С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 423
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро на всички дюканеси и дюканец ! ТУНИНГ, направо ти се възхищавам - малко са мъжете, които имат твойта воля да спазват някакъв хранителен режим. Ти си нашата гордост. Браво за упоритостта и по-скоро да постигнеш мечтаната визия. Hug
Честито на всички свалили, на всички с месечинки и въобще с повод.     bouquet
М-Зиленкуту, мерси за кафенцето, наистина ти отива много на аватарчето.     bouquet
New Valiaето, много си хубава на снимката, а за сладура ти - гласувам всеки ден и се надявам той да спечели. Hug
Цоци  Hug
Лек и ползотворен ден на всички! Hug Hug Hug

# 496
Добро утро на всички!  Hug
При мен нищо ново, но да напомня за

ОБЩОДЮКАНСКАТА СРЕЩА В СОФИЯ НА 27 ЮЛИ ОТ 13 Ч. - ПИЦА ЛЪЧОНИ, МЛАДОСТ 2

newsm68 newsm68 newsm68 newsm68  love001  love001
Добро утро ,момичета и момче!
Жива съм и мърдам. smile3503
М-зИленкУтУ,благодаря за сутрешното кафе!  bouquet
Лек и отслабващ ден ще пиша по-късно!
Има ли дюканки в Ловеч?Ще пътувам до там. Hug Hug

# 497
До "ros4enka" - Мерси за подкрепата и пожеланията bouquet

До "rokipagane" - Мерси за четките Hug Мъж съм само на години, като и там не е сигурно. За акъл да не говорим smile3555

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 08:48 от tuningmania

# 498
Добро утро

# 499
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утро слънчеви Дюканчета  Hug  bouquet,

Аз нямам какво да се хваля или оплаквам.... Освен, че имам мнооого работа. Затуй и нямам време да пиша, но гледам да си чета честичко.

Прилагам списъка до момента за срещата за 27ми:
Вещи
Перлитка
Нели
Катеджин
Славе
Халеева
Росченка
Пилито
ЦветиР
Кри
Лени
Фоли
Василики
Червнокоска
new valia
Dari 68
Хрисула
Майка Зайка
Биборана
Radius
Венерас
Киарас
Deva

Ако съм пропуснала някой, или има някой, който не се е записал още, моля да ми пишете на лични. Че покрай многото работа, чета доста диагонално и може да пропусна!

Бачиииииии, Зеленкотоооооооо - вий нема ли да се запишете бре?!?  newsm78 Thinking

# 500
До "elikaragyozova" - smile3533

# 501
Бачиииииии, Зеленкотоооооооо - вий нема ли да се запишете бре?!?  newsm78 Thinking
newsm78 - Може да съм на морето по това време Rolling Eyes newsm68

# 502
Добро утро на ранобудните.   bouquet
Вещи  Hug  bouquet
моите мерки след три месеца с Дюкан
тегло 60.1   равносметка -15.2
талия -21
ханш  -13
ръка  -7
бедро  -9
и гръдна -14 направо свалих 3 номера от сутиена,не е много приятно, но на мен ми е все едно Thinking

Вещи моляте поправиме в табличката. Предварително благодаря.
Пожелавам на всички лек ден и още повече минусчета. smile3501

# 503
Добро  утро!

Аз да ви кажа, днес съм приятно изненадана от кантара, мъчих се с любопитството си и уж нямаше да се качвам, понеже след първия ден в трета си мислех че ще имам един-два кг отгоре, но съм си на същите 56,5кг, което много ме радва. Все пак това си бяха две филийки черен хляб, сиренце и плод, за мен това си беше направо огромно количество храна за деня, в сравнение с преди.
Но пък ми се вие свят и не ми е добре и незнам от какво е, солен айрян ли трябва да пия, кафе ли.. и аз незнам, нещо кръвното ми не е наред, от какво ли  newsm78 може би е паднало.

Честити месечинки на всички които имат повод.  Hug  bouquet
Честито на тези с минуси.   bouquet
И успех на другите с инвестирането.   bouquet

Ели Карагьозова имаш хубаво тяло, вчера не писах, че беше страшен спор тука, но сега казвам, че изглеждаш прекрасно и даже никак не изглеждаш прекалено слаба, май вкусовете ни са еднакви, знам ли   bouquet

# 504
Добро утро и от вен.
labello , и мен ме радва резултата ти! А за кръвното - пада от жегите, защото се разширяват кръвоносните съдове и това е реакцията. Само вода също върши работа, когато ти прилошее, но например 500 мл да се изпият ударно, по-бързичко, ако може почти наведнъж.

ros4enka , да ти минава корема по-бързо.

Тунинг, поздравления за диетата и най-вече за смелостта да се намърдаш тук между толкова жени и да ти е комфортно, щото и мъжа ми я направи диетата, но гледаше форума отдалеч /хиххи/.

ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО КАНТАРНИ МИНУСИ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЕМОЦИОНАЛНИ ПЛЮСОВЕ ПРЕЗ ДНЕШНИЯ ДЕН!
Аз пък вече отворих единия куфар да прибирам багаж и настроението ми хич го няма  Cry

# 505
До "New Valia" - Мерси за поздравленията Simple Smile Защо да не се намърдам тук? Какво, да не ме охапе някой през монитора? Я стига..

# 506
tuningmania , ееее, ама ти не ме разбра правилно. Той мъжа ми срамежлив, това имах предвид .... А за хапането се пази от тези, които са на чисти протеини  Joy

# 507
нещо не разбрах този пост
Мерси за подкрепата на всички HugАко не бяхте всички вие от БГ мама нямаше да се справя с режима никога

# 508
Момичета, умолявам Ви не пишете за "вкусове", защото някоя сутрин ще стана недоспала и ще ме провокирате да напиша нещо, което няма да е в добрия тон! Mr. Green  Аз не пиша за психически заболявания и модел за красота в България, вие недейте да викате на грознокльощавото слабо. Хау!

Лабело, с най-добри чувства, ако са ви еднакви "вкусовете" с Ели, скачай в трета  Peace
Тунинг, я пусни снимки на изящната си снага/ ако искаш без глава/ да можем да сравняваме и да цъкаме с език и да ти се радваме
Кри, скайпа не може да съм го бъгнала аз, понеже не си ме ауторизирала.  Mr. Green
Деси Вал, "пък макар и от третата планета" - не го разбрах това. На картинката върху кафето е изобразен или Сатурн или Плутон, а те не са трета планета. Хайде да не ти напомням коя е третата планета в слънчевата система!
Лек и отслабващ ден!

# 509
Добро утро девойки и младеж !!!!!!!!

еееееееееее друго си е когато макар и само 3 часа но човек е поспал в легло и чаршафи ...сега съм свежа като таратор с лед и пресни краставички .....

че даже имам повод (макар и мъъъъъъъъъъничък ) ...за хвалба ... тази сутрин кантара леееееееко мръдна .... демек след като му се качих 10-15 пъти ... един път не показа над 80,5кг ... и понеже и вчера беше така ......... сега ще направя едно от НАЙ ЛЮБИМИТЕ СИ ЗАНИМАНИЯ ...КОРЕКЦИЯ  НА ЛИНИЙЙКАТА .... и мога да обявя официално за 4,5 месеца свалени ДВАДЕСЕТ КИЛА ...............ХИП ХИП УРААААААААААААААААААА  newsm44 newsm44 newsm81 newsm68

останаха ми да ТРЪШНА ...има няма 6 килца масссссссссссс .... колко му е ...в сравнение с ДВАДЕСЕТ ....

Общи условия

Активация на акаунт