МАЛЪК СЕЧКО ДОГОДИНА, МАМА С ФЕВРУАРЧЕ ЩЕ ДАРИ !!!!

• 14 148
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Mother of pearls да ти е жива и здрава госпожицата и много да те радва!!!
Вече има ли записани мами на ЖК? На мен днес ми направиха картон  и  първите изследвания в мц вяра надежда и любов на тина киркова.

# 181
  • Стара Загора
mothers-of-pearsl,да ти е жива и здрава принцеската и много д арадва мама и тати!  bouquet  bouquet  bouquet

# 182
  • Sofia
Момичета, здравейте пак Simple Smile
Аз бях питала и по-рано, но понеже никой не каза нищо пак да ви питам. Някой ходил ли е или да е чувал отзиви за ЦЕНТЪР ЗА ДИАГНОСТИКА НА РАННАТА БРЕМЕННОСТ - "СОФИЯ-2006" (това е в 14 поликлиника) http://www.zarodish.com/. Тъй като не можах да се вредя за Марков, Димитрова или Мазнейкова си записах час там при Янкова. Нещо нищо не намирам по форумите за това място и взех да се чудя дали е добро...Simple Smile Все пак ще си спазя часа, като дойде време.

Хайде Hug за всички! Simple Smile

# 183
Вече има ли записани мами на ЖК? На мен днес ми направиха картон  и  първите изследвания в мц вяра надежда и любов на тина киркова.

Аз съм записана в Токуда при д-р Кирякова. Много съм доволна от тази лекарка.

# 184
Момичета, здравейте пак Simple Smile
Аз бях питала и по-рано, но понеже никой не каза нищо пак да ви питам. Някой ходил ли е или да е чувал отзиви за ЦЕНТЪР ЗА ДИАГНОСТИКА НА РАННАТА БРЕМЕННОСТ - "СОФИЯ-2006" (това е в 14 поликлиника) http://www.zarodish.com/. Тъй като не можах да се вредя за Марков, Димитрова или Мазнейкова си записах час там при Янкова. Нещо нищо не намирам по форумите за това място и взех да се чудя дали е добро...Simple Smile Все пак ще си спазя часа, като дойде време.

Хайде Hug за всички! Simple Smile

аз не съм чувала ....

# 185
нещо не мога да разбера.на 10 бях на преглед и доктора ми каза 4е сам в 5 седмица.като си из4ислявам термина показва 4е сам в 10!как така не мога да си го обясня.последно ми доиде на 6 май.разликата е много голяма...

# 186
mothers-of-pears да ти е живо и здраво момиченцето, само радости да ти носи и много да те слуша newsm51

# 187
Добре дошла Даниелка, попитай доктора пак, да не би през юнската овулация да си забременяла newsm78, защото разликата си е големичка
mother-of-pearlS честита ти рожденичка, да е здрава и да има много късмет в живота

# 188
sweetylady може ли и мен да ме включиш към първата страничка, термина ми е за 06.02  newsm07.
мерси предварително  bouquet

# 189

Привет, момичета!
mother of pearls да ти е жива  и здрава щерката, само да те радва и много да те слуша  bouquet
cutesmallcat, аз не съм чувала нищо за този център Rolling Eyes
miminca, почивай си и всичко ще о ОК  bouquet

Ние отиваме да си полегнем с малката, после пак ще се включим Party

# 190
Danielkka,на мен последно ми дойде на 9 май и съм сега в 9 г.с.,така че наистина би следвало ти да си в 10.Трябва да изясниш откъде идва недоразумението-или с доктора нещо не сте се разбрали или да не изказвам лоши хипотези.
Tortuga,аз също се записах за ЖК при др.Кирякова в Токуда и там съм на преглед за първи път на 1.08.(сега била в отпуска).Ти кога имаш час?Досегашните ми прегледи са при др.Марков,ама не мога да го занимавам 9 месеца с консултации,а и ми се иска да раждам в Токуда.За др.Кирякова отзивите са доста добри,а и някак си я харесах интуитивно.Незнам.

Cutesmallcat,не се тревожи за др.Янкова.Доколкото знам е млад и добър специалист и едни от най-добрите доктори си изпращат бременните при нея.Аз,между другото,и там съм си записала час за 4.08.Тогава трябва да съм в 12 г.с.Ти кога си при нея?

# 191
Danielkka, ако последния цикъл ти е бил на 6ти май значи се на 10с и 1 ден, колкото мен. Би трябвало поне.

Момичета аз имам едно притеснение - през ноща винаги изпитвам нещо в корема, което се чудя дали е контракции. Първа бременност ми е и незнам как се усещат контракциите. Имам чувството, че мускулите на корема ми се събират и започват да треперят. Няма болка.Като се размърдам спира.  Някои изпитвал ли е такова нещо? Дали е нормално?

# 192
Толо ,
и аз съм на 1/08 съм при д-р Кирякова, за 8.45ч. Много е добра аз съм страшно доволна имах предишна бременност, която завърши с абразио и пак бях при нея и е много мила и внимателна.

# 193
  • Sofia
толо, аз съм на 31.07. Дано да е добра, да не вземе да ме шашне нещо Simple Smile
а знаете ли при Мазнейкова как се записва и колко струва, че аз звънях на рецепцията и ме направиха луда  #2gunfire

# 194
Току що и аз си записах час за 12.08. при д-р Янкова в ЦЕНТЪР ЗА ДИАГНОСТИКА НА РАННАТА БРЕМЕННОСТ - "СОФИЯ-2006", ще чакам отзиви от всички вас, които имате часове преди мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт