Случи ми се нещо странно.. II част

• 119 215
  • 863
  •   1
Отговори
# 405
Един забавен сън сънувах тази нощ със странно съвпадение.
Действието се развива в София. Идват ми неканени гости приятелско семейство, тримата с детето. Жената държи в ръка огромно яйце като щраусово. Почти си нахлтват от вратата и ми казват "виж какво яйце". Аз съм шокирана от нахалството, но буквално си взимам яйцето от ръцете и. След това запретвам скандал. "Имате ли срам да нахълтвате така неканени? Някой да ви е казвал че през нощта не се ходи на гости? Знаете ли колко е часа?" Поглеждам часовника- 3 часа през нощта. "Как не ви е срам, 3 часа през нощта! Аз да съм ви идвала в 3 през нощта?" Хората сконфузени си тръгват. Аз чуквам яйцето да го изпържа и наброявам 13 жълтъка. Shocked Тук се събуждам, поглеждам часовника- 3 часа през нощта.  Laughing Не ми се спеше вече- станах и се разшетах, но съвпадението не ми излиза от ума.

# 406
Аз си мисля ,че сънищатане са случайни неща.Скоро сънувах голямата ми  любов която почина .Вика айде да се любиме  Embarassed и аз забравих всичко и ..........Малко гузно се чувствах но нещо напоследък сънувам се починали и скъпи за мене хора Shocked.Незнам съня какво означаваше ама ми беше напрегнато през целия ден

# 407
Аз не мисля,че трябва да се чувства гузна.Заслужавала си го е.На първо място трябва да е детето,не работата....и за толкова малко закъснение и то по обясними причини не е трябвало да се развиква.
Taka е,но детенцето не е виновно,аз не мисля,4е децата трябва да страдат,заради грешки на родителите и се надявам това мом4е да е оздравяло,така както и аз оздравях Peace
Дано. Flutter

xenia- Мисля,че е съвпадение.И аз съм сънувала такъв сън само,че ми подаваха някакви сладки,погледнах към часовника-беше 5 ч. и след това като се събудих беше 5 часа,но като цяло не е нищо особено

Разкажете някакви по-страшни случки плс!!!  bouquet

# 408
  • Кубрат/ Пишурка

Много интересна темичка сте заформили - записвам се и аз.
По въпроса за гледането и познаването: в нашия край има много туркини,които гледат на боб.Ама преди време една направо ми скри шапката.На зълва ми бяха почнали да й се струпват лоши неща,беди и т.н.Понеже тя много вярва на гледачки свекърва ми а заведе в едно тутраканско село,при една туркиня.Тази възрастна жена (която надали вече е жива,защото това беше преди повече от 15 год.) ги вижда за пръв път.Започва първо да чете от корана,а после,леко унесена,прави пълно описание на къщата на зълва ми,която е в шуменско село.Хвърля боба и нарежда:"Отпред имате портичка с три стъпала.До стъпалата се вижда някаква черна купчина (имали хвърлена сгурия),разрови я и ще намериш торбичка с еди-какво си!Еди каква си жена ви е направила магия."
Свекърва ми за всеки случай взела и снимка на сина си (моето либе).
Показала й я ,а жената рекла:"Този мъж магия не го лови,щото....и жена му стои по-горе от него(тоест по-учена),ама ти много им се бъркаш.Обичай си снахата,щото на нейните ръце ще останете!"- това под секрет после зълвата ми го каза.Така и стана. Впрочем зълвата намерила торбичката точно ,където й казала жената.И у тях спряха бедите.

# 409
Като стана дума за боб се сетих за една случка преди  хмммм доста годинки, бях 10-12, на село. Ходихме се всяка събота и неделя и работата в двора трябваше да се свърши за 2-та дни - копане, поливане т.н.. Та майка ми почва да копае ягодите, ама жегата голяма и всичко я дразни. Сваля си златните пръстени и синджирчето - с голяма Нефертити на него. Вика ме и ми ги дава в ръцете да ги занеса вкъщи. Оставям ги аз на шкафа и хуквам навън да играя с децата дето ме чакат. Влизаме, излизаме, бягаме - детска му работа. Минава си деня, майка ми приключва с копането и отива да се "екипира" слага пръстени, гривни, стига до синджира - да, ама синджир няма!!! Shocked Shocked Shocked А са от дядо ми подарък, той почина.... Почва се едно търсене, рушкане, разпитване, кой влизал, кой излизал. Аз бях убедена, че съм го оставила на шкафа, щото бързах да изчезна да играя и само ги изсипах там и драснах....Лудница! По пътеки, по двор. Ама то прясно разкопано навсякъде братче... къде да гледаш?!?!? Идва вуйна ми и вика, дай да идем при еди коя си баба, да ти гледа на боб. Майка ми вика абе глупости ама след още половин час лутане отива. Връщат се, бабата казала - златото от двора не е излизало. Почва се пак търсене, а вече се смрачава навън, къде ще търсиш в тъмното. Майка ми се беше отчаяла вече и както се оглеждаше из ягодите само падна на колене, зарови ръце в пръста с яд и вика "Абе, няма ли господ на тоя свят бе?!" а както беше загребала пръстта, вдига ръце и .....синджира висеше в дясната и ръка.

# 410
На мен не са ми гледали на боб,но явно има полза от него newsm78

# 411
на мен ми гледаха ама ........... незнам дали да вярвам и то на скоро

# 412
Като толкова ви познават тия гледачки, дайте някакви координати де

# 413
Преди 10 годинини ми гледаха на боб /повече не съм искала да ми гледат/. Работех в една закусвалня и всяка сутрин една циганка минаваше и аз й давах сандвич и кафе без пари. Тя реши да ми се отблагодари като ми гледа на боб. Всичко което ми каза онази сутрин се сбъдна до 17 часа. Само хубави неща бяха, но толкова бързо се случиха, чак се изплаших как е възможно това.

# 414
Какво ти казаха? Rolling Eyes

# 415
Като толкова ви познават тия гледачки, дайте някакви координати де

С удоволствие, но това се случи преди  вече Thinking 18-20 години (  ooooh! малеееееееее),  та се съмнявам, че бабата е още сред нас. ( а ако е - да си е жива и здрава жената!!! ) Ако наистина държиш - ще питам!

# 416
Какво ти казаха? Rolling Eyes
Пу вика ако не пътуваш  ще ме заплюишда знайш.Ще имаш радостна новина.Ще се радваш.Но и позна още неща който ме озадачиха.Че съм имала голямо напрежение в себе си  и то си е така .и там  други неща общо взето нищо л ошо не меочаквало.

ПС.пък то не ме напуска лошия ми пуст късмет ooooh!

# 417
Цитат
Пу вика ако не пътуваш  ще ме заплюишда знайш.Ще имаш радостна новина.Ще се радваш.Но и позна още неща който ме озадачиха.Че съм имала голямо напрежение в себе си  и то си е така .и там  други неща общо взето нищо л ошо не меочаквало.

ПС.пък то не ме напуска лошия ми пуст късмет 

Joy Ти това сериозно ли или се гъбаркаш с народа? Laughing Циганки не спират хора, на които не им е изписано на лицето че са огрижени и си имат проблеми. Wink (то има ли някой, който си ги няма... newsm78). Два намека за проблемите ти и те е хванала на въдицата за хипноза, с която ще си дадеш всичко без да разбереш как. Mr. Green

п.с. Хайде моля не разваляйте темата с циганки, гледачки и боб! Има отделни теми за тези неща.

# 418
Цитат

Joy Ти това сериозно ли или се гъбаркаш с народа? Laughing Циганки не спират хора, на които не им е изписано на лицето че са огрижени и си имат проблеми. Wink (то има ли някой, който си ги няма... newsm78). Два намека за проблемите ти и те е хванала на въдицата за хипноза, с която ще си дадеш всичко без да разбереш как. Mr. Green

п.с. Хайде моля не разваляйте темата с циганки, гледачки и боб! Има отделни теми за тези неща.
Не не се бъзикам .За портоколо е търкиня от Силистра.Пък и ме попитаха и отговарям.Бях чела някъде че търците не могат да развалят магии и   да гледат колко е така незнам.НЕ РАЗВАЛЯМ ТЕМАТА  bouquet Hug

# 419
Цитат

Няма страшни истории и ние какво да правим:захванахме се с гледачките Joy

Общи условия

Активация на акаунт