Случи ми се нещо странно.. II част

• 119 127
  • 863
  •   1
Отговори
# 540
Ох, хора, чак ми се прииска да си имам домовой, ама от добродушните Crazy

Внимавай какво си пожелаваш!  ooooh!

Аз нещо си ги представях по-различни.Като разбрах, че са души на умрели-нееееее, определено не ми трябва такова нещо Naughty

# 541
Добре де, аз се чудя, от къде тия домовои, кикимори и прочее гнусни създания, имат силата да убиват деца - родени и неродени??? Значи всяко зло същество, което се съсети, може да се настани вкъщи, да се привърже към мен и да ми избива децата и да ме души нощем...  Sick  Пък аз ще му готвя и ще му правя сладки...  #Crazy
И да му приготвяш чай..... Joy
Горе-долу така. #Crazy Joy

Laughing Въпрос на личен избор. Майка ми му остгавя ядене. А за мен са пълни глупости и нищо не съм му оставяла специално. Може да е бил на самообслужване- чувала суъм понякога стъпку, скърцане и други звуци- сигурно е бил зверски гладен. Laughing
След дълъг работен ден. Joy
starshine-Наистина е ужасно да има такова нещо в къщата ти. #CrazyПодлудява те

# 542

Явно няма спасение от това нещо Sad
Може би трябва да сменим апартамента, от както  се нанесохме стават странни неща тук...
Вече ме е страх да оставам сама.

Благодаря ви за подкрепата  Hug

Съжлаявам за загубата ти, много мъчно ми стана  Sad
Одеве нямах много време да пиша, но Дундичка спи вече  Blush
Когато прочетох историята ти се сетих за "кикимори", а търсачката "изплю" тази статия /както и една учителка, именуваща се Кикимора Иванова  #Crazy/
Баба  /по бащина линия/, ми е разправяла за тях. Казваше, че в къщата и имало две, които и вадели акъла. Били високи около метър, много сбръчкани, с кафеникава кожа, криви пръсти с орлови  нокти и  дълги сплъстени, проскубани сиво-зелени коси. Имала е два аборта в напреднала бременност /била е на 17-18г./, а първородният и син е починал в съня си на 40 ден.  И винаги се появяли двете, седяли в краката и, кискали се и говорели, че децата са тяхни и ще си ги вземат.
След година и нещо, забременяла с татко  и когато наближило време да ражда, решила, че каквото и да и коства,ако дойдат пак -  ще се бори. Мислела се е за стара /21 г./ и "нефелна" и повече се страхувала да не я зареже мъжът и, че се "отвръщал" вече от нея. Часове преди да започне раждането, кикиморите отново се появили и седнали в краката и, но този път тя побесняла и започнала да ги рита, кълне и да се моли /казваше, че се търкаляли като топки/. След продължителна борба станали прозрачни и изчезнали.
Татко се родил с много мъки - 5 кила бебе.
След време родила леля, и накрая чичо.
Всички са живи и здрави до ден днешен.
Баба също е жива, на 87 г. е  Heart Eyes
Винаги съм мислела, че ми е разправяла "бабини дивитини", но като прочетох поста ти се присетих...
Не го пиша с идеята да те плаша, ако има и частица истина в това, което баба ми е разправяла, то явно рецептата е да покажеш, че не се страхуваш и ще се бориш ...
 Hug

Как да разбера дали е домовик или кикимора? Да го храня ли или да го наритам  newsm78

МНого е странно, винаги съм смятала, че тези неща ги има само в приказките и фолклора...и сега,
когато се сблъсках с тях...мислих че са плод на въображението, лош сън, кошмари, но откакто и милото започна да ги вижда и чува...доста е шокиращо.

Нанесохме се преди една година, жилището е мезонет, ние спим на втория етаж и винаги оставяме леко открехната вратата, имаме котка и обикновено през нощта се разхожда
нагоре-надолу...от първата седмица се започна, събудихме се от нечовешки звуци, които идваха от всекидневната...това е най-ужасяващото нещо, което съм чувала, такива писъци, стонове, викове, виене...Не може да се опише с думи, ако сте гледали "Смъртоносен хоризонт", когато пуснаха касетата от кораба, който беше ходил в ада, там имаше подобни звуци...Направо вцепеняващо. Светнахме лампата и в продължение на минута, две  стояхме неподвижни и само слушахме. Котката никога не съм я виждала с настръхнала козина, е тогава я видях.
Не слязохме да видим какво е, бяхме замръзнали от страх, не мигнахме до сутринта. Мъж ми най-накрая реши, че съседите са се карали... в 3 през ноща  Shocked 
И аз предпочитам това обяснение, но...

После имаше странни светлини, стъпки, дишане...сигурно полудявам..

За капак и тоя домовик...

# 543
 Crazy мале къде попаднах и аз да чета тези неща  ooooh!та довечера както съм самичка  Shocked #Crazy

# 544
Барбарела, освещавали ли сте дома си? Викали ли сте свещенник? А дали няма да има резултат ако извикате екстрасенс, например някой от тези от предаването. Това което изживявате е ужасно, трябва да има начин да престанат тези странности у вас ...

# 545
Барбарела, ЗОРИКА ме  е изпреварила за минути.И аз това си мисля.Защо не отидеш на църква,да поговориш с някй поп за тези странности и да дойде да попее в апартамента,молитва да каже.Те си знаят работата.

# 546
Сетих се и за Киприяновите молитви, попитай може да ти помогнат. Стискам палци. Все съм си мислела, че такива работи се случват само по американските филми ... Praynig

# 547
Не е свързано с домовика, но като съм била малка често пъти съм оставала сама вечерта до 22-23 часа (родителите ми са имали концерти и е нямало кой да ме гледа). Аз си знаех режима - вечерях каквото майка ми е оставила, измивах си зъбите и лягах в леглото към 20.30 часа. Задължително си оставях вратата на стаята леко открехната, в коридора светната лампата и така си заспивах. Обаче не знам защо, не можах да заспя и към 22 часа станах, за да погледна през терасата дали нашите не идват. Тогава живеехме на 15 етаж. Погледнах през процепа на решетките дали се задава колата, обаче не ми беше достатъчно, ами затътрих и един стол, да се кача на него и да се надвеся, за да мога да погледна хубаво паркинга. В един момент до мен застана една жена (не знам защо в спомените ми беше облечена с нещо като меча кожа) newsm78 Каза ми да сляза от стола, хвана ме за ръката и ме заведе в леглото. Зави ме и ме помоли да не се качвам повече на стол, защото ще падна. Беше много мила и аз дори за миг не се уплаших, по-скоро се чувствах защитена. Заспала съм много бързо. На нашите казах за това след доста години и майка ми направо откачи от ужас какво е щяло да стане, ако не е било това "нещо". Каквото и да е било, спасило ме е.

# 548
Цитат
Нанесохме се преди една година, жилището е мезонет, ние спим на втория етаж и винаги оставяме леко открехната вратата, имаме котка и обикновено през нощта се разхожда
нагоре-надолу...от първата седмица се започна, събудихме се от нечовешки звуци, които идваха от всекидневната...това е най-ужасяващото нещо, което съм чувала, такива писъци, стонове, викове, виене...Не може да се опише с думи, ако сте гледали "Смъртоносен хоризонт", когато пуснаха касетата от кораба, който беше ходил в ада, там имаше подобни звуци...Направо вцепеняващо. Светнахме лампата и в продължение на минута, две  стояхме неподвижни и само слушахме. Котката никога не съм я виждала с настръхнала козина, е тогава я видях.
Не слязохме да видим какво е, бяхме замръзнали от страх, не мигнахме до сутринта. Мъж ми най-накрая реши, че съседите са се карали... в 3 през ноща   

После имаше странни светлини, стъпки, дишане...сигурно полудявам

#Crazy #Crazy #Crazy
Не е за вярване!!!
Отиди до най-близката църква и напръскай със светена вода още днес  bishop
Как изобщо живеете така... #Crazy #Crazy #Crazy

# 549
Барбарела, не знам изобщо как може да го приемаш толкова спокойно. Имам предвид, на мен ако ми се случва това-щях да съм в див ужас и писането ми по форумите щеше да е последното нещо , което щях да направя. Щеше да е след свиването на бърз вързоп и бягане от тоя апартамент, щеше да е след разговор с поп и някаква процедура в жилището, помагаща за премахването на това нещо. Наистина не мога да си обясня как има такива хора.
В момента не се заяждам-просто търся истината. Не те укорявам в нещо, просто се учудвам и удивлявам..

ПС Интересно ми е, какво правиш вечер, как седите в това жилище, какви мисли ви минават през главата докато знаете, че онова пак може да се яви?!?
Надявам се да не приемеш коментара ми като заяждане или обида и дано не те панирам допълнително..

# 550
Барбарела, а това само вечер ли е? Апартамента ви осветен ли е от поп?
Ужас! Доевчера отивам на вилата - огромна къща на 3 етажа  Sick Сама съм с малката на втотия етаж. Сигурно няма да мигна  Sad. Какво се прави, ако видиш такова нещо? newsm78

# 551
Какво се прави, ако видиш такова нещо? newsm78

Най-добре го наритай, а пък който иска, да му купи торта...  Peace

# 552
  • Варна
Хихихихих, това беше ценно hahaha
Честно и аз се чудя Барбарелка, как живеете там. Аз не бих могла, наистина. Особено пък онзи път за който говориш, че няколко пъти си се будила и онова все е стояло на шкафа и ядяло. Как ще заспиш като няк'ъв караконджул ти се блещи от шкафа... Аз бих вдигнала блока на главата си и бих избягала с луди крясъци.
п.п. А възможно ли е в този апартамент да има нещо, което предизвиква халюцинации например... Някак не ми се ще да вярвам, че такива чудовища съществуват наистина, прекалено е гадно...

# 553
Хихихихих, това беше ценно hahaha
Честно и аз се чудя Барбарелка, как живеете там. Аз не бих могла, наистина. Особено пък онзи път за който говориш, че няколко пъти си се будила и онова все е стояло на шкафа и ядяло. Как ще заспиш като няк'ъв караконджул ти се блещи от шкафа... Аз бих вдигнала блока на главата си и бих избягала с луди крясъци.
п.п. А възможно ли е в този апартамент да има нещо, което предизвиква халюцинации например... Някак не ми се ще да вярвам, че такива чудовища съществуват наистина, прекалено е гадно...
Мале как ми четеш мислите.Все едно от устата ми го взе

# 554
Как да разбера дали е домовик или кикимора? Да го храня ли или да го наритам newsm78
МНого е странно, винаги съм смятала, че тези неща ги има само в приказките и фолклора...и сега,
когато се сблъсках с тях...мислих че са плод на въображението, лош сън, кошмари, но откакто и милото започна да ги вижда и чува...доста е шокиращо.
нагоре-надолу...от първата седмица се започна, събудихме се от нечовешки звуци, които идваха от всекидневната...това е най-ужасяващото нещо, което съм чувала, такива писъци, стонове, викове, виене... Не може да се опише с думи, ако сте гледали "Смъртоносен хоризонт", когато пуснаха касетата от кораба, който беше ходил в ада, там имаше подобни звуци...Направо вцепеняващо. Светнахме лампата и в продължение на минута, две стояхме неподвижни и само слушахме. Котката никога не съм я виждала с настръхнала козина, е тогава я видях.
Не слязохме да видим какво е, бяхме замръзнали от страх, не мигнахме до сутринта. Мъж ми най-накрая реши, че съседите са се карали... в 3 през ноща Shocked 
После  имаше странни светлини, стъпки, дишане...сигурно полудявам. За капак и тоя домовик...

Котките имат способността да виждат душите на умрелите, както и всякакви същества от астрала. Щом котката ти реагира така остро, значи наистина става нещо. Rolling Eyes

Знам от възрастни хора, че нежелани духове можели да се прозгонят като се прекади къщата с тамян от коридора до последната стая в продължеине на три или девет (не съм сигурна) вечери подред. И да не остава помещение непрекадено. Но само като си представя на какво мирише... Sick

Общи условия

Активация на акаунт