Жега по австрийски! Някой попита "Ще има ли лято тук?" - 19

• 15 079
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
Susan, мерси 3а бауернхофа, дале4е ли е от Виена? Ние ве4е навли3аме в такава въ3раст, където всякакви жиботинки са ни мн интерсни. Ела да видиШ какво става като сме в 3оопарка, писъци, ръкомахания, абе голямо и3живяване. А и с новата детска плоЩадка направо рай 3а децата.

И а3 мога да препоръ4ам един детски хотел до термето в Lutzmannsburg - Semi Hotel http://www.semi.at/ , imat trampolin, детска плоЩадка, Streichelzoo с ко3лета, zай4ета, свин4е, детска стая с Betreuung (може да си оставиШ детето), Indoorspielplatz като в ИКЕА, дават ти Badematel + badetasche 3а термето. 4ре3 потzемна връ3ка отиваШ до термето http://www.sonnentherme.at/ , а там е супер и 3а деца и 3а бебоци - басейни с 36 градуса, програми 3а по-големите, пър3алки с по 200 метра, басеин с вълни и т.н. Само цените им са високи -  18? на ден 3а въ3растни в термето, в хотела платихме по 89? 3а пълен пансион в Suite, ама май Ще повиШават цените. Много съм доволна и стига да мога да си по3воля пак Ще отида там.

# 76
  • Vienna
пак мн сте писали,
Много се радвам zа Микаела, мн е сладка, насьлzиха ми се о4ите, дано да има успехи и до година да дойте и да ти4а иz Виена Hug
zа момографа да кажа, аz сьм ходила 2 пьти, имах бу4ка и трябва6е да се следи, не  е приятно но не боли.
Макси носи 26 номер сандали и 27 номер маратонки, на  Колев и колев ни бяха подарили буйки, не бяха ло6и, но малко ги полzвахме, кра4ето му раzсте мн бьрzо, ама ба6та му е с 46 номер Mr. Green
Макси, ве4е вьоб6те не се впе4атлява от животните, освен от коне, може би zа6тото тагесмутера има, ку4е, котки,морски свин4ета, zайци, риби, водни костенурки, сухоzемни костенурки, zайци, папагали и канар4ета, а нейната приятелка има бауернхоф и коннабаzа и го води да ги гали.

# 77
Нколентцова - За обувките на Колев и Колев, няма как да си ги набавя до Австрия, а и втория сайт дето пращаш имаме подобни, Но...не стават.

Свити - тези сонентерме, които препоръчваш, подходящи ли са за деца на годинка. Питам, защото таткото ни има много отпуск и се чудим къде да отидем през септември и през октомври, че да не му изгори отпуската догодина, а с малко дете трябва да има все пак подходящи условия за него.  Ако някой знае нещо подходящо да даде предложение.

И един друг въпрос, че след три седмици трябва да правим Рожденния ден на Алекс - а още се чудим как и къде. Това ще му е първото представяне пред Остеррейхише гезелшафт т.е. родата на моя мъж е огромна /5 деца са/ и един куп тантета ...моите няма да идват от БГ.   Та питам как сте празнували с австрийци, какви са им обичаите и традициите - в ресторант, в партираум, има ли гешенкслисте, както при хохцайт-а, какво ядът на такива партита...ей от тоя сорт. Обмисляме вариант за нашата партираум, но нямам идея как, а ако го карам по български определено мисля, че няма да им се понрави или да е в сблъсък с техните представи .  #Crazy   ...е ще има и български елемент  Laughing
 И къде мога да направя на Алекс снимки с тортата, с нас, но такива професионални. /Гледах в една австрийка много интересни такива/

# 78
Здравейте
Имам забрана от Вико да ползвам компа, като ме види плаче и се кара едновременно  ooooh! Та сега използвам докато спи. Довечера ни идва дядо на гости, не е като да е мойта мама, ама пак е помощ Peace
Надин, честито завършване
nkolentsova, мерси за линковете за зъболекар  Hug
fat.wombat, честито християнче и да ти е живо и здраво името на патерица
Клементина, има един закрит шпилплац и не ти е далече ето го. Не съм ходила, но мисля като захладнее там да го водя
Вико е с малко краче - 18ти номер му стават, мисля да поръчам от бг колев и колев. Тук мерих, но голям зор докато ги обуя, та затова мисля че ципа на колев ще ми е удобен.
За терме мога да препоръчам Stegersbach, не е далече, много е готино, но незнам как е за деца, защото като ходихме Вико го нямаше. Но имаше много деца там помня  Thinking
Лек ден и дано лятото се сети да намине и през Виена   Nature Sunny

# 79
Jacobs-Clementina, термето е мн подходяЩо 3а бебета. ИмаШе толкова много. Има басеин с дълбо4ина 30 см и 36 градуса, има специално отделение 3а Stillen, има и коШарки, където малките могат да спят, намират се насякъде до Ше3лонгите на родителите, има и отделна стая 3а спане, но нея не съм я пол3вала. Има и бебе-сауна, микровеле 3а донесени яденете и буркан4ета, няколко места 3а смяна на памперси с де3инфиксираЩи препарати, има и курсове 3а бебе-плуване среЩу 3аплаЩане. А3 ра3брах 3а термето от няколко мои австрииски по3нати, водят я 3а номер 1 3а бебета и малки деца в Австрия

# 80
Stegersbach не  е за деца, ние сме ходили 2 пъти там, и 2та пъти бяхме единствените с деца в хотела, гледаха ни като на..кани.
за лутцмансбург съм чувала че е много хубаво за деца, но много пълно. и да, входа за термето навсякъде е скъп, в лойперсдорф е 23 евро на ден за възрастен, но обикн. е вкл. към цената на нощувката.

клементина,
на терме съм ходила и с 3 месечно бебе, децата обичат вода и със сигурност на алекс ще му хареса. удобства има всякакви, стая за кърмене, микровълнова за притопляне, викелтиш, детски тоалетни и тн. може с количката да влезеш, да има къде детето да спи.

# 81
здравейте,момичета!да ви се представя и аз-казвам се силвия,от 7 год.във виена,бяхме си 1 год.в бг и сега сме си пак тук.живеем в 15.бецирк,имаме син павел на почти 2 год.и чакаме второ през януари.по принцип се познавам със зори от форума,но ще се радвам да се запозная с всички вас.а ако има някой,който живее наблизо,ще се радвам да се видим.с удоволствие ще дойдем и на форумска среща,когато се организира.и веднага един въпрос-дайте идея къде да празнуваме рд на малкия в събота,че всички познати са в бг и ще си бъдем семейно.благодаря предварително.до скоро  bouquet

# 82
Хора,къде сте?
Имаме ново попълнение и няма кой да го посрещне.
Влизам само да кажа   Сърде4но добре до6ла на SUSU!
На мен ли4но ми е драго ,4е сте се върнали от БГ.Поздрави за сега.После пак.

# 83
 susu , добре дошла. Най после някой в моя район, че всички се изнесоха отвъд Дунава!!! Аз живея до У3 хютелдорферщтрасе. В момента съм в БГ, но като се върнем (09.09) можем да си правим квартални срещи Grinning

# 84
благодаря за милото посрещане!надявам се скоро да се запознаем и лично.fat.wombat,аз съм по-надолу от теб,към границата с 12.бецирк,близо до schwendermarkt и продължението на mariahilferstrasse.ще се радвам да се виждаме по комшийски.поздрави Hug

# 85
Susu,fat.wombat, предлагам направо среща в парка срещу  Schonbrunn или в самия зоопарк на детската площадка!
Ние сме поне 1 път седмично при животните, ето и София станала животинска фенка, ако има още наблизо майки се обаждайте! 1swing

# 86
susan, с удоволствие искам да се видим в 3ооо. и ние ходим поне веднъж там, но днес съм болна, така 4е към края на седмицата попве4е Ще ми пасва.

# 87
Susu,fat.wombat, предлагам направо среща в парка срещу  Schonbrunn или в самия зоопарк на детската площадка!
Ние сме поне 1 път седмично при животните, ето и София станала животинска фенка, ако има още наблизо майки се обаждайте! 1swing
Пу да се обадя първа Mr. Green В петък евентуално и ние може да се домъкнем до зоотоили парка там, дават го леко затопляне. Ама утре и другиден голям студ  cold

# 88
Здравейте и добре дошла на Силвия!  bouquet

Другата нова да си каже хубавата новина веднаааагааа:))
толкова съм щастлива, ще си имам момиченце  newsm68 newsm44 newsm44 Joy  girluu  girluu ukliam1  superuu newsm81 moresmile, днес го гледахме,всичко и е наред.Не мога да стоя на едно място:) Много се изненадах, защото все сънувам момченце. Даже тази нощ го сънувах. Дадох му пари да си купи сладолед Mr. GreenОбаче няма никакво значение...Момиченце,момченченце искам и аз като вас:))да си го гушна

Пожелавам ви хубав,слънчев и щастлив ден!!  bouquet

# 89
Ура, момиченце!! newsm44 stork-girl newsm18

Леко бременеене, пази се много и не се преработвай! Сега ти се е паднало да "тормозиш" колеги, колежки, мажо / ако не слуша / и пр... Благородно ти завиждам  bouquet

П.П . Може пък второто да е момченце??

Общи условия

Активация на акаунт