МАЛЪК СЕЧКО ДОГОДИНА, МАМА С ФЕВРУАРЧЕ ЩЕ ДАРИ !!!!

• 14 151
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
Девойки много сме бързи бре! за малко ме нямаше пред комп и се връщам и има две нови страници  Shocked
май скоро ще има нова темичка

# 166
 Mili4ki blagodarq za podkrepata,zasega vsi4ko e nared.6te leja v k16ti i 6te piq dufaston.I az si misleh 4e e ot datata na cik1la,no qvno ima i drug problem(mal1k).Sega malko 6te ots1stvam ot liubimite temi4ki,neta mi e samo na rabota.Obe6tavam da pi6a kogato imam v1zmojnost.
Pazete se vsi4ki i pi6ete samo dobri novini,iskam da se zaradvam kato e vkliu4a pak.  bouquet Hug preggo smile3524

# 167
 miminca ,дано всичко се оправи и да се радваш на много спокойна бременност.Стискам палци,а вярвам и другите момичета.Много позитивни мисли и си почивай хубавко Heart Eyes

# 168
miminca, стискаме ти палци мила. сега значи само спокойствие, почивка и приятни емоции, всичко ще е наред   bouquet

# 169
  • София
miminca , пази леглото и тормози таткото или който там у вас се грижи за теб Wink това много добре действа на психиката.. твойта... не тяхната  Peace

# 170
Здравейте бременлинки. Отдавна не съм писала, но бяхме на екскурзийка в Германия. Изкарахме си супер. Доста обикаляхме, пътувахме и ми ставаше лошо-преуморявах се. Но сега съм добре и колкото мога почивам, въпреки че с това малко шило в нас.....което не спира да бяга и да иска игра. Ники остана при майка ми да се гледат и като се върнахме не ни позна. Взех я, исках да я нагушкам и нацелувам, а тя без малко да се разреве. Чак на следващия ден започна да идва при мен и да ми се гушка.
Утре ще видя бебето и нямам търпение, щото отдавна не съм ходила. Иначе бременността ми е абсолютно същата като първата. Само, че сега корема ми е доста по-голям . Такъв корем имах в 5-я месец преди. Става ми лошо вечер и ако изгладнея много. А много мразех като ходя на обяд с колегите и всеки ме кара да си опитам от неговото ядене. А мен не ми се прияждаше....ако ми се приядеше, веднага си поисквах. Сега нямам такъв проблем и гледам малката Никол вкъщи или сме в парка по няколко часа.
Мазах си корема с олио на Euserin, но най-голяма полза имах от мазането с мас и след това попивах остатъка със салфетка и така си се мазах до края.....
Хубав и усмивки, утре ще се отчета след прегледа и ще показвам снимки.

# 171
Момичета искам да ви почерпя - днес моето момиченце става на 11 години - по това време преди 11 години,  беше вече на 4 часа човече  Heart Eyes

Почепрката е скромна, защото не си вярвам и непосмях да се ровя в тортите... Blush

# 172
ами мами аз  пия витамини ЦЕНТРУМ от началото и съм много доволна!!!!относно котките аз съяо имам котенце и нямампроблеми много обичам животните и не смятам да се разделям с него!!!!много ми е лошо никак не ми се яде заради гаденето но няма как !!!повече плодове хапвам!!!а има жени аз познавам приятелки които през цялата бременост нищо не им ме имало никакви признаци само голям апетит  и промени в тялото!!!!никакво поръщане нищо!!!!така че не трябва да се притесняваме !!!!!дано всичко е наред!!!!!!аиде обичам ви и казвайте ако се прехвърляме в друга темичка!!!!едвам ви смогвам да чета !!!!!много актовни мами има в тоя форум!!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 173
нека ти е жива и здрава дъщеричката!!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 174
здравей mother of pearls да ти е живо и здраво детенцето да ти е много щастлива и винаги обичана  txtloves

# 175
Здравейте на всички бъдещи мами! Не съм Ви чела доста отдавна, но сега ще наваксам Simple Smile Терминът ми е на 14 февруари според докторката, но според различните сайтове, в които се ровя излиза между 7-ми и 10-ти, но това не е толкова важно, всъщност, важното е, всичко да е наред с Бебко! Аз си ходя на работа, засега се чуствам добре, само дето много ми се гади от пуснати климатици и застоял въздух и често вечер повръщам, но не храна, а стомашни сокове, доста е неприятно, но се надявам да отшуми скоро. Иначе последната седмица апетитът доста ми се засили и си хапвам добре. Пия само фолиева киселина и Но шпа при нужда, но гледам да е рядко. В четвъртък съм на преглед - ходя при д-р Савулева (Варна) и засега ми допада като отношение и внимание.
Поздрави на всички и вече ще Ви следя и ще пиша по-често!
П.С. само да помоля модераторите да сменят името отпред в началото на темата от gertrudka123 на geri_kkoleva, защото става въпрос за един и същи човек  Embarassed Благодаря предварително   bouquet

# 176
  • София
Danielkka, пак за котето...

ето какво съм писала аз за изследването и какво са ми казали после...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=310990.msg8034047#msg8034047

Иначе в Сф-то струва 42.50 /за 2те неща/, съмнявам се в Пз да е по-евтино /надали ще ти дадат направление, така че имай финансова готовност Simple Smile/

Сега като се замисля обаче... моите котки са ми от над 10години... и за мен не беше вариант да ги махна при всяко положение... Ти обаче казваш, че котето е малко.. Съветвам те да го дадеш на някой който ще се грижи за него и след година-година и малко /когато бебо вече е поотраснал/ да си вземеш някое мацонче от " следващо поколение"...

Но пък ако вече много си си го заобичала, задръж си го  Peace

mother-of-pearlS , ЧЕСТИТО!!! да ти е жива и здрава щерката!!!

Иначе сиси ме подсети... Аз и но-шпа не съм си купувала до сега... нямам представа дали съм имала контракции или просто ми се е ходило до WC.. обикновено това оправя всичко при мен Grinning

# 177
mother-of-pearlS,да ти е жива и здрава куклата!

miminca,добри новини.Лежи и се пази.Повече почивай и не си мисли лоши неща,щом док ти е казал,че няма проблем. 

# 178
carbo,blagodarq za informaciqta,iz4etoh vsi4ko.Mislq da zadurja koteto za sega,ima si vsi4kite vaksinacii,a v kraq na meseca  az sam na pregled i izsledvaniq.Smqtam ,vsi4ko ako e nared da si go zadurja,mnogo e sladko Crazy .V kraen slu4ai 6te go dam na maika da go gleda.celuvki ot men.A i mam4eta q spodelete qdeli vi se mnogo sladko,za6toto az umiram za lakomstva  cook .

# 179
  • Sofia
mother of pearls, да ти е живо и здраво детенцето! Много да те радва и да те слуша! smile3525

Да ви кажа за мазането май ще си купя на Мустела кремчето, много ми го похвалиха. Като цяло съм чувала, че си е до кожа най-вече и кремчетата много много не помагат. Ама ще пробвам да се спася от стриите, че не са много красиви...Simple Smile

Пожелавам на всички хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт