Жегата при нас си е голяма - АВГУСТ аз ще ставам мама!

• 15 177
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
Граци и ти като мен не спиш а.Голяма жега мъжо спи та пушек се вдига.Мен като ме стегнаха контркциики от подготвителните надявам се и станах не може да се спи.Ама много са инервящи тия подготвителни да не знае човек какво става. Mr. Green
Миличка не спах цяла нощ. Моята малка плавница не спря да рита. Цяла седмица си спах като къпана и какво ми стана снощи незнам. По едно време кръста ме болеше от ритници ли незнам. Но толкова нервна не е била. Веднъж да се роди жива и здрава и да и е здрав памперса....Simple Smile Приятен ден от мен

# 181
Момичета и аз тази нощ не съм спала,и мен като ме налегнаха едни контракции,добре,че са безболезнени,аз и с първата бременност бях така в 9м,и даже я родих малката седмица по късно и не им се притеснявам много,а и доки каза,че е нормално да ги има,а ина Ивайла милата тази нощ и е текло кръв от носа събуди се сутринта със локвичка на възглавницата за първи път се случва такова нещо,вчера баба и и дядо и я водиха на язовир за риба и го отдавам на това ,че я е напекло слънцето!
Хайде отивам да подпирам дивана,че днес без сън маи няма да мине!

# 182
  • Germany
Добро утро момичета и хубав ден!

Първо: Честито бебенце Денис на мама Жанет, да ти е живо и здраво юначето и много да ви радва.  Hug

На Калина от болницата й е тръгнало да се обгражда с мъже, ето и сега само момченца, какво ли ще стане като порастне?  Thinking

Сега да ви се оплача колко съм смотана. Както беше кротичко и поспаливо детето ми в болницата, така откакто сме се прибрали е един вой, едно гърчене, ужас. Аз си мислех, че са колики. Но какво се оказа. В болницата е свикнала да яде с шишенца и биберон на Камера. Аз й давам с авен, и то милото изразходва толкова енергия, не дояжда, нервничи и така. Чак вчера се сетих да купя пробно едно шише и след две хранения - дете спокойно, спи, та не мърда. Направо не мога да повярвам. И като си помисля, че я мъчих 4 дни, сигурно съм я уморила от глад.

Не ми се смейте, скоро и вие ще говорите по този начин. Кефите ме как се вълнувате, как гадаете какво ви трябва за болницата, какви дрешки. Няма страшно, всички ще се оправите, наистина. Аз като родих не бях купила нищо, и бяхме в средата на ремонта, но всичко се организира. За козметиката за бебенцата аз също съм купила на Себамед и съм много доволна. Купила съм шампоанчето за глава и тяло, тоалетно мляко, олио, кремчето за подсичане и слънчезащитното кремче. В болницата ползваха на джонсън и горката се лющеше като змия, направо се уплаших като и видях ръчичките. Само с едно мазане с олиото на Себамед и стана една гладичка и мекичка, бонбон. Сега редувам олиото с тоалетното мляко и кожата и е абсолютно чистичка. Къпя я два пъти на ден и на нея много й харесва.  Ами това е. Поздрави от мен и Калина и щастлива среща с вашите слънчица. Много е хубаво да гушкаш сладко бебенце!  Hug

# 183
Добро утро момичета!
Да  е жив и здрав бебе  Денис  и много да радва мама и тате!   bouquet
Сега разгледах снимките  на Мони . Гоооооооооолям сладур! smile3525
 И аз си по ревах малко като за закуска! newsm45
 kovatcheva ,много целувки на малката принцеса!
Лек и спокоен ден сладурки,ние с моята красавица излизаме на разходка и по късно ще намина пак!

# 184
добро утро,

и аз не се наспах, толкова да обичах да си поспивам сега нямам сутрин да се събудя след 7 Shocked ужас, а нарочно си легнах късно уж да спя до по-късно.

kovatcheva ,  Hug много се радвам, че сте си вкъщи и сте добре. да ти кажа, изобщо не ми се виждаш смотана след като си се оправяш добре вкъщи Heart Eyes нагушкай малката, как няма да е заобиколена от мъже толкова е красива Peace

граци, и моя бебон са го хванали лудите, на какви места го усещам вече не е истина #Crazyколко ли е голямо това бебе newsm78 рита, мести се, подпира ме, почуква, прави всичко за което мога да се сетя...но най-вече се опитва да ми спре дишането, вече не знам колко ще оцелея- застава в една позиция в която няма дишане, стоене, седене, лежане...

шийла наистина изглеждаш супер, ти си от манекенките-бременни:) дето качват само не шкембе Sunglasses тамън после ще ти е по-лесно Laughing

хайде отивам да търся прах за пране най-после да изпера малките дрешки  Mr. Green
от мен прекрасен ден и стойте на сянка, че пак се очертава мор .. Sunglasses

# 185
постоянно съм гладнааааа  smile3514

# 186
Добро утро и от мен!  Heart Eyes От кога не съм писала толкова късно сутрин? Нощес като будувах и тази сутрин спах чак до 9 ч. Какво ли да ви пиша днес?  newsm78
Вчера със ставането като ме хванаха едни контракции, ама много. А като станех не можех да си стоя на краката - тежи и ми дърпа и ме боли. Направо реших че се почва. Като легнех само контракции без да боли. А пък мъжо боядисва вратите вкъщи, че от кога рева за това - не може да боядисва с бебе вкъщи. Добре че взехме боя на водна основа дето не мирише толкова силно, та се изтърпя. На него му беше добре, че лежа и не ходя да му намирам кусури. Ама и той се постресна като ме гледа така цял ден с контракции. И следобяда полека-лека започна да ме отпуска. Тогава взех, че си стегнах и багажа за болницата, обясних му на моя мъж за после какво да ми донесе и кое от къде да вземе и ... взе че ме хвана шубето. Предишния път с Ники нямах такива подготвителни контракции и не мислех толкова за раждането, каквото такова. А сега - с толкова подготовка как да не мисля  #Crazy?
Днес съм сравнително по-добре, дори мисля после да ходя и да подавам и аз жалба в НОИ  #Cussing out, че са ми плащали някакви мижави болнични до сега - много по-малко от 80%, ама аз не обърнах внимание. Ама сега като се усетих, че всъщност и след като родя още 9 месеца все ще ми плащат болничен и реших да им направя малко критика  Naughty.

Е, това е от мен засега. По-късно може пак да се включа с нещо. Моето слънчице е на почивка с баба ми на Сандански и така ми липсва вече, че все ми се реве Cry ! А вие не ревете като вчера, а си намирайте поводи за повече усмивки  Laughing! ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ !  newsm51

# 187
  • София
Добро утро, милички Hug

Честита Първа Месечинка на първото ни августовско бебе Калина!!!
Пожелавам и да расте здрава и усмихната, да има едно щастливо детство, за да радва мама и тати!!!

Мони е много красиво и сладко бебче, но милото как са му ги наредили тея кабели и жици Cry
Знам, че е за добро за това нека по-бързо да наддава малкото човече,
за да  ги махнат и мама и тати да си го приберът вкъщи.
Да е жив и здрав, послушен и усмихнат, за радост на цялото му семейство!!!

Момичета, сега да си се оплача, че ми е много кофти Cry
Снощи с мъжа ми се скарахме, защото неможахме да се разберем за креватчето на бебчо..
Това, което избрах било много скъпо, нямало сме да го ползваме повече от две години и някакви такива само и само да не вземем него. Той бил изкарвал парите и той щял да решава.. Майка му вчера му казала, че ще даде половината пари за леглото и ми вика: "Каквото вземе майка му на това ще спи!!!" и аз му казах, че няма да стане и за това, защото тя в крайна сметка не е длъжна да купува нещо, което аз искам не съм и карала никои нищо да ни купива и той пак се размръмка. Разберем се най-налрая за това легло и след 2 часа ми пее друга песен. От петък се изнасяме и така се изнасяме, че още не сме започнали, защото той неможе да се организира. Толкова ме ядоса снощи, че му казах да си гледа работата, да си се изнася сам, да си навре парите в г..а и, че ще си гледам детето сама и не желая да купува нищо той #Cussing out
После ми вика: "Защо ревеш за глупости???" #Crazy Много съм ядосана и сърдита, а в същото време ми е много тъжнооо Cry

Извинявайте, че ви занимавам с мойте глупости, но само вие и най-добрата ми приятелка можете да ме разберете Hug

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 11:19 от IntRiGa_GirL

# 188
Ами папкай бе душко...Simple Smile какъв ти е проблема и аз съм така и си папкам какво да правя Wink Хайде уелкъм и на мен в 9-ти Simple Smile Най-накрая. от ноември месец миналата година го чакам този момент Wink

# 189
  • Все на втория етаж
Добър ден.
Наминавам само на бързо, че работа ме чака и да си отбележа от къде да чета после.

Лек ден. Hug

# 190
Честитo момченце на Janet80! smile3525
Да расте здрав и да радва много радителите си!

И аз видях Мони и се надявам и той скоро да си е в къщи, както прекрасната Калина!

Пожелавам ви лека седмица и съм сигурна, че и през нея ще имаме бебенца!  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 12:09 от Martini mama

# 191
IntRiGa_GirL  споко ,вие сте в самото начало и е нормално да имате дразги за такива глупости и да се нервиш за безмислини неща Peace
Все пак си млада още и не те очукал живота (извинявам се ако звучи нагло).Иска много отстъпки и от двама ви за да я карате добре.Пък и скороо идва беб,не се  коси за подробности,ще видиш че нещата ще ти се струват по друг начин след като родиш Peace
Споко Hug

Доражда ми се вече  Mr. GreenСнощи с мъжо си спомняхме за първото ми раждане,как е минало и вече искам да да минава и това.Хилихме се като ненормални защото се сетихем колко неопитни и малки бяхме и двамата и за самия момент като наближи ,как ни се струваше странно че ме боли корема Mr. Green.....наистина сега като се замисля кви съм ги цепила на доктора и как съм реагирала докато раждах  си е за смях всичко Mr. Green
Айде и тва да идва да се посмеем пак Laughing

# 192
  • София
tsvetelinka, ми ядосвам се, защото прави глупости и ме нервира само.. Иначе ние с тебе сме с един термин Mr. Green и на мен ми се ражда вече Laughing

# 193
Ами папкай бе душко...Simple Smile какъв ти е проблема и аз съм така и си папкам какво да правя Wink Хайде уелкъм и на мен в 9-ти Simple Smile Най-накрая. от ноември месец миналата година го чакам този момент Wink
ми отивам да ям, а после кой е хипопотам  Crossing Arms да знаеш, че ще те обвиня в подстрекателство  Mr. Green Laughing
айде уелкъм и на теб в 9тия месец   bouquet
моя мъж нещо се ошашка да ви кажа  newsm78 откакто след прегледа му казах, че сме определили дата за секциото и като ококори едни очи.  и ми вика "значи след 18 дни ще си имаме бебе"  #Crazy само върви и ми пипа корема  Crazy чак сега ли осъзна, че съм бременна не знам  Crazy то не че аз разбрах кога мина бременността ми, ама той май съвсем  Laughing

# 194
Интрига скъпа, не искам да ти давам акъл,просто ще споделя с теб тайната рецепта в моята връзка: Ние компромиси не правим, нито оставяме някои да се бърка в отношенията ни. Ако някои от родителите иска да ни помгне в покупките-добре дошъл. Но и двамата сме на мнение, че никой друг освен нас двамата няма право на глас. Отношениата са ни искрени и чисти тип"право куме в очите" Никога не съм имала подобна връзка, в която да мога да си кажа какво мисля. За първи път ми е и сега разбирам какви грешки съм допускала с другите, вярвам, че всеки човек е разбран до някаква степен и ако спокойно без викове и крясъци се обяснят нещата и се изслушат доводите и на другия, решение се намира. Не си правете напук. Няма смисъл, така и ти и той ще останете с недоразбрани и самостоятелно ще ви е кофти, че не сте си доизказали нещата. Нещата трябва да се казват с истинските им имена, а не да чакаш другия да ти прочете мислите. В повечето от случаите не се получава. Още сме млади и трябва да се наслаждаваме...Пак казвам на никой не се опитвам да давам наклон в живота, просто споделям моята житейска философия Simple Smile
Caprice готова съм да поема отговорността Wink Ние с Ася имаме план с главно "П" така че ще те включим в него. Нема да се пуашиш Wink

Общи условия

Активация на акаунт