Вече време е да пазаруваме, ОКТОМВРИЙСКИ дрешки да купуваме!

• 14 597
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
   Добро утро и от мен Laughing

Виждам много неща сте обсъдили и все важни и полезни.Тази еднократна помощ е луда работа...и с бебе ходи та се разправяй  ooooh!

Кошарата ще си ползваммойтя и две чекмеджета си има.Съседката изгледа в нея три хлапета.Лакирана накипрена като нов паркет изциклена Joy

При мен сърцебиенето е изявено напоследък и доки каза да взема валидол, та вече две съм смукнала и помагат.

kali_k, почивай си много и се пази Hug

ЗА бенките нищо не мога да кажа.Аз на слънце не стоя.По цял ден съм на климатика в офиса  и после в колат аколкото ме хване.

Тони, аз много болки имах, но в началото на 5 месец.После се оправих, хем коремчето тогава не ми беше сравнително дребно.Не че сегае огромно 90см е обиколката която даде доки, но пък ми натежава през деня.За сега поне спя добре.Дано скоро ти отмине като се поразтегне таза Hug

Хубав ден на всички  bouquet

# 136
Добро утро,ако въобще може да е такова! #Cussing out
Имаме кола на 2 месеца ...за втори път я разбиват ...
Този път са му откраднали всички документи и пари, барабар с кредитните карти с кодовете ...
 Исках да кажа на някого ...
Извинявайте ,че така започваме днес - с оплаквания

# 137
Никози, съжалявам миличка Hug Много неприятно.Но как може да държите документи и кредитни карти в колата? #Crazy Брат ми беше направил същото и вече има обеца на ухото.На него му взеха всичко директон с колата и не я откриха ooooh!

# 138
Добро утро и от мен.
Аз в четвъртък се завърнах от морето. Беше супер. Така, че не се колебайте и отивайте, стига да имате възможност. А за времето в което ме нямаше Вие сте изписали толкова много неща. Първо Ви изчетох, а и от вчера съм на работа, но сега мога да споделя някои неща.

Ама ние много сме се увеличили, браво   bouquet
Първо честито на всички за хубавите новини около бремеността.
Съжалявам за неприятностите, които са споходили някои от мамите, надявам се всичко да се оправи съвсем скоро.

Виждам, че сте обсъждали много нещица. Аз да Ви се оплача вече незнам какво да правя с количката. Уж си бях харесала, но като че ли се разколебах и съм с изходна позиция. Направо ще лудна.
За креватче също не съм се насочила, но поради ограниченото място ще си вземем 60/120.

Някои мами, не помня кои точно, да ме прощават, писаха че ще раждат или имат намерение да раждат в окръжна болница. Аз също ще съм там, така че ако искат могат да ми пишат на лични.

Много ми се ходи на училище за родители. Предполагам, че ще изчакам да изляза в болнични и тогава. Макар, че ако мога да намеря някъде от към 6 може да тръгна и сега.
Незнам Вие как сте със спането, но при мен е ад. Ужасно ми е горещо, въртя се като пумпал, събуждам се по сто пъти, незнам още колко ще издължа така.
Мисля, че имаше оста доста неща, които исках да споделя с Вас, но пуста памет.

Извинявайте, че стана толкова дълго.
Желая Ви лек и успешен ден.

# 139
Привет, сладури! От петък насам са ме налегнали едни задължения и на работа, и у дома, не мога стигна до форума. Днес пък имаме годишен одит по ISO 22000 и пак ще е търчане. Чета диагонално и дотам успявам. Ще ми се по всички темички да се включа, уви.....Само набързо да се присъединя към Мими - на мен ми излязоха малки бенчици по гърдите, близо до зърната. Забелязах ги, защото са няколко поне. На такова място не ще да е от слънцето  Thinking....И моя бебок е свръхактивен напоследък, свързвам го с увеличаващите се размери. Понякога направо си е неприятно блъскането особено в долната част на корема ми. Виждам го как си плува наляво-надясно, много е сладурско.
Поздравления за maja, че се е справила с Перперикон в това състояние  Hug. Аз с кански мъки го превзех без да съм бременна  Mr. Green
Поздравчета на всички, дано скоро отново имам време да си правя компания с вас, така ми харесва  Heart Eyes!
П.С. Най-накрая мъжа ми оправи фотото, довечера ще кача снимки от бременния ми период. И ще си щракна корема, да го наредя при вашите сладки тумбаци  Wink

# 140
Добро утро!
Вчера се върнахме и пак се почна сега оправям багажа, пера, чистя ужас пак ме завъртя ежедневието SadСлед като се оправим днес се надявам да нямам чак толкоз работа.
От седмица някъде много се изморявам направо заспивам права понякой път Rolling Eyes
На 30 пак съм на конс. и този път трябва вече да съм качила някое килце защото на морето добре си хапнах EmbarassedДосега не качвах а пък корема ми расте ли расте  Confused
Вчера купих една много сладка жилетчица за бебка Grinning

# 141
  • Пловдив
Никози, много гадно. Нещо са ви набелязали.

За скрина към леглото и аз обиколих много мебелни магазини, но все нещо не ми хареса-цвят, големина, размер на чекмеджетата. Накрая взех един в комплект с леглото от Штъркел, доволна съм с леки забележки относно дълбочината на чекмеджетата, но накрая ми писна да обикалям.

# 142
Добро утро кукли,
Госпойце - благодарско за инфото, явно е в минало време това за намаленото работно време, но здраве да е! Hug
За легълцата - аз съм се спряла вече на един модел, сега обаче ще има чуденка с матраците Laughing, а за количката съвсем съм вдигнала ръце, няма угодия, но пък си мисля че когато тръгнем сериозно за покупки ще се взема в ръце, сега просто информацията която получаваме е много и това ни кара да се раздвояваме Simple Smile
По въпроса с бенките - аз забелязах от няколко дни, че около зърната на гърдите са ми се появили едни дребни кафяви точици, абе като бенки са - е не съм ги броила, но определено не съм ги и имала - какво казвате ще си останат наши! Ами здраве да е Blush
Сега да ви занимая и с моята радост - днес сме при Марков - ей надух ви главите - ама нямам търпение казвам ви честно, не съм виждала слънцето повече от месец и половина и просто ми трепери под лъжичката, колко ли е пораснала на мама шушулката, като гледам на каква площ се разпростира вече....Ще се явя на отчет след прегледа естествено Hug
Хайде днес се разхлади, да дишаме по-спокойно.
Никози - много неприятно Hug и  ние сме патили тъкмо два пъти, но не сме се поучили, пак си оставяме разни неща из колата Confused Дано поне да ви е урок и вие да не си оставяте вещи или документи. Братчето ми нали е в Пловдив, наскоро му разбиха колата, но се повъртели, разгледали и си тръгнали Mr. Green

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 10:33 от ssissi

# 143
Мими, окосмяването се дължи на хормоните, а за бенките според мен е редно да отидеш на кожен да те погледне, но почти съм убедена че ще ти каже да внимаваш да не ги закачаш с дрехите или да ги разчопляш без да искаш или нарочно… защото дори и да реши да ги маха, ще може чак след като се роди бебчо.

n_alex76, честити розови гащи)))

ssissi, пожелавам ти прекрасно изживяване при Марков и да се нарадваш на бебка)))

Никози, това е ужасно, и на нас се е случвало и то не веднъж, джипа като ни го взеха добре че имах познат от специалните части, та той ни го намери… но крадците – си е жив шанс и мърдане на пръсти от страна на органите… Но гледай да не се ядосваш прекалено, че да не се отрази на бебчо.

Ели, Пуки, дадох сутринта кръвчица за ТСХ-то да видим към обяд ще се обадя за резултатите, въпроса е че докито е в отпуска до края на месеца и ще търся друг междувременно да ми коригира дозите Sad

# 144
Никози, много неприятно, мен са ме обирали... искрено ти съчуствам  Hug
  Виждам много неща сте обсъдили и все важни и полезни.Тази еднократна помощ е луда работа...и с бебе ходи та се разправяй  ooooh!
Може и таткото да отиде  Peace , а и мисля че срокът е една година след раждането Simple Smile аз лично от държавата си вземам всичко, което ми се полага ако ще и 20ст, да са  Rolling Eyes достатъчно данъци плащам докато работя Wink
Моето легълце е с решетки от всички страни и 2 чекмеджета много е удобно, аз за 2 години 4 пъти съм му сменяла мястото. Аз  си поръчах нещо като обиколник набран с цвета на спалното бельо, с дължина от нивота на матрачето до нивото на чекмеджетата, докато леглото е най-високото и на средното ниво за да не се вижда какво има в чекмеджетата  Wink. Матрачето е комбинация с кокос и пенолатекс, преди 3 години беше около 60-70лв, не е мръднало  Peace
Момичета от вчера умирам от главоболие, около 4 сутринта ми мина и сега пак се усилва, направо не издържам  Cry

# 145
Да Ви се оплача снощи неможах да заспя доста време 1countingsheep ,а досега нямах проблеми със съня smile3524.Заспивах по всяко време и 6.30-7.00 бях на крак,но сутринта се излюпих в 9.00.
Моля Ви някой да ми каже как да проверя по интернет колко са ми привели от болничните newsm78

# 146
Да Ви се оплача снощи неможах да заспя доста време 1countingsheep ,а досега нямах проблеми със съня smile3524.Заспивах по всяко време и 6.30-7.00 бях на крак,но сутринта се излюпих в 9.00.
Моля Ви някой да ми каже как да проверя по интернет колко са ми привели от болничните newsm78

Мама_зизи вариантите са два. В единия случай трябва да имаш интернет банкиране и от там да видиш какъв превод е минал по дебитната ти карта днес.
В другия случай трябва да имаш ПИК от НОИ, чрез който като влезеш в страницата им, отиваш от менюто на Справки и от там преведени болнични.
За спането аз доста често се будих тази нощ  - едно, че малкия е с температура, второ, че ме болеше силно кръста, а аз си имам страх от боки в кръста. Пих две хапченца но-шпа и болката се поуспокои, обаче имам чувството, че бебето се е разположило точно върху шийката и д-то ми и притиска ли притиска  ooooh! Актьора, който изпълняваше ролята на Робокоп може само да ми завиди за походката  Joy

# 147
Ехо  Laughing
аз току що се връщам от ЖК-не съм наддала на кг този месец  Юхууу  Grinning Пулса на бебочеството е 140, кръвното ми е 120/80 коремчето расте- с общи линии добре сме ама утре от 18 ч. съм при Марков там е истината.
Вчера ми беше някакво готино настроение и като се прибирах към вкъщи купих няколко джунджурии за бебка-гребенче и четка, ножичка, аспираторче и биба  Heart Eyes
Никози-неприятна случка-дано да ги намерят
Сиси приятни емоции при Марков и после да се отчетеш, че аз утре за първи път ще ходя при него
Лек ден на всички

# 148
  • Варна
Вчера ми беше някакво готино настроение и като се прибирах към вкъщи купих няколко джунджурии за бебка-гребенче и четка, ножичка, аспираторче и биба  Heart Eyes
Хайде нова дискусия Laughing
Да поговорим за бибите-знам,че много стоматолози ги отричат,или по-точно не ги препоръчват, Никози може да изложи мнение по въпроса,както и всички,които имат вече бебоци Grinning
Светли ти как си избра биберон,то толкова видове,марки-същата работа като с количките..?

# 149
Благодаря  на всички изразили съчувствие за неприятната случка.Още не мога да си намеря място ...и нищо не ми се прави  не мога да мисля за нищо друго ...
но за бибероните  да ви кажа :По принцип за препоръчване са силиконови  биберони ,защото каучуковите се разтягят след неколкократно стерилизиране .Според учебниците най-добри са тези с анатомична форма :наример  на  марката Нук.Да ви кажа  от личен опит ,че малкия като бебе въобще не искаше да захапе такава биберона (на шишето с водата ),а залъгалката и до 2,5 год си остана Нук -сменихме около 10 .
Важното е да е подходяща за възрастта и да не е с голяма дупка ,когато е за хранене с шише !
Не се притеснявайте да давате залъгалка,за нас това беше единствения начин за малко тишина...

Общи условия

Активация на акаунт