МАЛЪК СЕЧКО ДОГОДИНА, МАМА С ФЕВРУАРЧЕ ЩЕ ДАРИ !!!!

• 14 154
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Понеже някъде в темичката ставаше въпрос за размерите на бебо,ето една темичка за размери - тегло и височина през всички г.с.
http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart

# 151
  • Велико Търново
Добро утро мили мои бремелинки  Hug

miminca само спокойно, най-вероятно ще се наложи да полежиш повечко. Дано всичко е наред  Praynig
carbo и аз по същия начин не мога да ги търпя тези дрехи!
На мамите, които имат добри новини поздравления и мноого целувки   bouquet

А пък кааак не ми се работи, искам само да спя  Tired , ама какво да се прави ще изтърпим още малко. И да се пазите  Hug

Днес в 14,00 часа съм на преглед. Стискайте палци всичко да е наред, че не съм ходила от 6 г.с.

# 152
miminca ,стискам палци! Вземи си болничен и си почивай вкъщи!
tutubutu  - на теб също стискам палци!

отивам да чета, че изписвате страшно много за малко време!

Хубав ден на всички!  bouquet

# 153
Добро утро

Благодаря за милото посрещане  Hug

Много вкусен е сока! Благодаря, naiema!   bouquet

Надявам се отбора ни само да се увеличава до февруари! Стискам много палци на всички /специално за Мiminca Praynig /, които имат притеснения и по-сериозни неразположения всичко да минава бързо и безаварийно   Heart Eyes

И аз днес се чувствам сравнително добре. Не знам дали е затова, че днес е хладно, но ми е добре...

За имената - направихме това, което почувствахме - малкия е кръстен на себе си. Дойде с името си като че ли... Аз му го избрах и много се гордея  Mr. Green

Витамини не пия. Само фолиева киселина засега.

Carbo дуфастон-а е в нашия случай се ползва за подпомагане развитието на плода в ранните месеци, когата докторите сметнат, че има нещо притеснително /или за всеки случай  Thinking/ не си го пожелавай  Hug

# 154
Здравейте на всички  Heart Eyes

miminca спокойно мила сигурно всичко ще е наред стискам ти палци дай новини като свършиш при лекаря.
на всички готини бремелинки пожелавам хубав ден, лек на работата за тези които бачкаме, а за другите кефете се на почивчицата !
не се шашкай cutesmallcat има такива благословени дни в които няма неприатни ефекти от бременността те са малко и за това трябва да им се радваме

# 155
  • София/Център
Здравейте и от мен, и аз съм с хубави новини, вчера бях на лекар и докторката ме успокои , че не било хематом, този път беше доста сигурна, имам "синдрома на изчезващия близнак", явно са се опитали да се хванат двечки, но 2рото не е могло...Втория плоден сак, празния, ще се резорбира и не пречи на бебето. Пак му видях сърчицето как тупти, много е сладко, то е една точица, а пололовината тупти.... Grinning Ще си поседя още 1 месец вкъщи, че матката ми сега е уголемена , заради 2 та сака и да не я товаря допълнително Ще ходя днес и до работата да им съобщя, не ми се щеше толкова рано да казвам, ама с тези болнични, няма как, за щастие поне работодателите ми са свестни и не се притеснявам как ще реагират, вече доста бременни цъфнахме през последните 4 год  Mr. Green
Стискам палци на всички, които имат нужда, не се притеснявайте, мислете позитивно, всичко ще е наред
Аз мисля,че скоро може да си заформим и една среща, някой ходил ли е вече на лекциите на "9 месеца" аз ходех на няколко през миналата бременост и сега видях че има интересни теми?
А от къде си намирате мазилото на Palmers ?
До скоро от мен   bouquet

# 156
miminca, да не би да ти се пада сега да си в цикъл (ако не беше бременна)? Аз знам, че е възможно прокървяване около датите на цикъла... Дано да е безобидно, пиши какво ти е казал лекаря Praynig
За дрехите- и аз не мога да понасям нищо да ми стяга, наскоро бях облякла топ с вграден сутиен. Около обяд не издържах и с една ножица изрязах ластика (той беше само отвътре)-направя щях да се задуша. Сутиени изобщо не мога да нося, бях облякла една рокля с ластик на кръста (то дори не е точно ластик, а широка еластична ивица), едвам изтраях с нея-все едно съм в менгеме..... И с първата си бременност си спомням че бях така Grinning Тялото ми иска СВОБОДААААААА Laughing
Витамини и аз не пия, не пия и фолиева киселина, но ям храни, които я съдържат.
За мазането аз съм от късметлиите, с първата бременност не ми се получиха никакви стрии, а и тогава и сега почти не съм се мазала. С миналата бременност накрая си купих и аз крема на Палмърс-и наистина много ми хареса. Не знам доколко е ефективен против стрии, но емного приятен за кожата и мирише страхотно.
За гаденето и апетита -гадене нямам, апетит имам даже малко в излишък-на който не му достига мога да услужа Laughing Имам обаче киселини когато ям нещо некачествено, та трябва да внимавам с храните. Боклуците като банички, бисквитки и т.н. отпадат като възможност...
За имената още не сме мислили

# 157
Zdraveite na vsi4ki.Prez fevruari,jivi i zdravi,6te 4akam moeto purvo beb4e.Imam edin vapros:Vzehme si malko kote naskoro u nas,no mnogo hora mi  kazvat,4e ne e hubavo,sajitelstvo na bremenna jena s kotka.Vqrno li e?

# 158
  • Стара Загора
Миминка,всичко ще е наред мила.Стискам палци  Praynig Praynig Praynig
Даниелка,добре дошла при нас. Hug
Някой беше писал в темичката ,че имал коте,нека се включи.Аз не мога да ти отговоря на въпроса,макар че има доста бремеменни,които си имат животни в къщи.Мисля само ,че трябва да се направи изследване за токсоплазмоза,но кога точно не знам.

# 159
  • София
Danielkka, добре дошла Simple Smile   bouquet

Споко за малкото коте, но отиди и си направи изследване за токсоплазмоза /най-добре и котето да заведеш на ветеринар/

Иначе не му чисти WC-то.. това на мен ми казаха /аз имам 2 котки/ че било достатъчно да се предпазиш

# 160
Danielkka,добре дошла сред нас   bouquet
За котето прочети това: http://www.bg-mamma.com/site/content/view/659/37/

# 161
  • Стара Загора
Момичета,тъй като гледам след два дни нова темичка ще трябва да правим.Много сме бързи в писането Laughing

# 162
Blagodarq za burzata reakciq na vsi4ki  Party .Iz4etoh celiq forum po4ti i mai ne sam edinstvenoto mam4e na koeto mnogo mu se spi  baby_neutral .Lek den za sega  Hug vsi4ki.

# 163
 Simple SmileЗдравейте!Момичета,страшно сте бързи.Не мога да наваксам да ви изчета!Добре дошли на новите момичета!
Хубав и спокоен ден!

# 164
Eй, не мога да ви изчета, пък какво остава да се включа. И на мен днес май взе да ми става по-добре, но да видим докога ще е така.
Хайде, до после, че работа ме чака  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт