Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за отдаване под наем на апартамент на семейства с деца?
Какви са мненията за закупуване на употребявана количка за бебе?
Кои са препоръките за избор на подходяща кошница за кола за бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за отдаване под наем на апартамент на семейства с деца?
Форумът предпочита да отдава апартаменти под наем на семейства с деца, тъй като те се считат за по-надеждни и отговорни наематели в сравнение със студентите или несемейните лица. Опитът показва, че семействата с деца са по-малко склонни към честа смяна на местоживеенето и осигуряват по-стабилна среда.
-
Какви са мненията за закупуване на употребявана количка за бебе?
-
Кои са препоръките за избор на подходяща кошница за кола за бебе?
-
Какви са кошничките и столчетата за кола за бебета?
-
Каква е разликата между бебешките кошчета и детските столчета за кола?
Докога ще се разширява тоя таз...
И нещо не спах хубаво. И свят ми се вие малко. А съм на работа. Усещам, че август месец ще почивам вкъщи, въпреки, че смятах да работя до края.
От около половин година я ползва само за нощния сън, но пак е много пристрастена към нея и без нея не заспива. Сега покрай болестта с афтите не я смука и вече 4-5 дена заспива без нея. Повече не смятам да й я давам, защото ме е страх от изкривяване на захапката. Ще я водя задължително на зъболекар. Никози, кажи твоето мнение.
ама нещо имаше все рождени дни напоследък и съм качила 3 кг за малко повече от месец 
голяма мадама 

, ама се движа по-малко като карам
ама не знам дали е вярно...
видяла съм се в чудо... след като видях колко е "голяма" племеницата ми... всички обясняваха, че като е 4600 е голямо бебе и като я видях на живо каква мръвчица е