С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 421
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 480
Вещи ..знам че всеки организъм е индивидуален ..но установих че при мен след като трайно вдигнах килограмите вдигнах и кръвното ...някога когато бях с "прилични килограми " бях с даже ниско скръвно 90/60 ...като станах над 80кг кръвното ми стана 130/90 ...и имах поне веднъж в месеца скокове до 150/100 като в последните година две тези скокове зачестиха ....сега откакто съм на режима НИТО ВЕДНЪЖ НЕ МИ СЕ Е вдигнало кръвното ...че даже има моменти в които усещам че е "паднало "''........... значи е вярно това дето докторите постоянно "пеят " че многото килца вдигат кръвното ...

а относно кафетата ...с и без кръвно пия по над 10 кафета на ден (особенно в периоди като настоящия като не лягам по няколко денонощия имам чувството че ако се порежа от раната няма да потече кръв а кафе ....постоянно имам чаша с кафе до мен
 и въобще не им знам бройката ) .............. но май така съм им свикнала че въобще не ми въздействат (подозирам че хората на това нещо като моето не го наричат СВИКВАНЕ ...а с по страшна думичка )

# 481
До "Василики" - Интересно бе, защото в това селце не е имало кражби от както аз се помня. Някога са идвали цигани от някъде да крадът, но ги хванали и така ги били, че от тогава даже избягвали и да минават от там Simple Smile Забравял съм си багаж извън къщата.. намирам го след месеци, целия в паяжини Simple Smile Няма такова спокойствие. А за фронта - около 100 килограма ще заприличам на нормално Момче. Чакам само Една Мацка да ми се залепи.. не искам повече. Ииии.. надали някой ще плаче, че ме е имал, а вече не, защото аз съм склонен и готов, пак да ме има, колкото и да знам, че е не-мъжко Sad

# 482
  • София
Добро утро на всички и искам специално да ви почерпя с едно кафе, което ми отива на ник-а:

Понеже нямам какво да кажа особено тази сутрин, искам да напомня, че не е само нашата тема във форума, т.е. да щадим сървърите на сайта и да пускаме малки картинки. Ако картинките са големи - пускаме линкове. Декларирам, че настоящото изказване е с профилактична и напомняща цел, не визира никого конкретно и в никакъв случай не цели да обиди когото и да е  Embarassed

# 483
Добро утро! Супер ранобудна съм днес,че и закуска на домочадието омесих  bowuu

# 484
Добро утро  Simple Smile
М-Зикенкуту,мерси за кафенцето ,пък било то и от третата планета  bouquet
Атракция Hug
И днес при мен няма раздвижване  Sad,май няма друг ,който да е свалил в ударната само 1кг  newsm78,а нямам прегрешения откакто съм почнала.
Приятен ден от мен Heart Eyes

# 485
Добро утро мацки и котарак Wink Wink

Да ви пожелая един успешен, усмихнат и отслабващ ден!

Много  Hug Hug Hug и   Kiss  Kiss  Kiss!

# 486
Добро утро момичета  Hug Grinning
desi_val И аз съм така,не си само ти  hahaha bowuu
Аз съм също без прегрешения ,но до сега съм свалила само 3 килограма общо с ударния , ама си знам че никога не е ставало както искам та да стана 48-45 кила до 8-ми Август  Naughty Laughing Mr. Green
Лек ден ви желая   bouquet

# 487
  • София
Добро утро на всички!  Hug
При мен нищо ново, но да напомня за

ОБЩОДЮКАНСКАТА СРЕЩА В СОФИЯ НА 27 ЮЛИ ОТ 13 Ч. - ПИЦА ЛЪЧОНИ, МЛАДОСТ 2

Маграт, тъй като си кърмачка, за 00 можеш или парафин (който го предписват на кърмачета при подобни проблеми), или свещички.
И да напомня - борете се със запека, докато е време!
 offtopic Скайпа ми нещо се е бъгнал  #Cussing out
Лек откъм режим ден ви пожелавам!  Hug Hug

# 488
  • Варна, а по празниците в Ямбол
И от мен Добро утро,
Стягам куфарите за Варна, пия си кафето ....
Тукашния механичен кантара показва едни много готини неща... да видим след 3 часа моя какво ще покаже!!!??! Rolling Eyes Embarassed

# 489
Добро утро сънчовци   bouquet Hug

Прочетох ви на бързичко и пиша 2 реда и отивам да се хоризонтирам,че от 3 нощи не съм спала в легло и направооооо  smile3524 newsm46

Да ви покажа една трета от терора,който ми беше нанесен снощи  tooth
http://media.snimka.bg/0107/006469401-big.jpg

Щях да снимам още,но към 2ч не знаех на кой стол да "прелегна",че ми се затваряха очите....та и по добре,че ви спестих и на вас по късната част от сбирката  #Crazy Mr. Green

Сипаха ми 10гр водка,чукнах се за здраве и така си остана на масата до края.Пих си Количката естествено.И за да ми е още по гадничко,трябваше и аз да нарежа мезетата  Sick

Абе ДЗВЕР съм си и не се дадох.  Mr. Green Mr. Green

Цунки по моцунки и лека нощ от мен   bouquet Hug
И прекрасен ден естествено   bouquet Hug

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 07:54 от tonito26

# 490
Добро утро.Извара от суроватка с масленост 1,5% диетична ли е  Rolling Eyes

# 491
И още един въпрос ,триците ядат ли се през ударния режим...

# 492
Добро утро на всички! Браво на Тонито, че е издържала   bouquet

Аз сравнително рядко пиша, но пък всичко си чета прилежно  Laughing наближава ми четвъртата месечинка и напоследък след 45-дневно задържане кантарът най-накрая се размърда.. и аз се ентусиазирах естествено  Grinning има надежда за скорошна трета фаза...

Честити месечинки на Мамче на Румче (6), Елена82 (6), Зазу (7), Пепери (9) - поздравления и много хубави моменти с постигнатите резултати!   bouquet

Хайде хубав ден от мен и дано днес е малко по-прохладно.

Едит: Ронито, става тази извара. Прочети повече за изварата на блога, има специален пост на тази тема с коментари: http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/01/13/%d0%b8%d0%b7%d0% … 0%b0%d1%80%d0%b0/

Да, ядат се трици.

# 493
И още един въпрос ,триците ядат ли се през ударния режим...
Аз съм ги започнала от първият ден на режима и досега не съм имала проблеми с WC-то.
Здравейте, красиви Дюканки и Дюканец!
Режимна съм си и ви чета всеки ден и нощ  Laughing
На всички с повод и с намаления честито.
Лек, усмихнат и слабеещ ден.

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 08:43 от djamba

# 494
Добро утрооо!  wavey
farfallina, дано се разминеш без хапчета все пак...  Peace
New Valia, много си хубава Hug . Браво за кръщенето на мъника. Стискаме палци да спечелиии Peace
Василики Hug
Вещи, спииишшшш и как няма, пак до късни ( ранни) часове си сърфирала из нета Hug
Цоци, мн е неприятно да имаш проблеми с кръвното, хубаво е, че режима сваля високото кръвно. аз съм с ниско Tired , но по съвет на д-р Вещи и д-р Хаус пия солено айрянче Simple Smile
Относно кафетата- не пия, т.е пия много много рядко- 5 пъти годишно ми се припива кафе. Предпочитам си чайчетата Simple Smile
tuningmania, надявам се и ти стискам палци да се справиш по-скоро с кг и да смениш пораженческото мислене с по-позитивно такова Simple Smile Hug
М-Зиленкуту Hug, аз винаги те слушам и затова пускам само линкчета. Чакам потупване по рамото Joy
Деси Вал и Молинка- не се тревожете и не се отчайвайте. По-малко сте свалили, защото тръгвате от по-малко килограми. Аз в ударния свалих 2,5кг почти, но пък аз имам хормонален проблем и не съм подходящия пример.
Амси Hug   Атракция Hug
Кри Hug, моят скайп мн честичко се бъгва, може би защото вече имам мн абонати Grinning
Катяджин, лек път и дано и кантара във Варна покаже такива хубави неща Simple Smile Hug
Тонито, браво, че си удържала фронта Hug
Ронито, триците се ядат през ударния, както и след това. Относно изварата- хапвай обезмаслена. мисля, че тази става. а ти започнала ли си режима вече?
Ори Heart Eyes, да споделя всеобщото мнение, че имаме нужда от твоите постове и липсваш Sad
Maggieto, браво за намалението и стискам палци за скорошна 3-та Peace
Джамба Hug
ЧЕстито на всички с намаления в кг и с месечинки!   bouquet
От мен - имам леко минусче и се чувствам по-добре Simple Smile Единственото,което ме тормози сега е гадния корем, който вече от доста време ме боли... ooooh!
ЦЕлувам ви всички. ПОжелавам ви страхотен ден!

Общи условия

Активация на акаунт