Случи ми се нещо странно.. II част

• 119 235
  • 863
  •   1
Отговори
# 750
  • Балчик
Прясна случка от преди малко. Уточнявам не съм видяла с очите си. Нали  епразник и майка ми се върна от църква. Разказа, че от една запалена свещ е капало кръв. И тя не е видяла, защото докато стигне до там ( имало е опашка ) свещта изгоряла. Но имало много хора които са видели как кръвта се стича.
Не смея да коментиран, въпреки че съм скептично настроена, все пак не съм богохулка.
Хората са коментирали, че Богородица ни предупреждава за нещо. Rolling Eyes

# 751
Вие пък с тези свещи.Моите пък никога не се запалват и всеки път, като че ли някой ги гаси.но кръв да е капало, това не ми се вярва.Но от икона може, случвало се е преди, също и миро.

# 752
  • 5 етаж в ляво
Прясна случка от преди малко. Уточнявам не съм видяла с очите си. Нали  епразник и майка ми се върна от църква. Разказа, че от една запалена свещ е капало кръв. И тя не е видяла, защото докато стигне до там ( имало е опашка ) свещта изгоряла. Но имало много хора които са видели как кръвта се стича.
Не смея да коментиран, въпреки че съм скептично настроена, все пак не съм богохулка.

Аре стига ве #Shocked

# 753
  • Балчик
Вие пък с тези свещи.Моите пък никога не се запалват и всеки път, като че ли някой ги гаси.

Това съм чувала, че не е на добро. Shocked

# 754
  • Балчик

Аре стига ве #Shocked

Ами, не знам. Казах, че не смея да коментирам на такъв ден. И на мен не ми се вярва. На някоя бабичка и се привидяло може би...

# 755
Не вярвам точно на такъв празник да тече кръв от икона или свещ.По-вероятно това да стане на великден, когато са Христовите страдания на кръста.Все пак да не забравяме, че Светата дева е посрещнала с радост думите на архангел Гавраил за своето успение и изобщо не е се изплашила от това, че ще се пресели в небесните селения. Нейната смърт е подобна за заспиване и от там идва името на празника.

# 756
  • 5 етаж в ляво
Не вярвам точно на такъв празник да тече кръв от икона или свещ.По-вероятно това да стане на великден, когато са Христовите страдания на кръста.Все пак да не забравяме, че Светата дева е посрещнала с радост думите на архангел Гавраил за своето успение и изобщо не е се изплашила от това, че ще се пресели в небесните селения. Нейната смърт е подобна за заспиване и от там идва името на празника.
Може ли малко да поясниш за този празник,ако обичаш.Какво е поверието EmbarassedБлагодаря ти  bouquet
Джемма  33uu Ма ако е вярно smile3556

# 757
  • Варна
Довечера гледайте БТВ новините. С половин ухо чух случайно че ще дават някаква икона на Богородица как бие и скача. Смешно звучи, но бабите така се изразиха, даже едната каза че иконата я биела в главата Mr. Green

# 758
Довечера гледайте БТВ новините. С половин ухо чух случайно че ще дават някаква икона на Богородица как бие и скача. Смешно звучи, но бабите така се изразиха, даже едната каза че иконата я биела в главата Mr. Green
bash rotfImbo ааа не, това вече е прекалено!

# 759
  • Варна
Да, прекалено е, но в обедната емисия казаха че ще го дават и дадоха малко коментар на бабите. Ще чакам с нетърпение да видя, и предполагам довечера пак ще коментираме тука, като видим за кво иде реч. За плачещи,светещи бях чувала, ама за биещи и скачащи още не бях, така че ме заинтригува. Mr. Green

# 760
Да, прекалено е, но в обедната емисия казаха че ще го дават и дадоха малко коментар на бабите. Ще чакам с нетърпение да видя, и предполагам довечера пак ще коментираме тука, като видим за кво иде реч. За плачещи,светещи бях чувала, ама за биещи и скачащи още не бях, така че ме заинтригува. Mr. Green
и мен определено! Ще ги гледам непременно!

# 761
Който желае да прочете инфо за празника, ето линк - http://www.pravoslavieto.com/calendar/feasts/08.15_Uspenie_Bogorodichno.htm

# 762

Joy

# 763
  • Балчик

Ама не съм казала, че е свързано с празника- отчето е коментирал, че сякаш Богородица ни предупреждава за нещо лошо.

Абе такива неща все май на бабички се случват. Сега пък биещи икони. Виждат това, което им се иска да видят. Не е честно- аз все нищо никога не виждам. Някои ще кажат- защото не вярвам и бог не ми дава право да ги виждам. Аз обаче продължавам да си мисля, че не ги виждам, защото те не съществуват.

Ако щете ми вярвайте, ама след като се начетох тук за разни черни същества , се взирам вече в мрака нощем, ходя от стая в стая- да видя нещо. Ама нищо не виждам. Rolling Eyes

# 764
Сега като се замисля - сигурно бабето нещо се е навело и иконата пък е паднала в този момент ( кой я знае как е била поставена- на чомпек   newsm12) и я е ударила по главата!

Общи условия

Активация на акаунт