Случи ми се нещо странно.. II част

• 119 228
  • 863
  •   1
Отговори
# 390
Това с клетвите и пожеланията е гадно.
Не мислите ли, че един ден може да се върне към вас?

Надя,мислиш ли че бих казала такова нещо ако знаех какво ще се случи?Бях на 9 години тогава,лапешка работа.Началото на 3 ти клас.Може да е чиста случайност,обаче не ми дава мира.И някак вътрешно имам усещането че не беше случайно.Какато й да е.След този случай никога и при никакви обстоятелства не съм пожелавала лошо на никой Confusedно е кофти това което стана.

# 391
Имам един въпрос.Възможно ли е циганка да ти познае,без да хвърля карти,без да ти види ръката,дори очите ти да не вижда(защото бях с очила),ей така от нищото?

Ако е ти е искала пари и ти не си и дала и след това ти е казала нещо лошо ... по скоро те е метнала на върбата. Но може и да може да се познае ....

А някой може ли да ми каже, защо все циганките врачуват, леят куршуми, развалят магии и ред други такива неща... И по филмите все са циганки врачките  newsm78

# 392
Липщик незнам дали е възможно.Никога не са ми гледали циганки,никой не ми е гледал.Веднъж една ме спря циганка обаче много бързо ми пусна ръката и изчезна яко дим.Вероятно реши че ще я бия.

# 393
  • Варна
Щот са живи дяволи, затова все те познават.  Laughing

Сетих се една случка, не помня дали съм я писала тук. Веднъж с мъжа ми разглобяваме едни стойки за дискове. Стойките бяха пластмасови и леко трябваше да се огъне странична пластмаса, за да стане разглобяването. Останаха две, и казах на мъжа ми: "Дай едната да я счупя". Това "счупя" не знам как се изплъзна от устата ми. Исках да кажа "разглобя". И мъжът ми естествено отказа, вика: ааа, ще я счупиш. Аз обаче настоях, понеже беше грешка на езика. Накрая взех стойката, огънах лекичко, както при другите и тя взе, че се счупи. Мъжът ми и до днес ме бъзика с тази история. Като му кажа да ми подаде нещо, вика: ааа да го счупиш. Laughing

# 394
Имам един въпрос.Възможно ли е циганка да ти познае,без да хвърля карти,без да ти види ръката,дори очите ти да не вижда(защото бях с очила),ей така от нищото?
ето ти една информация за произхода на циганите ...на мен ми беше интересно  Laughing
http://more.info.bg/article.asp?topicID=408&issueID=2096
поствам тази информация , защото е най синтезирана ,а не е от някоя статия пълна с научни обяснения . Rolling Eyes в смисъл по лека е за четене .
ice  стана ми много жал и мъчно за тебе ! Доста зловеща история  Hug

# 395
ето ти една информация за произхода на циганите ...на мен ми беше интересно  Laughing
http://more.info.bg/article.asp?topicID=408&issueID=2096
поствам тази информация , защото е най синтезирана ,а не е от някоя статия пълна с научни обяснения . Rolling Eyes в смисъл по лека е за четене .
Аз пък до колкото знам първоначално са живели около река Циган, от където произлиза и името им. Но не споря, тъй като не съм много запозната с произхода им, просто споделям това, което съм чувала. И по принцип не вярвам, че някой може да ми предскаже бъдещето, защото според мен то се изгражда в настоящето и всеки един момент с всяка постъпка го променяме. Но да не се отплесвам.

Относно темата - веднъж се скарах много жестоко с един човек. Друг път не съм изпитвала такива отрицателни чувства и когато спорът приключи, аз бях бясна и в този момент една чаша на масата се пръсна от само себе си, без никой да я е докоснал. Не знам на какво се дължеше, според майка ми на силната отрицателна енергия.

# 396
Дано да не могат да предсказват,че...Само тази глупост ми липсваше.

# 397
  • Кьолн
Като говорите за циганки да разкажа и аз. Миналата година лятото работех на един курорт. Но забременях и не исках да казвам на никого докато не свърши сезона. Само аз и мъжът ми знаехме. Та в ресторанта работеше една циганка много приятна и смешна. Все разказваше ,че е изпадала няколко пъти в кома след операции на стомаха и много познавала на карти. Гледаше на всички колежки. Веднъж повика и мен и аз отидох. Хвърли ми карти не си спомням всичко което ми каза. И когато щях да тръгвам се обърна към мен и каза да се пазим с мъжа ми защото виждала второ дете. Аз се засмях а тя се ядоса че не и вярвам и пак ми го повтори. Нямаше от къде да знае.

# 398
На теб поне карти ти е хвърлила,а на мен ей така започна да ми ги говори.

# 399
Аз тази нощ сънувах моят др Мюзи, който ми следеше бременността и ми прави цезаровото!Някак си го чувствах страшно близък и специален за мен човек, може би всички жени чувстват така докторите които са дали живот на детето им.Родих януари, за последен път го видях на първият контролен преглед в края на февруари. Тогава бях с мъжа ми на прегледа и на излизане той попита мъжа ми дали може да ме прегърне и целуне след като аз бях направила малък жест към него.Когато го направи за част от секундата си помислих, че ме прегръща все едно за последно.Месец и полвина след това почина в клиниката която работи!Починал е след спешен случей там!Та да се върна на съня!Тази нощ сънувах че с него и с други жени които е израждал стоим на една правоъгълна маса.Аз бях седнала до него и го питам.Защо починахте др Мюзи, обяснявах му , че сега трябва да си търся друг гинеколог и че исках той да ми следи и втората бремменност, дай Боже да има такава Praynig Понеже знам още един др в клиниката и го попитах дали ще направя добър избор ако се запиша при него.И той ми отговори, че при когото и да се запиша ще направя добър избор.
Няма нищо странно в историята ми но ми се прииска да я споделя с вас!

# 400
  • София
записвам се!
чета с половин око....

# 401
На теб поне карти ти е хвърлила,а на мен ей така започна да ми ги говори.
Вярвам единствено на картите.Ако предсказва така без тях може и да те метне.

# 402
И аз се сетих да споделя нещо,като малка бях болна от епилепсия и майка ми една сутрин ме мъкнала по доктори и закъсняла 10 мин за работа.Една колежка и се развикала за закъснението и майка ми се опитала да обясни,но другата била много ядосана,тогава майка ми се обърнала и казала "дано и твоето дете да се разболее  та да видиш какво е " и скоро след това синът и се разболял от епилепсия ShockedМайка ми все разправяше колко гузна се 4увства след тази слу4ка Rolling Eyes
И още нещо една циганка навремето казала на баща ми,4е колкото и деца да има вси4ките ще са моми4ета,е има две моми4ета Laughing
На мен много са ми познавали гледа4ки,вклЮ4ително неща,за които идея съм си нямала,4е са се слу4вали и са се оказвали истина.

# 403
И аз се сетих да споделя нещо,като малка бях болна от епилепсия и майка ми една сутрин ме мъкнала по доктори и закъсняла 10 мин за работа.Една колежка и се развикала за закъснението и майка ми се опитала да обясни,но другата била много ядосана,тогава майка ми се обърнала и казала "дано и твоето дете да се разболее  та да видиш какво е " и скоро след това синът и се разболял от епилепсия ShockedМайка ми все разправяше колко гузна се 4увства след тази слу4ка Rolling Eyes
И още нещо една циганка навремето казала на баща ми,4е колкото и деца да има вси4ките ще са моми4ета,е има две моми4ета Laughing
На мен много са ми познавали гледа4ки,вклЮ4ително неща,за които идея съм си нямала,4е са се слу4вали и са се оказвали истина.
Аз не мисля,че трябва да се чувства гузна.Заслужавала си го е.На първо място трябва да е детето,не работата....и за толкова малко закъснение и то по обясними причини не е трябвало да се развиква.

# 404
Аз не мисля,че трябва да се чувства гузна.Заслужавала си го е.На първо място трябва да е детето,не работата....и за толкова малко закъснение и то по обясними причини не е трябвало да се развиква.
Taka е,но детенцето не е виновно,аз не мисля,4е децата трябва да страдат,заради грешки на родителите и се надявам това мом4е да е оздравяло,така както и аз оздравях Peace

Общи условия

Активация на акаунт