Случи ми се нещо странно.. II част

• 119 231
  • 863
  •   1
Отговори
# 735
Е то това липсва, всеки да се отчете с нощните си кошмари. Laughing

Аз съм малко по темата. Странното което ми се случи е че тествайки се на няколко теста за екстрасенсорни способности получих невероятни данни. Shocked

http://www.psychic-experiences.com/psychic-tests/

На теста за телекинеза, макар и да не правя голяма пръчица, но винаги я разтеглям в посоката която съм избрала (пробвах 3 пъти). На теста за отгатване на картинки щях да падна. Когато видях корабче и ми се отвори картинка с плуващи лодки, доста време ми трябваше да дойда на себе си. И с други картинки имах невероятни попадения.

Можете да се тествате. Според статистиката, 25% от населението притежава скрити и неподозирани екстрасенсорни способности.

# 736

Аз съм малко по темата. Странното което ми се случи е че тествайки се на няколко теста за екстрасенсорни способности получих невероятни данни. Shocked

На теста за телекинеза, макар и да не правя голяма пръчица, но винаги я разтеглям в посоката която съм избрала (пробвах 3 пъти). На теста за отгатване на картинки щях да падна. Когато видях корабче и ми се отвори картинка с плуващи лодки, доста време ми трябваше да дойда на себе си. И с други картинки имах невероятни попадения.

Можете да се тествате. Според статистиката, 25% от населението притежава скрити и неподозирани екстрасенсорни способности.
еее това е мн готино, ама да беше на български!

# 737
Извинявайте, че е офтопик, но искам нещо да попитам.От линка си направих тест с карти таро, паднаха ми се следните три карти - the chariot - за минало, the high priestess - за настояще, judgment-за бъдеще.Някой може ли да пише на лични, ако се занимава с карти Таро и да ми обясни това на добро или лошо е.

# 738
Извинявайте, че е офтопик, но искам нещо да попитам.От линка си направих тест с карти таро, паднаха ми се следните три карти - the chariot - за минало, the high priestess - за настояще, judgment-за бъдеще.Някой може ли да пише на лични, ако се занимава с карти Таро и да ми обясни това на добро или лошо е.

Има тема за таро (форум хоби) , а освен това, на сайта се дава подробно тълкуване (има он-лайн преводачи от английски). Ако набереш названието на картата в гугъл, ще прочетеш още куп тълкувания на каквито езици искаш.
Аз не разбрах за какво е даден тук теста с таро....Това не е тест за някакви способности. newsm78 Thinking

# 739

Мале и аз не мога да повярвам, на кратинките написах: оранжево, дете, шарен, весел, камион - и се оказа тиквен фенер /само тоз камион незнам откъде ми се взе в мозъка hahaha/  И още едно попадение имах с мрак и тъмносиньо и се оказа един влак пътуващ на едно тъмно небе. Продъжавам да правя тестове. xenia, много готин сайт  Hug

# 740
еее това е много готино, ама да беше на български!

Можеш да си превеждаш както текстове, така и цели уебстраници.

http://google.com/translate_t

# 741
еее това е много готино, ама да беше на български!

Можеш да си превеждаш както текстове, така и цели уебстраници.

http://google.com/translate_t
аа, мерси! Аз също си намерих някаква преводачка!

# 742
 От всичко прочетено до тук само затвърдих в себе си,това което зная от години,че няма нищо случайно!!!
 Всяка случка дори и най-дребната има значение за духовното израстване на всеки от нас!
 Трябва да бъдем бдителни и будни в шепота на сърцето си и открити спрямо Себе си!!!
 За моите преживявания ще разкажа малко по-късно Grinning

# 743
Ааааааааааа pcheliza !!!!!!!
[/u]
 От всичко прочетено до тук само затвърдих в себе си,това което зная от години,че няма нищо случайно!!!
 Всяка случка дори и най-дребната има значение за духовното израстване на всеки от нас!
 Трябва да бъдем бдителни и будни в шепота на сърцето си и открити спрямо Себе си!!!
 За моите преживявания ще разкажа малко по-късно Grinning

Да ги нямаме такива...........Започвай да ни разказваш........

# 744
# 745
Аз като наместя снимката наляво виждам много ясно глава на мъж , а като е надясно жена с чаша в ръка  Shocked
Явно не всеки може да го види  newsm78

Ето вгледайте се малко повече:

Нещо немога да ги направя по големи снимките.

и аз се шашнах от пръв поглед, но след обсъждане с мъжа ми разкрихме тайната -
стъклото на камината отразява проблясъците на светкавицата, а на втората снимка с ужасяващото лице на дух - фотографа, дори много ясно се вижда фотоапарата Peace погледнете пак
офф, изкарах си акъла докато го видя добре, че не е сташно...

# 746
Ако беше фотографа как щеше да стои с хоризонтално обърната глава, за да снима?  newsm78

# 747
Аз като наместя снимката наляво виждам много ясно глава на мъж , а като е надясно жена с чаша в ръка  Shocked
Явно не всеки може да го види  newsm78

Ето вгледайте се малко повече:

Нещо немога да ги направя по големи снимките.

и аз се шашнах от пръв поглед, но след обсъждане с мъжа ми разкрихме тайната -
стъклото на камината отразява проблясъците на светкавицата, а на втората снимка с ужасяващото лице на дух - фотографа, дори много ясно се вижда фотоапарата Peace погледнете пак
офф, изкарах си акъла докато го видя добре, че не е сташно...
уффф, къде ги виждаде тези глави/ newsm78 нищо не виждам- снимката е много малка, а не мога да си я увелича!

# 748
     Лелеее и аз до сега нищо не виждах, колкото и да се мъчих, жената с чашата все още не я виждам, но на втората снимка ясно се вижда мъжко лице  Shocked Тръпки ме побиха, но предполагам има логично обяснение  Rolling Eyes   

Офф и жената видях, обърната е в профил, нали?  #Crazy

# 749
Днес, докато си миех зъбите видях някой в коридора.Носеше нещо бяло,помислих си, че мъжът ми е станал и отива до тоалетната /защото той спи до бял потник/, но се оказа, че той продължава да спи, а съм абсолютно сигурна че видях някой да минава по коридора.

Общи условия

Активация на акаунт