....за пиърсинга, татуто и още нещо....- 10

• 19 203
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
Какъв е  по народност символа?Китайски или японски?
Канджа е тва Пухке,японска Hug
Не,китайска е.
И исках да ви питам,колко често трябва да се маже с вазелин?
3 дни я мазах с Витамерфен,татуиста ми каза до 10-тия ден да я мажа с вазелин.
Но по колко пъти на ден?
Мерси! Hug
Розичке, много е хубава. По въпроса ти аз моята я мазах една седмица три пъти на ден  с Витамерфени и после още една един път на ден пак с Витамерфен. Много съм доволна бързо се обели, нямаше червено Hug

# 151
Многото мазане не е гаранция да се оправи по-добре напротив -не е хубаво.и гледайте да са изсъхнали преди да излизате навън, защото е лошо като й се налепи целия прахоляк по улиците.все пак е рана.Jeny_Cherry  е дала перфектия план за мазане,няма смисъл да повтарям.Когато е по-суха тушовката по-бързо се обелва,като се клепа много с мазила и тя седи непрекъснато мазна,пуска повече линфа  и стават кори.Дори и витамерфена е добре да е съвсем тънък слой.

# 152

Хммм Thinking  Моята също е китайска и означава любов, но не изглежда по този начин newsm78

п.п Сега я разгледах моята- подобна е, просто е изписана по различен начин, малко по-издължено. На мен ми я нарисува една съученичка-китайка, и предполагам просто почерка и е такъв Joy

Последна редакция: нд, 20 юли 2008, 19:23 от Мечо Пух

# 153

Хммм Thinking  Моята също е китайска и означава любов, но не изглежда по този начин newsm78
....
Не се заглеждай повече,
щото на края да не се окаже, че съученичката
ти е имала зъб и ти е татуирала "кранта" (примерно) Mr. Green Joy

Розичке, супер е Crazy Peace

# 154
Многото мазане не е гаранция да се оправи по-добре напротив -не е хубаво.и гледайте да са изсъхнали преди да излизате навън, защото е лошо като й се налепи целия прахоляк по улиците.все пак е рана.Jeny_Cherry  е дала перфектия план за мазане,няма смисъл да повтарям.Когато е по-суха тушовката по-бързо се обелва,като се клепа много с мазила и тя седи непрекъснато мазна,пуска повече линфа  и стават кори.Дори и витамерфена е добре да е съвсем тънък слой.
Нещо се обърках newsm78
Лимфна секреция има само в първите часове(до ден).Какво общо има тя с мазилата,в крайна сметка ти си я отмиваш от раната и си мажеш наново.Коричка съм допускала на едната от татуировките,много малък участък и то точно,защото е останал ненамазан.
+всяка кожа поддържа различна влажност.Не бих си оставила суха,прясна татуировка,та аз без татуировка си мажа цялото тяло по 2 пъти на ден с лосион,иначе има риск да ми се свлече като на змия Crazy

# 155
докато не ти падне кората във всеки един момент може пак да ти потече лимфа.Аз сащо си мажа тялото ама има огромна разлика татуса е рана и не е готино да я плескаш.Безмислено е да спорим...слушай квото си ти казва татуиста,за да не ми се сърдиш на мен примерно после.Аз например слушам единствено и само този който ми прави татусите,защото съм доволна и не ми стават кори.

# 156
да не се окаже, че съученичката
ти е имала зъб и ти е татуирала "кранта" (примерно) Mr. Green  Joy

Не ма- същата е . Sunglasses
Ти си кранта Joy Hug

# 157
да не се окаже, че съученичката
ти е имала зъб и ти е татуирала "кранта" (примерно) Mr. Green  Joy

Не ма- същата е . Sunglasses
Ти си кранта Joy Hug
Я се вгледай по- добре Whistling
Кранта с кранта такава Mr. Green Joy

# 158
  • София
Отдавна чета темата, много искам тату  Rolling Eyes Май накрая ще се престраша... Видях много хубави неща тук  Simple Smile
Аз искам водно конче, ама не съм си харесала нещо конкретно...
Ето тук има доста неща: http://www.tattoojohnny.com/tattoo-design-gallery.asp?k=daisy&am … e&r=12&m= - по-точно маргаритки и други цветенца Simple Smile

# 159
Камерлитке, а мястото поне избрала ли си си? Hug

....линка е страхотен... Crazy
...сигурна съм, че в него ще си открия и мойта маргаритка Hug

Лео, сложи го оптред, а? Praynig

# 160
  • София
Избрала съм - на врата отзад, ама леко в дясно  Flutter  искам да е нещо малко, но засега не мога да си избера. Продължавам да търся  Laughing

# 161
  • Пловдив
Момичета,моята май се обели.
Днес и е 5-ти ден.Падат черни работи,като я мажа.
Нормално ли е за 5 дни,или е бързо?
И това значи ли,че мога да се къпя свободно,да я мокря имам предвид?А сапун отгоре кога мга да слагам?
Татуиста ми беше казал като се прибера в къщи/говоря за деня в който я направих/,да махна марличката,която беше сложил отгоре и да я измия със студена вода и сапун Safeguard.Оттогава до сега грам не съм я мила.Винаги като влизам в банята я мажа обилно с вазелин.Но сега,след като се обели,това значи ли,че е заздравяла вече?
А на слънце кога мога да я излагам спокойно?Нямам в предвид плаж,а слънцето по улиците.До сега,като излизах я крих с косата или дърпах дрехата нагоре.
Малееее,много въпроси станаха....Извинете ме. Embarassed

# 162
Нормално е да почва да се бели на 5-6 ден. Аз като легнех вкъщи на дивана и ставаше в едни люспички ooooh!
Моята съм я мокрила от първия ден, спокойно си се къпех. Това не трябва да те притеснява.
За слънцето не е желателно дори и на улицата в първите дни Hug

# 163
Най-важно е да е винаги намазана,не трябва да е суха Hug

# 164
Desert`Rose -5ти ден си е съвсем нормално да ти се обели татуса.Още от както си си я направила не е имало проблем да я мокриш ,така че давай смело с къпането.Сапун също можеш да ползваш само не я търкай с кисето  Laughing
От слънцето по улиците не се тревожи.Но ако знаеш ,че ще си някъде където ще те напича си слагай висок фактор и нямаш грижи.
Със сигурност ти е заздравяла или почти.До 2-3 дена ще ти паднат вероятно всичките люспи.

Само едно ме притеснява защо ти е сложил марля???Сигурна ли си ,че е марля а не найлоново фолио?

Общи условия

Активация на акаунт