С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 351
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 930
Здравейте на всички!
По въпроса със сиренето - аз току що си направих от "сиренето", дето го предложи Daisy , ще видим какво ще стане, но предлагам на всички, дето им се яде сирене, да пробват с него, че поне е сигурно, че е режимно  Grinning

От тази рецепта ми дойде вдъхновение да я префасонирам за чийзкейк, но когато го пробвам, тогава ще ви кажа (и покажа) - ама за целта да ви питам нещо за подсладителите - купих си течен, Huxol, ама каквото и да си направя с него, все ми горчи  Sick не смея нищо сладко да си направя, където не се използва степче  Cry кажете някой хубав течен подсладител; аз пазарувам в Била и Фантастико - ама освен този, друг течен не видях. Благодаря предварително! Естествено, ако има такъв, дето е на прах или таблетки и става за термична обработка, пак го взимам  Laughing

За снимките - аз моите вече доста време ги качвам в Пикаса на Google - страшно е удобно и бързо, и безплатно Simple Smile Може да се правят и заключени и обществени албуми. Единственото нещо е, че трябва да си инсталирате програмата на компа, ама то няма лошо, защото има много хубави и лесни функции за редактиране на снимките, за правене на колажи и т.н. (на български е, ако някой го притеснява това)
http://picasa.google.bg/ - оттук се инсталира програмата
picasaweb.google.com - оттук след това се гледат снимките. Ако имате регистрация в Google си ползвате нея, ако не - си правите нова.

# 931
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Да се изкажа и аз за млякото.Значи аз се стремя да не го надвишавам разрешените 800мл-1л.
И прясното да не е повече от 250 мл.Със сигурност като си броя и изварата се движа дневно поне към 800гр.Не превишавам основно ,защото ме е страх.Вярно е ,че задържах сега около две седмици ,но не изключих млякото.При предното леко задържане го бях спряла нацяло и да ви кажа нищо не се промени.Но вече съм вряла,кипяла и помъдряла и знам ,че няма за къде да бързам.Спазвам ли си режима резултатите идват рано или малко по-късно.За какво да си стресираме организма.Ето  днес вече имам -500 гр.Паднах под гадните 95  newsm44
Ще споделя с вас обаче ,че една от присъстващите на срещата дами,която има вече доста свалени килограми ,сподели че въпреки лимита за прясно мляко всеки ден пие по литър.И резултата и си е направо супер.Така ,че всеки да си  пробва организма ,от какво задържа,от какво слабее и така.Няма еднакви хора с еднаква обмяна на веществата.
Та както вече споделих разкарах половин кило и сега с най голям кеф ще отида да си променя линийката. Mr. Green

# 932
Аз пък не смятам, че не трябва да се споменават продуктите, от които е възможно да се задържа. Това, че се консумират "безнаказано" от утвърдени Дюканеси не значи, че не са причинител задържане при други. В крайна сметка нали тук търсим отговора дружно, когато някой има проблемче, изреждаме, за да се чукне по челото и да каже: " ееее, верно, че може да е от това". А иначе че всеки си е с индивидуален организъм, то е ясно (ний и алкохолнопиещи си имаме със завидни резултати Wink ).

Така ,че всеки да си  пробва организма ,от какво задържа,от какво слабее и така.Няма еднакви хора с еднаква обмяна на веществата.

Точно това имам впредвид, но все пак е хубаво да се насочва с кои продукти да се експериментира Peace

# 933
Момичета, аз искам да ви задам още няколко важни за мен въпроса, защото в близките 15 дни ще бъда лишена от к-р.
Относно лекарствата виждам, че се отнасяте скептично има ли и при тях позволени и не. По- специално ме интересува мнението ви за беналгин,клариназе и тантум верде. Не знам какво ще правя тези дни без вас, май ставам зависима, дори снощи ми се искаше да си изпия хапчето против главоболие, но беше късно и си мислех, че може би няма никой във форума, за да се посъветвам  с него. Надявам се въпросът ми да не ви подразни, особено, ако вече е задаван newsm51

# 934
Аз в началото си купих сирене Маджаров Лайт и задържах, тъкмо на старта. От прясно мляко също задържам.

# 935
Киара аз често вземам Беналгин и не мисля ,че в него има нещо ,което пречи на режима.За другите лекарства идея си нямам.
Ще се редактирам: Сега намерих товаhttp://www.actavis.bg/NR/rdonlyres/7833D6DA-8679-409B-840F-1D4BF … 0/Benalgin_BG.pdf

# 936
Момичета, невероятни сте!!!! smile3501Да ви кажа изобщо не вярвах на тоя Дюкан, обаче видях снимките "преди и след" и направо се шашнах! Ще го започна и аз

# 937
Oфффффффф , и аз ще качвам в пикаса вече, направое ужас с този сайт снимка бг. 10 пъти се опитах да ги надпиша ама йок.
Та 1-вите две снимки са преи диетата, 2-рата дори е един ден преди старта, после -4кг, -5кг и 6,5кг.
Не е кой знае какво като гледам по снимките още съм хипопотамче  Embarassed , но се чувствам много добре и освен това с дерхите вече се спрявам чудно  Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=264827

# 938
Ако ми позволите да изкажа мнение за консумирането на различни храни и ефекта им върху отслабването,всичко зависи от организма ни и нашия индивидуален метаболизъм,и затова смятам,че всеки трябва да опита и види как съответния продукт му понася и работи за него.Аз например нямам продуктите които цитирате,ям каквото има на тукашния маркет,и пак става.Да не говорим,че самият Дюкан е визирал френските продукти ....
Знам,че на новаците не е разрешено да изказват дълбокомислени мнения,но все пак... Hug

Rien,какъв пост ти се губи от мен ли?лс от теб получих и съответно отговорих.А на чистотата на българския език държа много,затова се поправих!

# 939

всъщност точно в книгата пише сирене,извара и мляко-нискомаслени  във втора фаза...

Защо във 2ра, в книгата пише, че може и в 1ва фаза.

Вчера си купих от Била извара "Фитнес", направих си катък - извара, Верея и чесънче, мнооого вкусен стана.

# 940
Здравейте Дюканки!
Тези дни имам страшно много работа и почти нямам време да влизам във форума/а така ще бъде предполагам още два месеца/, и ми е много по трудно да спазвам режима.Един ден дори бях на ръба на малко ГГЗ но по съвет на Цоци влязох почетох и се надъхах отново.Проблема е че всички вече ми казват" отслабнала си ,стига толкова и т.н." А аз наистина имам нужда от още .Вече съм 81,50 кг./висока съм 171 см/- така че никой не слушам и продължавам.
Много се смях с Циците на Цоци , а като прочетох и на Слабе мъжа й как я е изловил - вече сълзи ми потекоха от смях/добре че имам самостоятелен офис/.Това е от мен - чакам с нетърпение да дойде септември и да имам повече време за вас.

# 941
  • Варна

Защо във 2ра, в книгата пише, че може и в 1ва фаза.

права си,но аз първа я карах само на пилешко и несъзнателно съм написала втора,да поясня аз сирене не ям,дори не бях чувала за сирене лайт,разбрах за него от моята позната отслабвана с Дюкан
 Аз искам да попитам нещо за триците,гледам ползвате ги във втора фаза,а като че в книгата пише ,че се започват в трета фаза

# 942
Момичета кажете си мнението че се притесних  Embarassed Embarassed Embarassed
Не си прося комплименти или нещо друго и знам че още съм си пухчо, ама намирате ли разлика?
Много разчитам на вашето мнение  Hug Hug Hug

# 943
Вярка аз намирам само в лицето, ръцете и гърдите.
Пак гледах. На първата снимка си с черно панталонче и това ти вталява бедъра, на на другите си със светъл, може и там да има разлика, но аз не я виждам. Може да е заради дрехите. Бъди сигурна, че 6 кг няма начин да не си покажат. Като се прибиреш мери различни дрехи. По тях се усеща най-много.
 ooooh! ооох, аз с моята "компетенция", дано не ми се смеят ветеранките.

# 944
Вярка аз намирам само в лицето, ръцете и гърдите.
Благодаря ти за отговора мила  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт