С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 500
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 390
Ели , наистина всеки си има вкус, но да ти кажа твоите модели за моя вкус са доста близки с тези, които ми излизат в гугъла като напиша "анорексия".

може и така е да не споря, явно тогава трябва да се лекувам Rolling Eyes
Ели не съм имала за цел да те обидя  Hug Просто им се броят ребрата.
Не аз не се обиждам на никой за това сме тук за да обсъждаме проблемите на хората с храненто и режимите и съответно тяхното прекаляване ,но според малкото познания които имам за анорексията аз съм далече от нея, анорексията не се харектеризира само със слабо тяло, защото човек може да е слеб и напълно здрав и да е далече то анорексията, там вече проблема е психологически и започва от това, те спират да се хранят, прикриват тялото си с широки дрехи тренират до припадък, свалят прогресивно, а аз нямам нито един симптом на анорексия поне до тук и повечето ми познати мислят че имм ощ есланинки и не го мисля само аз за да кажеш че съм в заблуда, апетита ми е огромен и дори качих килограми, с булимия също не може да се говори и от там съм далече слава богу, просто критериите ни за красиви тела са различни, за мен хора които са по пълно от паказаните то мен са с наднормено тегло и щом талията на жената мине 70 см вече си тръгнаг към затлъстяване.

# 391
За жалост не Ели е виновна, а масово налаганият модел за красота и естетичност от модни подиуми, "фешън" тв канали, "лайф-стайл" списания, световни ВИП персони и какво ли още не  Sick

Ели, сигурна съм, че Дюканския калкулатор не ти е сметнал 48  Peace, а около 51 кг. А да кажеш, че 48 кг при ръст 158 са "множко" е меко казано прекалено.  Peace

[/quote]може и така е да не споря, явно тогава трябва да се лекувам Rolling Eyes
за мен хора които са по пълно от паказаните то мен са с наднормено тегло и щом талията на жената мине 70 см вече си тръгнаг към затлъстяване.
[/quote]

Само да ти споделя, че наднормено тегло и затлъстяване са медицински термини, за телесно състояние застрашаващо здравето на човек, не естетични норми.

Ако имаш ,както казваш коремче и сланинки на бедрата, след 2 бременостти и раждане, то тези "дефекти" се поправят във фитнеса, не с хранителен режим.

роки, сети според критериите на Ели вие сте с наднормено тегло  Laughing, при нея на ръст 158 см - 48 кг са множко, респектовно вие имате да свляте по още 1-2 кг за да стигнете до множкото и едва след това да стигате "нормата" Mr. Green

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 15:00 от маграт чеснова

# 392
За жалост не Ели е виновна, а масово налагания модел за красота и естетичнос от модни подиуми, "фешън" тв канали, "лайф-стайл" списания, световни ВИП персони и какво ли още не  Sick

Ели, сигурна съм, че Дюканския калкулатор не ти е сметнал 48  Peace, а около 51 кг. А да кажеш, че 48 кг при ръст 158 са "множко" е меко казано прекалено.  Peace
вярно за не съм се пробвала още на Дюканския калкулатор,модни канали не гледам и телевизия също, такива са ми критериите от дете, такив са явно и на сички около мен и за това така се е получило, далач съм от кльощаво момиче и на следващата Дюканска среща ще дойда за да се видим  bouquet

# 393
Хей момичета, нека не спорим сега за "прекалената" слабост, ясно е, че границата не бива да се преминава  Peace и всички мисля, сме съгласни  Peace .
Оттам нататък всичко е индивидуално, зависи и от ръст и от структурата и от вкуса ако щете ...
Моята най-добра приятелка е висока 158см и тежи 53кг - изглежда чудесно. Сестра ми е 155см почти и е 54кг и си изглежда добре.

Пак казвам - индивидуално е, аз съм висока 156см., сега съм малко под 48кг., пуснах снимки миналата тема и поне според мен съвсем в реда на нещата изглеждам, нормални килограми са това за мен, .В началота на годината тежах около 57 кг.-ужасно се чувствах, задушавах се направо и въпреки, че майка ми и сестра ми казваха "добре си изглеждаш", аз си виждах всички сланинки по крачетата, дупето, целулитче...
Аз например като се сравнявам с някои от момичетата в трета, те ми изглеждат по-слабички, но просто чисто психологически като се чуе 47кг. и се очаква човекът да е като клечка, ъъъъъъ тц, не , хич обаче не винаги е така Naughty . Извинявам се, за дългия пост, не успях да се въздържа Embarassed , исках да кажа само, че не може да се обобщава под 50 - твърде слаб, над 60 дебел, различни сме и основното от което трябва да се ръководим нека са пропорциите, а не цифрите, няма смисъл да се спори, хората са различни и с различни критерии... Hug

Ели
, писали сме едновременно, определено съм съгласна с теб за различните критерии и желания.Поздравявам те, че си взела решението от снимките "преди" да станеш "сега",просто си си изчистила излишните мазнинки, според мен си по-скоро перфектна, отколкото твърде слаба  Hug , но това си е мое мнение  Peace .

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 14:58 от setony

# 394
Ели, подкрепям останалите!
И аз се опитах да ти го кажа завоалирано!   bouquet
Прекрасна си, недей да отслабваш повече!

# 395
Хей момичета, нека не спорим сега за "прекалената" слабост, ясно е, че границата не бива да се преминава  Peace и всички мисля, сме съгласни  Peace .
Оттам нататък всичко е индивидуално, зависи и от ръст и от структурата и от вкуса ако щете ...
Моята най-добра приятелка е висока 158см и тежи 53кг - изглежда чудесно. Сестра ми е 155см почти и е 54кг и си изглежда добре.

Пак казвам - индивидуално е, аз съм висока 156см., сега съм малко под 48кг., пуснах снимки миналата тема и поне според мен съвсем в реда на нещата изглеждам, нормални килограми са това за мен, .В началота на годината тежах около 57 кг.-ужасно се чувствах, задушавах се направо и въпреки, че майка ми и сестра ми казваха "добре си изглеждаш", аз си виждах всички сланинки по крачетата, дупето, целулитче...
Аз например като се сравнявам с някои от момичетата в трета, те ми изглеждат по-слабички, но просто чисто психологически като се чуе 47кг. и се очаква човекът да е като клечка, ъъъъъъ тц, не , хич обаче не винаги е така Naughty . Извинявам се, за дългия пост, не успях да се въздържа Embarassed , исках да кажа само, че не може да се обобщава под 50 - слаб, над 60 дебел, различни сме и основното от което трябва да се ръководим нека са пропорциите, а не цифрите, няма смисъл да се спори, хората са различни и с различни критерии... Hug
Светле, подкрепям те напълно! Peace
Мойта приятелка беше на кг много по-малко от мен, но изглеждаше с най-малко 10кг. отгоре.
Аз при 165см височина в момента съм 57 (някои дни даже 56), и така си се харесвам.

# 396
  • София
Аз пък имам 2 минути,за да ви се похваля - ядох сладолед Laughing . И преди да извадите тиганите - режимен Mr. Green . Точно по рецептата на Ели Карагьозова - цаката му е в машината за сладолед, а тя се оказа на смешна цена -25лв. в магазин на ТСМ до халите. Използвах яйчен прах за по-лесно, мляко, подсладител и ванилия - просто смесих и разбърках добре - голям кеф Joy. От опити за отслабване не бях яла сладолед от 4 години Cry. Който обича сладолед и му липсва, нека да опита с машина, иначе нищо не става Peace

# 397
  • Пловдив
Ели, твоите познати, които ти казват, че имаш сланинки какви килограми са?  Thinking

# 398
Здравейте мили Дюканки,

Ще се цопна и аз в новата за мен тема................ Crazy JoyНещо напоследък не мога да ви следя и изчета..... Crazy
Нели Честит рожден ден,много приятни емоции да изживееш днес,дано!  bouquet

Ронка  - Да ти е жива и здрава малката принцеса,безгрижно детство изпълнено със щастие!  bouquet

МАМС Успешна доживотна............. Hug Heart Eyes

И аз съм на мнение,че всеки си има собственни критерий за красиво тяло,за мен показаните снимки от Ели не са телата на,които се възхищавам,не и с тези изфръкнали ребра ConfusedНе съм съгласна и за талията,жалко,че сега не мога да премеря моята,но сигурно и аз съм от затлъстелите,не смятам,че всеки може да изглежда добре с мерките 90-60-90, има хора,които доста ще клющавеят при тези размери........... WinkБила съм 54кг,на бала,ами да, доста се харесвах тогава,при ръст 173-175см. но сега ще бъде много глупаво от моя страна ако се опитам да задържам подобно тегло,особенно след голямото качване на кг. през бремеността.
Споделям постта на Чеснова  Peace

# 399
Винаги когато хората са с не толкова голямо наднормено тегло и искат да отсланат не се приемат на сериозно Rolling Eyesжалко но факт. За това и спрах да се появявам често тук защото като покажа моя снимка и веднага ми казват спри ти си анорексичка едва ли не. Също така ми направи впечатление, че в България всички диетолози са с наднормено тегло, което е много жалко и аз никога не бих се доверила на такива. Младото поколение в момента което уж е повлияно от модните подиуми и е с наднормено тегло и с огромни кореми, паласки и бедра, но си ходят гордо и не им пука. Дъщеря ми също е тръгнала на там като гледам , а е още на 7г. и от няколко седмици е на специален хранителен режим който отхвърля всички боклуци от храната и, защото ако като дете си с наднормено тегло си обречен за цял живот. Майка ми която цял живот е страдала от наднормено тегло винаги ми е правила забележка за храната и и благодаря за това защото ако не беше тя сега щях да съм си 60кг. Мъжът ми също е с наднормено тегло и поради тази причина има куп други здравословни проблеми. За това е добре човек да е с нормално тегло и съобразено с години, ръст и и самият него и това той да се чуства добре  и да не застрашава здравето си. Hug

# 400
Нещо напоследък не мога да ви следя и изчета..... Crazy

Ели, появявай се по-често!    Hug

МАМС, честита 4-та!   bouquet

наднормено тегло и затлъстяване са медицински термини, за телесно състояние застрашаващо здравето на човек, не естетични норми.
Ако имаш ,както казваш коремче и сланинки на бедрата, след 2 бременостти и раждане, то тези "дефекти" се поправят във фитнеса, не с хранителен режим.

Абсолютно съм съгласна  Peace

# 401
 Sick Crossing Arms ooooh! #Cussing out #2gunfire #Sniper bash smile3511
не е истина! спирам да коментирам- сваляйте и дебелейте на воля. Туй на раменете му се вика глава и уж всеки си има... просто апелирам- да не се прекалява!
 А примера с приятелката и сестра ми го дадох по повод изказаното мнение, че за 158см 48кила са много...

# 402
Ели, твоите познати, които ти казват, че имаш сланинки какви килограми са?  Thinking
всички са с различни колиграми и се мъчат да  свалят и те, но нямат воля Rolling Eyes

# 403
Нели, желая ти много здраве, щастие, любов и завинаги да си запазиш тази перфектна фигурка newsm59 newsm51
FEN, честита ти 4-та месечинка, чудесен резултат си постигнала! smile3525
Ронка, да ти е живо и здраво детенце nbirthday
МАМС, поздрави за успешно извървяния път newsm51
Тонито, чудесно е, че си толкова желязна, наистина така се постигат високите цели  bouquet
Атракция, разликата е много видима   bouquet
Качулска, колко стриктен отчет, поздрави за постиженията ти smile3525
Поздрави за всички с минусчета newsm51
Наистина този режим действа много добре и е необходимо, както казва самият д-р Дюкан, че трябва да си поставяме реални цели - никой не бива да се увлича. Все пак освен, че искаме да сме красиви, трябва и да сме здрави, за да сме полезни не само на себе си, а и да си гледаме нормално децата.

# 404
ели, моите поздравления за фигурата ти
48 звучат горе-долу
но 38 си е зловещо както и да го погледнеш

общо взето докато си бях в БГ забелязах каква е тенденцията: анорексично слаби и слонско дебели
нямаше дами и момичета с нормално телосложение

и сега една клюка
ако помните, разказвах, че при нас има изложба на Межд. войни
е, вчера ей така срещнахме в парка Дарт Вейдър с 2 бели офицера и 1 джедай
направо го съжалих човека в тази жега (беше все пак 25град) с този черен, тежък костюм

Общи условия

Активация на акаунт