Жега по австрийски! Някой попита "Ще има ли лято тук?" - 19

• 15 075
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
Jacobs-Clementina мамографията не е болеzнена, но притискането между плоскостите не е приятно, особено ако асистентката е груба. Аz си правя последните 3 години всяка година, zаЩото имах притеснение и болка и ме иzпратиха на иЗследване, а след това препорЪ4ват да се прави всяка година.
За вреда на мога да говоря, но предполагам, колкото при друга рентгенова снимка, а ми се струва смеШно да се твЪрди, 4е е по-вредна отколкото полеЗна.
Ехографията не Замества мамографията, ЗаЩото се виждат раzни4ни неЩа - в смисЪл, това, което се вижда на мамографията не се вижда на ехографията и обратно. За по-пЪлна профилактика се правят и двете иЗследвания.
ПрепорЪ4вам
http://www.dzu.at/
Ходила сЪм там на ММР и ми направиха много добро впе4атление, а и техниката им е сЪвременна.
Важно е снимките да се правят всяка година на едно и сЪЩо място zа по-добра сравнимост.

# 61
Надин, честито завършване!

Къде на Триестерщрасе е този магазин? Геокс за 20 евро  Shocked Shocked Shocked, искам и аз да ида. Габриела така скапва обувки, че вечен мее срам да казвам какви пари се дават за обуване на принцесата.

Клементина, и аз ходих на мамография в центъра, който е дала Меликат. Препоръчвам ти го. По-добре да се отиде ако има притеснения, а да не се отлага, че е страшно ....

# 62
Този магазин да не е вече затворен, проверете преди да тръгнете, търсих го миналата седмица, беше "изчезнал" Но в Дайхман и Йеллоу също съм виждала Геокс за 20 евро, естествено в началото на разпродажбите, когато туркините още не са се "усетили".
Дейана, не е ли много голямо крачето на Алекс 26 ти нр на тази възраст #Crazy Моя звер е с 24 и са връстници!

Честито на Надин за специализацията!  bouquet Човек се учи цял живот, ще има още изпити, знам аз Wink

# 63
Честито на патеричка на Габи на *Diana* и на Виктор на deiana!
Да са ви живи и здрави дечицата. Много да ви радват и слушат!
nbirthday

И аз благодаря за пожеланията мили момичета. Камък ми падна от шията както се казва  Mr. Green Струва ми се, че в днешно време човек учи много повече от преди и се налага да знае повече. Все пак на мен ми се ще да ми е за последно  Wink

Казвайте веднага на кое ниво на триестерщрасе е чудния магазин?Обещавам да оставя и за вас малко обувки  Wink

Най-после пращаме и линка със снимките от изписването на Мики.

http://www.flickr.com/photos/28650051@N05/

# 64

Дейана, не е ли много голямо крачето на Алекс 26 ти нр на тази възраст #Crazy Моя звер е с 24 и са връстници!

ми не знам колко е голямо, аз сравнявам с други деца, родени през дек.2005 и всички момчета са на 26/27 вече. 24  номер ни бяха ботушките по коледа Rolling Eyes
викторчо и той не му отстъпва, още не ходи, а е на 21 номер. сега подарих на позната първите обувки на алекс, 21 номер, защото за виктор ще са малки. не знам от кой ги имат тия крака, аз нося 36/37, мъжа е с 42 номер Sunglasses

надин
благодаря. магазина е близо до шопинг сити. като идваш от града по Б17, се пада отдясно, има една табела за пагро, до него е. отвориха го през май, временно е, за изчистване на някакъв склад, и не знам до кога е отворен.

нашата баба си замина, цял ден ми се реве Cry толкова много ми помагаше мама.

Последна редакция: нд, 20 юли 2008, 17:53 от deiana

# 65
Черпя ви виртуално. Днес съм именничка и кръстихме Дани. Вече е християнче Grinning

# 66
zдравейте, върнахме се от термето   sport027, та сега ми е терсене, 4е 3амалко беШе.

Надин, 4естито 3авърШване   Tada, сега Ще имаШ пове4е време 3а семейстовото и работата. Браво на таткото 3а хубавите снимки. И естествено 3аповядайте и бе3 Никол.

И а3 искам да ходя до то3и магаzин, ка3вайте оЩе ли е отворен и не сте ли го ве4е опра3нили?

За мамографията и а3 ходя ве4е редовно, zаЩото гинекологът ми ме праЩа. Споделям мнението на другите, непроятен е прегледа, но не боли.

Mundhygiene си правих веднъж при моя zъболекар, 110 ? платих zа 1 1/2 4аса, като споделяте ре3ултатите тук, май и при мен след това станаха zъбите по-4увствителни, но дали си въобра3явам сега или е действително така, не 3нам.

Ауууу, какво гръмотевици при нас падат buria, а и как вали..... Май лятото свърШи в Австрия.....

fat.wombat, 4естит имен ден и 4естито христиан4е.  bigdance2

# 67
Ауууу  Sob yahoo_49 знаех си че нещо не е наред с детето ми , а то крачетата му били малки, на 2г и 7 месеца е и носи само 24 ти номер обувки!!

# 68
Ауууу, какво гръмотевици при нас падат buria, а и как вали..... Май лятото свърШи в Австрия.....

Ами да, днес Св. Илия хвърля гръмотевици  Grinning Тук е страшен задух и голяма жега, днес особено.

Като си говорите за обувки...ние днес си изгубихме единия сандал и сега ме е яд!!!
Преди няколко дни имаше разпродажба в един магазин за детски обувки. Имаше хубави кожени обувки, е не геокс, ама бяха хубави за по 10лв. Ако знаех, че ще ги изгуби щях да му купя и едни сандали. Ние почти ходим, ама още не се пуска сам. Ходи само за ръчичка. Носим обаче вече 21ви номер Mr. Green
Днес му подариха една кола с акумулаторни батерии. За нула време разбра, че за да потегли трябва да натисне педала. Обикаляхме половин час махалата охилени. Държи се с едната ръка, натиска педала, а с другата маха на който види на улицата, както Тодор Живков едно време махаше Mr. Green. Много хубаво всичко, само майка му кръст да има...

# 69
Susan обожавам чувството ти са хумор!!!Разсмя ме от сърце!   bouquet
И незабравяй да ни кажеш дали още  е отворен магазина ,като минаваш от там!

Уомби , честито и на двама ви !   ura Добре сте вие в Бургас,ние едно време тука имаме ,ни плаж, ни нищо,знаех си аз,че трябваше да тръгна към България!

Надин, честито и на теб! Hug И на мен как ми е омръзнал моя матрикел номер, ама няма друг начин!

Я кажете някакви интересни места за ходене с деца,когато е лошо времето!

# 70
Много е сладка Мики. Пожелавам и на нея и родителите и все хубави неща да ги очакват!

Wombat, да ти е живо и здраво името
и
честито ти християнче!

Аз пък в сряда си чакам мойта мама  Wink. Е, само за 4 дни, ама аз и на толко се радвам.

deiana, кажи го къде е това терме, че г-н Гугъл нещо не ми го намери. Тъкмо търся място в планината, за предпочитане бауернхоф да види дете животни, та ако някой е ходил, моля да сподели.

# 71
Честито на новото християнче   bouquet   и да си кара колата ...то не се знае, някой ден може да замести бай Тошо 

...ей моя матрикел номер се е залепил в мозъкът ми и още не мога да си го избия. Честито на Надин

А за обувчиците, и ние имаме проблем, кракът на Алекс е отпред по-широк, или как да кажа, някак си подут, и незнам вече какви обувки да му купувам. Преди месец му ставаха едни сандалки 22 номер, а оня ден се опитах с едни зимни боти 24 - ама кракът му не влиза newsm78  , и си я караме още по дебели чорапки в количката...до кога

За мамографията, направо съм в шах, страх, паника...за сега ще взема направлението, пък... newsm78  ще изчакам и хормоналните и кръвната картина

Я дайте наистина идеи, къде се ходи с малко дете в такова време, че побеснява като е в къщи, познава вече всеки ъгъл, дупка и кабел, и не му е интересно

# 72
.

deiana, кажи го къде е това терме, че г-н Гугъл нещо не ми го намери. Тъкмо търся място в планината, за предпочитане бауернхоф да види дете животни, та ако някой е ходил, моля да сподели.

http://www.birkenhof.or.at/cms/index.php?option=com_content& … r+Ihre+Einsendung.
ето тук бяхме, ангебота за юли е 3 нощувки с закуска за 286 евро за 2ма плюс дневни карти за 2 дена за термето, децата без пари. дадоха ми 2 детски креватчета, 2 детски халата, много съм доволна. термето е лоиперсдорф, на час и половина от виена. по пътя за грац А2. около 160 км са.
в самия пансион имат коне и овце и котки, а малко по натам намерихме и крави с теленца на по 2 седмици.

завиждам ти за посещението.

честито на новото християнче и на майка му именница!

клементина
аз съм всеки ден в парка с 2та, че у дома не ги свърта. в пясъчника, на тревата, на люлката... дребния все повече иска да се движи, големия така или иначе. и сменям парковете в околността...

# 73
Ако на някой му се ходи на бауернхоф да препоръчам
http://www.oberoesterreich.at/oberraderhof/

там съм живяла 1 година на пансион и е върха!!Стопаните са много сърдечни хора/ ще се разтопят от кеф като чуят да мен /, имат животни, за децата също е рай  animal085  animal037 kyllmg newsm57 1swing smile3540
Гледката отгоре е неповторима, а околността е като в рекламата на млякото, което идва от там.

# 74
А за обувчиците, и ние имаме проблем, кракът на Алекс е отпред по-широк, или как да кажа, някак си подут, и незнам вече какви обувки да му купувам. Преди месец му ставаха едни сандалки 22 номер, а оня ден се опитах с едни зимни боти 24 - ама кракът му не влиза newsm78  , и си я караме още по дебели чорапки в количката...до кога
Пробвали ли сте буийките на Колев и Колев http://www.k-k.bg/bg/stepbystep/1/? Препоръчвам и тези http://www.k-k.bg/bg/collection/0/15/95/

Общи условия

Активация на акаунт