С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 515
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря за топлото посрещане момичета Hug
katyajin,благодаря HugНамерих на старата автогара.Оказа се по лесно отколкото мислех.А сега не ми остава друго,освен да се захващам с излишните килограми Wink

# 376
ОФ, моляяя виииии, недейте така. Моята най-добра приятелка е висока 158см и тежи 53кг - изглежда чудесно. Сестра ми е 155см почти и е 54кг и си изглежда добре. Не говорете така- 38 килограма Shocked - това е дете....това е половин човекккк...
Криси, никой не ви изкарва анорексички, но ти от 50 си станала 46кг и не се харесваш и казваш още 3-4... 42килограма звучи страшно за здрав, възрастен човек.
Да, за мен не е нормално- 38 килограма за възрастен човек, висок 152см. Независимо как изглежда...
аз съм слон тогава- пиша се слоница отвсякъде!

# 377
Здравейте момичета. Днес правя 3 месеца с диетата. Страшно много съм доволна. Утре ще си видя мерките и ще споделя. След три дни пътувам за БГ и мисля да си направя изследвания за да видя как съм. Искам да ми кажете какви по точно изследвания правите на кръв и урина, за да знам като отида да ги правя. Моля да ми помогнете с инфо. На всички пожелавам много минусчета.

# 378
Добър ден,мили Дюканки Hug

Първо да благодаря на Вещи и сие за новота тема newsm51 newsm51 newsm51

pilito мерси  bouquet

тунингмания, честито за свалените кила и само така.Все повече да падат.

ЧРД на Nelli# и на детенцето на Ронка Tada  party023  Gift много здраве и късмет.

Софиянки, видях снимките и мога да кажа ,че сте супер,много свежи и щастливи.

Сега да дам отчет.Днес правя 3м. с ВАС и Дюкан.Резултат-14кг.
талия-14см
корем-12см
ханш-11см
бедро-7см
гр.обиколка-4см
Много съм доволна и да кажа ,че без вас нямаше да го постигна newsm51 newsm20

Цоци много си сладка,с удоволствие и наслада чета постовете ти newsm10 smile3525

И аз ще помоля Ори да се върне,много научих от нея и ми харесва да чета какво пише-винаги е

полезно newsm51 Моля те ,върни се
Честито на всички с месечинки и минуси
Добре дошли на всички нови и успех.

ЧАО от мен и много минуси пожелавам Hug

# 379
еми така е ако имате ръст 158см 48кг са си доста Rolling Eyesимам познати с този ръст и за това ви казвам че е така, преди време имах една позната която тежеше38кг и на пръв поглед се плашиш като чуеш но на ръст 152 си е екстра минюнче
E aз съм 154 и не смятам 4е 48 кг са много
Е това вече са критерии и изисквания към самият себеси и това как виждаш красивото тяло и какво всъщност е красиво тяло за теб Rolling Eyes
Ето за мен например красивото тяло се изразява в това

http://www.bgtopgirls.com/pics/2/c_1.jpg
http://photo-forum.net/photo-stock/images//picture%20144-1.jpg
а това вече е мазничко според мен
http://g-ec2.images-amazon.com/images/I/41Fce9lBLQL.jpg

Ето ме мен преди
 и сега

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 14:25 от elikaragyozova

# 380
  • София

Напоследък доста често се задава този въпрос, може би затова никой не е отговорил досега. Общото мнение е ,че е по-добре втората фаза да се продължи докрая. Много е трудно от трета човек да се върне във втора, а и си е друго всичко да си върви точно по реда. Така че ако можеш да спазваш втора си остани на нея. В трета се преминава в краен случай - все пак е по-добре трета, отколкото да се прегреши тотално и да се почва след това всичко отначало.
Благодаря Вещи за отговора, аз имах подобно питане преди няколко страници   bouquet

Аз да се похваля  Embarassed (е няма как разбира се), въпреки че съм пред МЦ продължавам да свалям и сутринта видях 61.2 кг  newsm44, сигурно е защото моето тяло не е обременено от диети и лесно се влияе от тази  newsm78

Нели честит рожден ден, желая ти всичко  на света и всички мечти да ти се сбъднат   bouquet

Ронка честит рожден ден на малката принцеса, желая и безгрижно и пълно с игри детство  newsm59

ПП забравих да напиша, че не мога да отворя снимките на Дамяни, дава ми грешна парола Sad

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 14:31 от Furia

# 381
Здравейте момичета.
Да се запиша и аз в новата темичка.
Вещи   bouquet благодаря, че се погрижи да за темичката дори от почивката си.

Аз все пак реших да карам втора фаза докато си постигна целта. Хапнах 2 пъти малко пъпеш, което приемам като прегрешение. При мен явно 1/1 не действа и от утре ще пробвам 5/5 макар че ми е много трудно в тези жеги този ритъм на редуване. Лично аз съм решила че е по-лесно да бъда стриктна и да си хапвам разрешените продукти, отколкото да се чудя как да извъртя нещата че да ме устройват и да тъпча после на едно и също място. Преди да започна режима не сядах без хляб на масата, а сега не ми прави впечатление. Дори успявам да готвя нережимни неща за мъжът ми без да се изкушавам и аз да хапна. Много мотивиращо ми действат постиженията на другите момичета, а още повече резултатите при мен.

Софиянки всички сте много лъчезарни на срещата. Имам още снимки да гледам- надявам се да сте ги надписали че да свържа лицата с никовете.

Честит рожден ден на всички които съм пропуснала!  bouquet

Лек ден на всички! Hug

# 382
Е това вече са критерии и изисквания към самият себеси и това как виждаш красивото тяло и какво всъщност е красиво тяло за теб Rolling Eyes

elikaragyozova, подкрепям напълно казаното от теб! Разни хора, разни идеали! Аз лично като гледах твоите снимки без да чета отдолу какво пише реших, че на тези дето си "преди" си "след", защото, както казах по-рано и на Венерас ако аз лично имах твоето "преди" нямаше да съм на Дюкан! Намирам и двете ви за прекрасни на снимките "преди".. Но ето, явно вие имате други критерии, щом тези форми не са ви удовлетворявали!
Успех за резултатите! Peace

# 383
  • Пловдив
Ели , наистина всеки си има вкус, но да ти кажа твоите модели за моя вкус са доста близки с тези, които ми излизат в гугъла като напиша "анорексия".

# 384
  • Варна
Здравейте дами,
честито на празнуващите днес:

Да се изкажа и аз за дребните дами (като такава с ръст 157см): в момента съм 50кг, защото реших че на 35 год. няма смисъл да се опитвам да достигна нормалните според мен килограми 46. Аз много се харесвам, още повече че достигнах до тук бавно и не особено леко, НО смятам че бедрата ми са по-дебели отколкото би трябвало да бъдат, а и за дупето може още... До нас има аптека с един от онези кантари, които изчисляват многото неща и той определя при моя ръст и години тегло в границите от 45-60,6кг (доста голям диапазон) и  телесен индекс мазнина 20,7кг/м3 при граници 18,5-24,9. Подкрепям напълно казаното от Ели - важни са пропорциите.
Приятен ден ви желая Hug

# 385
Ели , наистина всеки си има вкус, но да ти кажа твоите модели за моя вкус са доста близки с тези, които ми излизат в гугъла като напиша "анорексия".

може и така е да не споря, явно тогава трябва да се лекувам Rolling Eyes

# 386
Нелка, ЧРД!
да си жива и здрава и много късмет newsm67
Ронка - здраве,безгрижно детство на дъщеричката ти и много да ви радва  ura newsm59
Вещи има нужда от таки снимки от време на време. Аз привиквам дъщерята да ги гледа, като започне да злоядства. Помага.
 Софийски дюканеси какви са тия снимки, какво е това чудо. Е пЪ как не видях една склерозирала, увехнала, анорексична жена. Все хубавелки - свежарки! Браво  bouquet

# 387
ели, мн са кльощави тези момичета
а това дори е грозно кльощаво http://photo-forum.net/photo-stock/images//picture%20144-1.jpg  Sick
Аз явно съм мазничка - доста при това... и гледайки тези снимки, повече се плаша... не будят възхищение у мен. Не отслабвай повече- наистина изглеждаш добре(даже мн слаба) и нямаш повече нужда, според мен. Внимавайте, не стигайте все пак до болестни състояния...

# 388
  • Пловдив

Ели не съм имала за цел да те обидя  Hug Просто им се броят ребрата.

# 389

Ели не съм имала за цел да те обидя  Hug Просто им се броят ребрата.
smile3521 smile3521 smile3521и аз мисля така

Общи условия

Активация на акаунт