С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 537
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 270
еми поне на 2-3 дена 1кг... но последните няколко дни кантара си стои на същите кг  Sad

# 271
Милс, и аз имам задържания, въпреки, че от няма и 2 месеца съм на режима. Нормално е, а пък после тялото ти се освобождава наведнъж от задържалите вода или мазнинки и кефът е много голям като видиш внезапно -1/2 кг...!!! Wink Grinning

# 272
еми поне на 2-3 дена 1кг... но последните няколко дни кантара си стои на същите кг  Sad

Ако е така досега за 4 месеца трябва да си свалила 40, а не 18 кг!  Wink
Нещо бъркаш в сметките или кантарът ти не е добре!?

# 273
  • София
farfallina Култура имат профилактика на линията, както се изрази продавача в нашия магазин, последния път им се издули капачките.
Вещи добре дошла  Hug
Цоци на мен ми дава грешка линка  Thinking

Аз имам питане: Според на Калкулатора на Дюкан трябва да съм 50кг (висока съм 1.51 см), а аз в моите спомени не си спомням кога съм била 50кг, може би в гимназията  ooooh!, а на мен ми се струва 55 кг по постижима цел. Та възможно ли да сваля тези кг, за да стигна 50, при положение че съм тежала толкова в гимназията. Ох много объркано стана  ooooh!. Визирам часта в книгата : Как да изберем теглото, което искаме да запазим.

# 274
  • София
Ооооооох, досега даваха по тв -то за шоколадовата диета и се лееше оня ми ти шоколад и някакви гигантски шоколади и за пръв път откакто съм на режима ми се дояжда нещо толкова много. Повече няма да гледам телевизия  Confused

# 275
  • Пловдив
Милс, извинявай, че ще ти направя забележка, но когато някой идва на ново място първо е редно да поздрави.
След това искам да кажа, че виждам, че си на 17 години - при това положение не е редно да спазваш режима, а ти го спазваш вече толкова много време. Все още организмът ти се  развива и може да се появят проблеми, така че моят съвет е да преминеш направо към 3 олекотена фаза.

# 276
Благодаря за инфото, Фурия! Heart Eyes

# 277
milsss, ако си на режим от 4 месеца и както казваш си сваляла на 2-3 дни по 1 килограм простата аритметика показва следното: допускаме че сваляш на 3 дни 1 килограм, това прави 10 килограма на месец. Умножаваме по 4 /за четирите ти месеца/ и се получават 40 кг. А както сама казваш си свалила 18 килограма. Нещо не се получава... Wink Явно притесненията ти са излишни.  Grinning и не за първи път се случва...успех!  bouquet

# 278
milsss,нали знаеш ,че когато достигнеш теглото на което си била най-дълго спираш и задържаш.Да не би това да е твоето тегло? newsm78А сега видях от Вещи ,че си на 17 години и аз я подкрепям в това ,че си млада да спазваш целия режим. NaughtyИ моят съвет е трета олекотена Peace
Росченка, Hug Hug
Цоци,аз нищо не видях Naughty smile3518
rien,колко си висока ,та искаш още да сваляш? newsm78
Вани ник ,видях те на балкона.  love001
Аз като съм връзкарка се добрах до снимки  hahaha Joy Joy Joy Hug Hug Hug  love001  love001

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 22:36 от perlata

# 279
  • София
Момичета, искам да ви благодаря за хубавите думи, за всички ЛС.Ако мога утре ще отговоря на всички  Blush
Случи ни се нещо неприятно, на свекърва ми отказали коленете, до като била на Витоша днес, та ходихме да я прибираме, болници и т.н. Преди малко влизаме...дано се оправи жената, да може да се обслужва, че ....не ми се мисли....  Cry Sad Cry

Ако момичетата били на срещата нямат нищо против, нека  няколй пусне линка и паролата за снимките, че аз съм на другия комп сега и не мога да ги намеря  Embarassed Embarassed Embarassed Аз нямам против  Blush

Благодаря ви пак и лека и спорна седмица на всички от утре   bouquet

# 280
 Laughing Perle, ако ти се сторя твърде слаба, ще те черпя нещо нережимно като приключиш с Дюкан. 162 см съм. Калкулатора на Дюкан ми даде 57 кг. Ще се пробвам. Като се харесам, ще пусна снимки да ме харесате и вие.
Вещи, четох аз призивите на скорпия и постинга на лени в предната тема.Имах предвид моментно реагиране.  Както и да е, харесва ми, че ги проверяваш кой на колко е и гониш малките в трета !  Peace

# 281
Аз като съм връзкарка се добрах до снимки  hahaha Joy Joy Joy Hug Hug Hug  love001  love001

# 282
Перличка, да  на балкона съм, следя ви откъсо Hug
Всъщност, искам да поздравя Мамс   - жива, здрава и много красива bouquet
Видях и снимката, която Цоци пусна на две красиви дами - със сигурност Дюканки  bouquet
Щях да пропсна да поздравя и Дамаянти - чудесен резултат  bouquet

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 22:47 от vani_nik

# 283
  • Universe

# 284
Лека нощ от мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт