през седем и пет минути и мн ме болеше ниско долу, а и този пьт не ме стягаха само долу а целия корем. легнах кьм три и се сьбуждах от болки Praynig само сега нямам дано да е фьлшива тревога много ме е страх, стискаите палци да остискам до 20 поне

а Калинка е такава красавица че снощи сьм я гледала два часа и сьм плакала от умиление,   bouquet за мама Ковачева

# 137
Честито на мама Жанет80 да е жив и здрав малкия юнак а тя бързо да се възтанови

Олеле почна се така си и знаех че днес като се събудя ще имаме бебче.Толкова е хубаво както е тръгнало август ще раждаме само няколко.За контракциите и аз имам но боли боли и премине.

# 138
  • ....от ляво до десния завой...
Честити малки сладурковци на мама FEB и на мама Жанет от мен! Да са здравички и много много щастливи! Hug Днес се зачетох на първите странички и какво да видя - имаме си вече цели три бебета! Grinning Верно "голямото раждане" си започна! Като гледам термините съотнесени към появата на бебоците, трябва да си се стягаме за болницата и да чакаме на "полусъединител" Wink. Днес ще гладя дрешки и ще редя в куфара, няма за кога да чакам явно, а и периодично си ме присвива отдолу и отзад в кръста от известно време......., ама ще се мъча да устискам още две седмици - до 1.08. евентуално.... Rolling Eyes

Годишнината мина страхотно! Peace Подарихме си едни кутии, в които с невидим химикал на едни листи си написахме разни обещания и пожелания, които можеш да прочетеш само на специална фосфорисцентна светлина! Heart Eyes Имам и шоколадови бонбони в кутия с формата на сърце - страхотни на вкус. Беше много много романтично, от години не съм била толкова усмихната и наистина щастлива - на светлината на свещта и на градинските лампички, които са като малки мигащи фенерчета! Дори сега, като ви го описвам се усмихвам!Пожелавам Ви романтиката никога да не изчезва в отношенията ви с любимите хора, момичета, според мен това е много важно за наистина щастливия и дълъг семеен живот! Grinning

# 139
  • Все на втория етаж
Още една прекрасна новина. Честито на мама Жанет. Бързо възстановяване. Дано скоро се приберат и да се включи при нас. Hug  bouquet Heart Eyes

# 140
ЧЕСТИТИ МЪЖЛЕТА НА ФЕБ И ЖАНЕТ !!! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОООГО ДА ГИ РАДВАТ !!!         smile3525 smile3525 smile3525
Момичета да се отчета и аз. В петък бях на ЖК и гинеколожката ми пак не ме гледа на ехограф. Попитах я аз защо така, а тя ми отговори, че по каса бременните имат право на УЗ само в началото на бременността и после в 5-я месец  newsm78 .Слуша ни тоновете - всичко е ОК, бебка е надолу с главичката вече, издадоха ми 45-дневния болничен. Изписа ми Тотхема, защото са ми много ниски нивата на желязото (ако някоя мама го пие или го е пила, моля да сподели дали е имало при нея някакви странични ефекти, защото аз откакто го пия имам болки като менструалните и разтройство  Embarassed ).Обменната карта каза че ще ми даде на следващата ни "среща" на 25.07. После отидох при доктора, който ще ми прави секциото, но ме "зарадва" с новината, че между 2-ри и 17-ти август ще е извън страната, а като дата за операцията определихме 18-ти. Много се притесних да ви кажа, както са започнали да раждат нашите мами по-рано....а и аз тогава ще съм в 9-я месец вече и то Божа работа....ами ако тръгне да излиза бебка...какво ще правя с тази конизирана шийка, нали затова ме карат всички с операция да раждам.....Абе така се паникьосвам  Sick #Crazy
А иначе да се поооплача още малко  Embarassed - от два-три дни имам едни болки ниско долу, но не контракции, а сякаш ми опъва, тежи - не знам беба къде си е навряла главичката милата, но е мнооого неприятно, пречи ми и да спя...и е толкова активна постоянно  newsm03 .
За подготовката - ние сме купили само големите работи - кошара и матраче, скрин и количка...а и 3 боденца  Embarassed , да не говорим за багажа за болницата  Laughing
Разписах се и аз, та се забравих....хайде стига за сега, че ставам досадна  smile3505 ....а имам още какво да кажа  newsm53 .
Лек и прохладен ден на всички и да се пазите

# 141
Жанет миличка, да ти е живо и здраво синчето. Много да Ви слушка и много да Ви радва   bouquet

И нашето време дойде  newsm78 Хем съм щастлива, защото няма по-прекрасно нещо от това да дадеш живот, хем ми е някак тъжно, защото вече емоциите ни ще са други, ще имаме по-малко време за форума, а някои от Вас наистина чувствам приятелки и се сближихме, с други спорехме, но винаги ми е било изключително приятно с всички Ви  Heart Eyes  bouquet
Извинете ме, но днес съм меланхолична и ревлива  Embarassed

Аз да се отчета за днес: бях на работа до обяд (като за последно уж) , контракциите ми стават все по-чести и продължителни, за щастие обаче са все още от подготвителните и са безболезнени, затова само минах през Фантастико и ще почивам, след като поспя ще се залавям с чистене.

Хайде хубав ден от мен  Heart Eyes  bouquet

# 142
ЧЕСТИТО СИНЬО ЩЪРКЕЛЧЕ НА МАМА ЖАНЕТ

ДА Е ЗДРАВИЧКО, УСМИХНАТО И ИГРИВИЧКО И ДА РАДВА МНОГО ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!
[/size]

Мама Жанет бързо да се възстановява и да се върне при нас!

smile3525 newsm51 smile3501 newsm74 baloni

# 143
Синдарелче ти ме разрева newsm45 толкова сте романтични толкова ми стана приятно като четох поста ти.
Въпреки че моя мъж не е от наи романтичните ме е карал да се чувствам така и знам колко е хубаво.Освен да ти пожелаяя никога да не угасва това между вас и да сте ощ дълги години щастливи Hug
Асе и аз така се чувствам толкова се вълнувам за всяко бебче така съм свикнала с вас нищо че не ви познавам но и аз се чувствам така.Често нощем ви сънувам  последните 8 9 месеца живота ми е свързан с вас с вашите проблеми страно нещо е нета.И аз днес маи съм  ревлива.Как не съм от София да разхождам с вас бебоците.
Отивам да ям да се поуспокоя Embarassed

# 144
 Честито мъжлеце на мама Жанет!
 snflower, защо твоя лекар не ти даде координати на негов колега, ако бебо тръгне докато го няма?

# 145
Честито на всички с поводи за празник! Да е жив и здрав Денис и да носи много радост на мама Жанет.

Аз наминавам за малко и виж ти, пълно с хубави новини Simple Smile.

Ние вчера пак похарчихме прилична сума в пигис и съм решила вече нищо не купувам. Купихме, топло одеалце, памучно, две блузки и костюм за джудо  Crazy от 0-3 месеца Simple Smile .... поне таткото така го нарече и един куп други неща, вкл сутиена за кърмачки.

Който търсеше спалния човал с мечето, има вече много. Ние предния път взехме последното, та нямахме избор, но сега има страшно много размери, дори и разцветки.

Да ви кажа и аз цяла нощ не можах да спя все си мисля, че бебето е тръгнало. Направо откачих Sad. И маи тая сутрин имах нещо като контракция. Sick, но не се повтори.

Заета съм да пера дрешки  Grinning
Не мога да разбера защо родните китайски стоки до една пише 30 градуса ръчно, а на всички малко по-скъпички дори 90. Как се дезинфектират тогава ? Аз като за севте ги сложих в пералнята на ръчно, но се притеснявам Sad

# 146
Честито на всички мами рожденнички на патерица, естествено и на мамите с нови мъже! (как прозвуча само, нo те наистина ще минат на преден план!  Embarassed)

Аз си ви чета няколко дена, но малко ми е трудно да пиша, че сме се изнесли с бъдещият батко у свекървата за уикенда, че у нас ремонта е в разгара си, та компютъра тук е доооста старичък и не знам до къде ще ми изкара постинга  Crazy. Довечера се прибираме, да стегна мъжете за новата седмица, а аз започвам да чистя по малко. Не, че сме приключили, но малко да приведа къщата във вид годен за обитаване в "бойно" време!  Tired

sunflower79, като чета последния ти пост, все едно за мен се отнася, и моята лекарка до 18 август е в отпуск (секциото ми определи за 20, но може и друг ден от тази седмица да е), а аз от 3 август ще влизам в деветия, постоянно имам контракции и болки ниско долу, направо едва стоя... Хубавото е, че като си легна ми минава... Лошото, че не винаги има къде да легна! Вече ми омръзна чак да се оплаквам... пък и тези гинипрали, които пия... защо не ми помагат? Чудя се да намина ли през седмицата да ме види лекарката какво става, да не е тръгнало рано рано да се намества това бебе... ooooh!

# 147
ЧЕСТИТО и на най-новата мама Жанет,да и е жив и здрав Денис-ще чакаме подробности и снимки!!!!

аз днес пак бях на запис на тоновете,имаше 2 лекички контракции,по-подробен отчет ще дам като ме прегледа доки
после се развихрихме с майка ми и сестра ми и още една бременна сладурка в Пигис и се снабдихме с повечето неща(включително ужасно грозния сутиен за кърмачки  Sick ),остана да взема още 3-4 неща и съм готова,което отчасти ме успокоява.Впрегнала съм цяла бригада да помага с ремонтните и други дейности-баща ми боядисва кунята,мама изпра 3 бебешки перални и сега ще гладим(нали и аз трябва да свърша нещо  Embarassed ).Обещаха ни и кухнята да пристигне следващата седмица,така че съм казала на Дари да не излиза поне още една седмица  Mr. Green

Синдарела пожелавам ти мъжа ти остане винаги толкова романтичен и да те прави толкова щастлива!!!

Асенце да не съм чула ,че не си нещо в настроение,чакам те тези дни да пием кафенце  Hug

# 148
  • София
Britt,ako пуснеш дрешките на 90 градуса не знам какво ще стане с тях  Crazy
Аз пера от началото до ден днешен всичко на 30 макс 40 градуса!
Гладех до 5 ия месец от двете страни без пара и всичко е ОК с стерелизацията! Peace Hug

# 149
Здравейте момичета!
Още веднъж благодаря на всички за поздравите. За празнуване не ме питайте, въобще не усетих, че имам рд. Най-големият ми подарък беше, че до обяд обикаляхме по бебешките магазини в Ямбол и си накупихме всичко необходимо - кошарка, козметика, шишета, биберони, термометри, пелени, дрешки. Само хубаво матраче не можах да си намеря и най-вероятно ще си поръчам по инретнет. За себе си остана да купя само 3-4 чифта бикини (само прашки имам Embarassed) и някой удобен сутиен.
Честито на Жанет! Да й е жив и здрав бебока и да радва всички около себе си   bouquet !
agramd, съжалявам много за кученцето ти. Преди 6 години когато завършвах гимназия мъжа ми (тогава гадже) ми подари малко пинчерче. Когато се сгодихме кученцето остана в мамини, но аз всеки ден идвам и си го гледам и се грижа за него. Супер много съм привързана и честно да ти кажа не знам как бих преживяла една такава загуба. За това мила не мога да ти кажа да не го мислиш или да не плачеш, защото знам, че е невъзможно, но съм сигурна, че когато бебчо се появи ще се почувстваш много по-добре  Hug .
Аз също обожавам животни и не мога да разбера хората, които не ги понасят. Случвало ми се е много пъти да се карам с непознати хора, които нараняват бездомни животни (ако въобще могат да се нарекат хора) #2gunfire.
Май малко се отплеснах Embarassed. Лек ден на всички, почивайте и се гответе за бебешкия дъжд. Съмнение вече няма, тъжно или не, нашият ред дойде (иха, чак има рима Mr. Green).

Общи условия

Активация на акаунт