С Дюкан ще стана отново елегантна дама - 114 тема

• 42 448
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 510
Цоци, поздравления!

И на всички момичета и момчета с подобни поводи!

И аз и аз, с малко -0,300 кг. /70,900 кг/

# 511
До "elikaragyozova" - Ами нали ТИ каза: и аз реших да ТИ направя някаква физиономия, да ТЕ резсмея и така да ТИ пожелая хубав ден.

До "rien" - Ха-ха-ха - ако моята снага беше изящна, нямаше да съм в този форум..

До "Цоци" - Да не страдаш от Старческо безсъние Laughing Hug Wink

# 512
Поздравления, Цоци! Чудесен резултат, смело напред.    bouquet

# 513
Цоци страхотен резултат! Евала!

# 514
Здравейте и от мен
Не съм влизала 1 седмица при вас,но ето ме сега да се похваля и аз
За 2 месеца с дюкан съм вече -14 кг.ама тия дни нещо ги задържам и не свалям.но се надявам да ги преборя тия 4 кг.до целта
отивам да си оправя и линийката

чао засега  лек ден

# 515
Добро Утро и от мен  Hug
Пожелавам минусчета на всички днес и много усмивки  Grinning

П.П. Дано и аз имам минусче скоро че ще се отчаям  Weary

# 516
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро прекрасни дами и господин!   bouquet

От днес официално минавам в трета, смятам, че ми стига толкова, а и вече повече от месец не съм свалила, моткам се м/у 59 и 60, чувствам се добре, изглеждам добре и имам 1 месец до морето да свикна с новия режим. Свалила съм 10 - 11кг с Дюкан и още около 4 преди това така, че ме очакват около 150 дни в трета фаза, което си е цели 5 месеца. Пожелайте ми успех и още някое и друго кило свалено през това време.  bowuu

Поздрави на тези с поводи   bouquetHug на тези без!

По повод кльощавостта, ами и на мен Ели Карагьозова ми се струва екстра, изобщо не ми е кльощава, но за себе си знам, че ако отслабна толкова няма да ми отива, та така, въпрос на структура е според мен.

Лек и отслабващ ден на всички желая!  Hug

# 517
Деси Вал, "пък макар и от третата планета" - не го разбрах това. На картинката върху кафето е изобразен или Сатурн или Плутон, а те не са трета планета. Хайде да не ти напомням коя е третата планета в слънчевата система!
Лек и отслабващ ден!
Има един филм по GTV "На гости от третата планета" или нещо такова,малко извънземни падат,имах предвид е кафето е извънземно,не съм имала намерение да показвам компетентност по  астрономия  Wink
Цоци поздравявам те,много ти се кефя да знаеш  bouquet
Не съм честито влизане в трета!
Поздравявам всички с намаления,месечинки и всякакви други поводи  bouquet

# 518
Цоци това е супер резултат Hug почти колкото едно четири годишно дете си носила на плещите си Grinning Поздравявам те за резултата

# 519
ХЕЙ ЗА ТОВА МНОГО СИ ВИ ОБИЧАМ ..... има няма грамчета съм свалила и веднага много момичета ме окуражават и поздравяват ... тук всички знаем какво ни костват тези грамчета ....

tuningmania .... newsm62 smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImbo...искрено ме разсмя ... с това "старческо безсъние "............... нямам време да проверя ...дали не ме е хванало този вид безсъние ...защото просто нямам време ...( работя поне на 3-4 места ) ...имам работа като за китайския народ ...въобще аз съм тежка фаза на работохолизъм ..... и понеже не мога да "отказвам " сега съм се набълбукала със толкова неща че 24 часа не ми стигат иска ми се денонощието да е поне 48 часа за да имам и по няколко за сън

# 520
Поздравления, Цоци   bouquet

# 521
Добро утро!
На всички с минусчета - браво  bouquet,на всички с поводи - честито   bouquet .
labello, радвам се, че си задържаш въпреки новите храни  Hug,аз също се страхувах малко от влизането втрета, но не е толкова страшно  Laughing , след морската седмица се върнах с + 900гр., но постепенно почти изчезнаха...
А за кръвното-на мен айранче със сол ми помага.
Цоци, страхотен резултат, поздравления   bouquet ! Вчера дъщеря ми се вгледа в аватара ти и цял ден ме пита какво е това  Laughing .
От днес официално минавам в трета...Пожелайте ми успех и още някое и друго кило свалено през това време.  bowuu
Пожелавам ти ги   bouquet и честито влизане в трета   bouquet
Хубав ден, момичета и момче, много усмивки и добро настроение Hug!

# 522
Yani, честита ти месечинка - за два месеца -14кг. си е супер постижение. Браво на теб! smile3501 smile3521
Slon4o, спокойно, ще се размърда кантара. Трябва търпение.  Hug
Не съм, честито влизане в трета фаза. Успех и занапред!    bouquet
Цоци, ти като не спиш въобще, няма как и да разбереш дали не страдаш от старческо безсъние. smile3532 Ама само как го е казал, да си умреш от смях.
Farfalina, сега видях снимките ти. Супер резултат, личат си, как да не си личат. Смело напред! Hug

# 523
Добро утро на всички!
Цоци, браво на теб! Много добре изглеждаш, забелязах те на снимките! Wink
Привет и на джентълмена в нашата тема! Grinning
Аз исках още да поспя, защото днес съм почивка, но жегата пак ме събуди! Дано днес да вали, както прогнозират!  Mr. Green
Кантарчо ме зарадва с -0,400 и тъй като съм вече почти на половината от желаните кг в минус, реших да се престраша и да ви пусна малко снимки! Да си кажете мненийцето...  Sunglasses

Ето тук: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=263623
Паролата е: ducan

Е, какво мислите? Embarassed Имам още много, но... Simple Smile

# 524
Добро утро и от мен ....
Аз имам въпрос .. сега съм във втора фаза ПЗ ... но ми писна от тази Кола лайт .. в трета фаза позволено ли е да се консумират нат. сокове или не  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт