Случи ми се нещо странно.. II част

• 119 536
  • 863
  •   1
Отговори
# 195
Ей един ден да иде човек на плаж, после не мой ви изчете.  Grinning
Блубеър, наистина си хубава!   bouquet А това бялото нещо (как не го виждат другите не знам), все пак от нищото ли се е взело? Да не би на балкона ти да има нещо, на стената ли, и аз не знам. Дали ме разбираш какво имам предвид?  Embarassed
А другата снимка хич няма и да я отворя. Само от коментарите ви ми настръхна косата.
Имам една молба: понеже от другата седмица оставам съвсем сама вкъщи, а съм страхотна пъзла, няма друга такава просто, а пък и не мога да спра да чета тази тема, страшно интересна ми е, та молбата ми е ако имате някакви много страшни снимки или материали, да ги пускате като линк, а не директно (Блубеър, твоята не ми е страшна Grinning), че нощем няма да посмея да затворя очи.  Laughing

# 196
Ей един ден да иде човек на плаж, после не мой ви изчете.  Grinning
Блубеър, наистина си хубава!   bouquet А това бялото нещо (как не го виждат другите не знам), все пак от нищото ли се е взело? Да не би на балкона ти да има нещо, на стената ли, и аз не знам. Дали ме разбираш какво имам предвид?  Embarassed
А другата снимка хич няма и да я отворя. Само от коментарите ви ми настръхна косата.
Имам една молба: понеже от другата седмица оставам съвсем сама вкъщи, а съм страхотна пъзла, няма друга такава просто, а пък и не мога да спра да чета тази тема, страшно интересна ми е, та молбата ми е ако имате някакви много страшни снимки или материали, да ги пускате като линк, а не директно (Блубеър, твоята не ми е страшна Grinning), че нощем няма да посмея да затворя очи.  Laughing
Как мина на плажа?
няма проблем.Аз въобще не мога да гледам такива снимки,защото заемам такова положение: #Crazy Shocked

# 197
И аз виждам силует,но само с един крак,стъпалото е надолу...хм?Да не ти е бил зацапан нещо фотоапарата?(попитала тя,надявайки се да не е силует Laughing )

# 198
И аз виждам силует,но само с един крак,стъпалото е надолу...хм?Да не ти е бил зацапан нещо фотоапарата?(попитала тя,надявайки се да не е силует Laughing )
И аз това виждам. Thinking

# 199
Това със снимката да не е някаква вързанка? Струва ми се, че снимката е от web-камера.Вижда се наистина стая зад хубавото момиче, тапети. Аз лично не виждам никакъв скелет,  по-скоро го оприличавам /вляво/ на огледало някакво.
Предполагам си разбрала как се включва светкавицата, направи същата снимка с фото, да сравним.

# 200
Колкото и да се пуля, виждам само един биберон (оградила съм го с бяло)...  Rolling Eyes  http://media.snimka.bg/0147/006549717.jpg

На мен това ми прилича на нос,без нищо друго Mr. Green

Анту,тогава щом ще си сама имам 2 истории,които са положителни и не са страшни.Ще ги запазя за тогава. Hug

# 201
Колкото и да се пуля, виждам само един биберон (оградила съм го с бяло)...  Rolling Eyes  http://media.snimka.bg/0147/006549717.jpg

На мен това ми прилича на нос,без нищо друго Mr. Green

Анту,тогава щом ще си сама имам 2 истории,които са положителни и не са страшни.Ще ги запазя за тогава. Hug

Ооо,и аз ще ги чакам с нетърпение!

# 202
bluebear, прекрасна си!
Честно да ви кажа явно нямам въображение,защото това,което се вижда от лявата страна на снимката не ми прилича на нищо. Shocked Гледах,гледах,но силует не откривам....
А това,което се вижда може да се е получило  от светлините идващи от отсрещна сграда  newsm78

# 203
Случи ми се нещо странно .... преди малко....

Приятелят ми сложи стъклена чаша в празната мивка !!! (беше пил сок) . След около 1-2 мин се чу пукане и като влязохме в кухнята чашата се беше счупила на 2 части Shocked
Половин час по-късно ,докато слагах масата за обяд, една чиния падна и се счупи  newsm78

Днес сме като на таверна  Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 20 юли 2008, 15:03 от sweety

# 204
  • У дома
Случи ми се нещо странно .... преди малко....

Приятелят ми сложи стъклена чаша в празната мивка !!! (беше пил сок) . След около 1-2 мин се чу пукане и като влязохме в кухнята чашата се беше счупила на 2 части Shocked
Половин час по-късно ,докато слагах масата за обяд, една чиния падна и се счупи  newsm78

Днес сме като на таверна  Joy Joy Joy

О, един подобен случай просто ми изпи ума един ден. Преди да си купим съдомиялна си измивам една чаша на ръка. Слагам я по средата на празна стойка за измити чинии. Хоризонтолна, празна стойка. Чашата беше от тези дуралексовите. Те са много здрави, защото не веднъж съм изпускала такива съдове на теракота и са оставали здрави. Та оставям въпросната чаша и излизам от кяхнята. След няколко минути чувам силен трясък от счупено стъкло, влизам в кухнята и чашата букално разбита на "сол "вътре в мивката. Как е паднала не мога да си обесня. А и разстоянието от плота на мивката до дъното и е много по-малко от колкото ако изтърва чашата от изправено положение на пода. Но когато съм ги изтървала са оцелявали, а тогава от много по късо ръзстояние стана на сол, но това, което не не разбрах е как тази чаша падна.

# 205
  • софия
ами фотоапарата вече не е при мен,беше тъмно на балкона..нямаше да кажеш нещо като пране и т.н. или някво пликче ли .. нз.. балкона си беше празен.. радвам се че поне един е видял това което видях и аз.. айде за така наречения гардероб горе долу мога да си обясня как става че да ми прилича на това.. но вече затова че сякаш съм в стая.. десния ъгъл на стаята си го обяснявам с ъгъла на балкона.. но левия ъгъл.. няма откъде да се вземе.. мн време съм се чудила как и защо се е получило така..накрая реших да потърся друго мнение..

# 206
pipipina чашата не е паднала, просто се е счупила... До скоро не бях прочела предната тема, та я "взех на бегом" за 2-3 дни... Там надълго и нашироко е писано за дуралексовите съдове, че те така си се чупят, когато се износят... И аз не го знаех, но се оказа, че е нормално да се разпадне така...  Peace

# 207
pipipina чашата не е паднала, просто се е счупила... До скоро не бях прочела предната тема, та я "взех на бегом" за 2-3 дни... Там надълго и нашироко е писано за дуралексовите съдове, че те така си се чупят, когато се износят... И аз не го знаех, но се оказа, че е нормално да се разпадне така...  Peace
[/quote
Тъкмо това щях да кажа.Забелязах в миналата тема същите случки,но явно такива са си чашите

# 208
  • У дома

Съгласна съм, че може и да и дошло времето на горката чаша, на според мен ако просто се беше счупила парченцата нямаше да изпадат в мивката, а щяха да изпопадат мужду решетките на стелажа и щяха да се окажат долу в пласмасовата подложка, която събшраше водата. /Не знам дали го обясних разбираемо/. А там нямаше парчета, а всичките бяха в "коритото" на мивката. Все едно парчетата са изпадали на 20 см. в страни от мястото където е била чашата. И освен това едва ли щеше да има такъв силен шум от счупено в твърда повърхност стъкло. Това са моите разсъждения.

# 209
Здравейте! Първо искам да кажа, че не обръщам много внимание на такива работи.Никога не ми са се случвали такива неща.Просто когато пътувахме за Гърция по пътя спряхме на една църква, да си направим снимки.Така предложи момчето, което ни караше.Всичко беше ок.Снимахме се и си продължихме по пътя.Когато извадих снимките всички си бяха ок, с изключение на една която ви показвам .Аз не и обърнах внимание, но майка ми е много запалена по такива неща.Когато видя снимката, тя веднага ми показа тия два женски силуета, които са над мен.Държа да отбележа, че снимката не е поправяна от мен(освен червеното заграждение), който иска да ми вярва и вижте в колко часа е направена.
www.snimka.bg потребител:liina парола:123456

Не знам за друго, ама ако кажеш, че никой не е вървял зад теб, с тези крака дето се виждат отзаде, ей тогава направо ще си замръзна от страх Laughing

Общи условия

Активация на акаунт