Случи ми се нещо странно.. II част

• 119 537
  • 863
  •   1
Отговори
# 240
Ей, ще ме накарате аз да ида до гробищата. Ама ще изчакам поне в 7ми месец да вляза. Joy
Няма ли други търсачи на силни усещания тука, та да се организирате групичка да идете? Flutter Щото нямам търпение да чакам да вляза в 7ми месец. Grinning Mr. Green
И аз искам да се пробвам ама са ми много далече....

# 241
  • софия
хихих ми айде де Simple Smile ще измисля как да се измъкна и готово  Simple Smile

# 242
Взимайте и пушките,че да праснете нещо между очите (ако има очи).  Joy Трябват ни доказателства,стига с тези снимки. Crazy

# 243
Pukanka е от Варна,bluebear в София...някъде на Велико Търновските гробища може да се разберете....за след месец  Joy Joy Joy

# 244
  • софия
хах защо направо не вземе някой една камера и да направи филм а?сега ми хрумна че мн ще ми е интересно да се снимам на гроба на дядо ми.. ама и на мен ми идват едни от болния ми мозък...

# 245
  • Варна
Pukanka е от Варна,bluebear в София...някъде на Велико Търновските гробища може да се разберете....за след месец  Joy Joy Joy

Ако и ти ще дойдеш, става. Joy

# 246
  • софия
хахахах е само две ли сме желаещите.. Simple Smile айде да сме повечко а?че ако ни подгони някой призрак да има избор кого да си избере да хване че мен да не ме пипа  Joy Joy Joy

# 247
Може и аз да дойда Hug

# 248

Ако и ти ще дойдеш, става. Joy
хахахах е само две ли сме желаещите.. Simple Smile айде да сме повечко а?че ако ни подгони някой призрак да има избор кого да си избере да хване че мен да не ме пипа  Joy Joy Joy

Ааааааа Naughty мен не ме бройте!Аз чак толкова силни усещания не търся.А и става сложно...в Бургас съм  Joy Joy Joy

# 249
  • софия
а така ,мъжка компания ни трябва  Hug Hug Hug ама без да ни плашиш ей! Simple Smile иначе ще има убийство.. и без това ще сме на гробищата и няма да се чудим къде да те скрием,ще те пратим при някой на гости да му правиш компания Simple Smile

# 250
Държите да ходите ли???  Twisted Evil    МИСТЕРИЯ В ЦЕНТРАЛНИТЕ СОФИЙСКИ ГРОБИЩА

Последна редакция: нд, 20 юли 2008, 20:58 от stelt77

# 251
Когато стигнете до Търново ми се обадете  Grinning Да не да се лутате направо, ще ви заведа до мястото, а ако ме убедите може и аз да се снимам барабар с духчетата  Hug  Joy  Joy  Joy

# 252
Това ми напомня на "Вещицата от Блеър."Вие какво мислите за филма,дали е истина? smile3556

Еееее все не мога да го публикувам,мноо пишете

# 253
а така ,мъжка компания ни трябва  Hug Hug Hug ама без да ни плашиш ей! Simple Smile иначе ще има убийство.. и без това ще сме на гробищата и няма да се чудим къде да те скрием,ще те пратим при някой на гости да му правиш компания Simple Smile

...аз от там идвам Mr. Green

# 254
  • софия
за филма мен лично много ме изнерви и не ми хареса,но може и да има нещо вярно.. на мен ми е интересно да видя истинските кадри.. често когато чета темата си пускам песента на clint mansell-requiem for a dream (orchestral version) доста стряскащо ми става,чак очите ми се насълзяват от нищото.. и като набича на макс.. остава само майка ми да отвори с гръм и трясък вратата и съм до там.. http://zazz.bg/play:2301922b който иска може да види това клипче,сама съм си го мислила и правила,хем ще чуете и музиката.. Simple Smile това стана малко като реклама ама нищо Wink

Общи условия

Активация на акаунт