Случи ми се нещо странно.. II част

• 119 401
  • 863
  •   1
Отговори
# 360
ами честно казано няма представа дали мога, аз за това не искам да говоря много за тази история защото е отвратителна  ooooh! , но спя с осветен кръст под възглавницата (подарен ми е от един поп), а детенце спи под възглавницата със св.Стилян (закрилник на бебетата) и това донякъде ме успокоява, но ...... като знам какво ме чака направо не ми се мисли, защото знам че всичко се връща рано или късно.

# 361
Ето какво ми казаха -
Отиваш на църква и искаш прошка от Бога (защото вуду е дяволска работа  Naughty ) така ми казаха.  Искаш си прошка и се разкайваш.  Признаваш грешката си пред Господ.  Пали свещи, поливай се с света вода.  Пречисти душата си и се помоли за момчето и неговата душа.
Казаха, че Господ пречиства когато помолиш за прошка.  И аз така знам.  А детенцето си го заведи ей така да се помоли за него попа, да е живо и здраво.  Научи го да си казва молитва.

Дано съм ти помогнала.  Praynig

# 362
Чета ви редовно и от някои истории направо настръхвам.
Искам да попитам някой знае ли как се казват молитвите, които се казват за прогонване на зли сили?
И къде мога да прочета повече за тях?

# 363
# 364
Ето какво ми казаха -
Отиваш на църква и искаш прошка от Бога (защото вуду е дяволска работа  Naughty ) така ми казаха.  Искаш си прошка и се разкайваш.  Признаваш грешката си пред Господ.  Пали свещи, поливай се с света вода.  Пречисти душата си и се помоли за момчето и неговата душа.
Казаха, че Господ пречиства когато помолиш за прошка.  И аз така знам.  А детенцето си го заведи ей така да се помоли за него попа, да е живо и здраво.  Научи го да си казва молитва.

Дано съм ти помогнала.  Praynig

благодаря ти  Hug аз това го правя от както разбрах че съм бременна, през бременноста си съм ходи ла 3 пъти на поп да ми чете, след като родих извикахме поп в къщи за да чете и на детенце, след това осветихме апартамента и всяка сутрин преди да излезнем от вкъщи пия по една чаена лъщичка светена вода от манастира св.Богородица, давам на детенце също да пие и така вече в продължение на 4 години. Два пъти в седмицата пръскам със светена вода целия апартамент, незнам дали действа, но засега всичко е ок.

# 365
Не, не...имам предвид молитви, които развалят магии, Стилянови ли, Петранови ли бяха newsm78

# 366
Кипрянови молитви се четат за магии и зли сили.Питай в църквата

# 367
Айс, значи правиш правилното нещо.  Най важното е разкаянието.  Така казаха.

Барбарела, знам, че няма молитва против магия.  Разваля се само то човека направил магията.  Но може и да греша.  Не съм спец изобщо.

Но ето това което спомена
http://www.pravoslavieto.com/molitvoslov/molitvi/sv_Kiprian.htm

# 368
Кипрянови бяха Simple Smile Благодаря за бързите отговори   bouquet

# 369
Тъй като в нашата религия няма понятие като екзорсизъм, в случай на "обладаване" и т.н. се четат Киприяновите молитви и още други. Преди време имаше предаване на бТВ Репортерите по тази тема.
Много ли е страшно видеото за Анелиз Митчъл? Аз само снимките гледах и ми настръхна косата.

Да разкажа и аз една история за едно момче, което тръгнало да се прибира от сбор в едно село към неговото. Било след залез слънце и домакините му предложили да остане да спи, а той отказал. Пришпорил коня и тръгнал да се прибира, не било далеч. Дочуло му се детски плач, приближил се и видял в един дол пеленаче. Слязъл от коня и го взел на ръце, като го погледнал - от пелените му се смеела мъжко, брадясало лице. Опитал се да го изхвърли, но сякъш било залепнало за него. Даже коня се подплашил и всячески се опитвал да изхвърли товара от гърба си. Когато пропели първи петли, нещото изчезнало, а момчето омаломощено се прибрало. Заболяло тежко и след 40 дни умряло. Казват, че това било таласъм, който му "изпил" енергията.

# 370
Аз си спомням пра баба ми (бог да я прости) ми разказваше за случка в нашето село преди моето време.  Не знам колко е истина но ето:
Забелязвах все, че на всякъде има чесън в един край на селото.  На вратите, на доварите, в къщите, точно до баба.  Тя също си слагаше на врата.  Но нали слагат и люти чушки, все не питах за какво е чесана.
Разказа тя, че преди години имало едно момче в Байковата къща "някакъв дядо".  Отишли на нивата веднъж рано сутрин, той и майка му и баща му.  Този ден той изчезнал.  След седмица го намират до реката жив обаче нито говори, нито реагира на нищо.  Доктори и какво ли не минали ама не.  Оставили го така и го гледали родителите.  След време започнал да става нощем и да говори, все едно говори на мъртви хора.  Казват като луд е бил.  Все едно в друг свят.  А денем нищо, няма го духом.  Решили че е обзет от дух или вампирясал.  Абе неуки хора, знам  ли какво му е било.  И за да се предпазят от него, слагат чесан.  Знам, че е изчезнал пак и никога не са го намерили, но чесана стои там, да не би да се върне.

Малко зловещо, но може и да е имало обяснение.

# 371
Какво се случва накрая с обладаното момиче?

# 372
Какво се случва накрая с обладаното момиче?

Май умира. Имаше и дата на смъртта, когато е била на около 20 и нещо години.

# 373
От демона у  нея ли умира? И колко време живее с него?

# 374
е ама наистина темата много се разводни, гледай филма и ще разбереш. Има и отделен форум за кино, пиши там  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт