Жега по австрийски! Някой попита "Ще има ли лято тук?" - 19

• 15 082
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
с удоволствие ще дойдем и ние в зоологическата.взех си миналата седмица годишна карта за там,така че може и всеки ден да ходим.леко бременеене на  petia .благородно ти завиждам за момиченцето и тайно се надявам на следващия преглед и на мен да ми кажат момиче,нали първото е момче.но най-важното е да е здраво.до скоро.

# 91
3дравейте на новодоШлите, мн хубави новини в последно време, ра3раства се групи4ката на бг-мами в и около Виена.
А3 съм в болни4ни, лекарят констатира Stirnhöhenentzündung, дотук добре, ама и мъжо и той болен в къЩи, та си  боледуваме вzаимно и си ходим по нервите. аКО СЕ ОПРАВЯ ДО КРАЯ НА седмицата и ние сме на 3оо-среЩата

# 92
  • Vienna
Добре до6ла на susu.
 ех petia как искам и аz моми4енце, но като се zнам каква сьм гаранция и второто 6те е мом4е.
Ужасно време, много ме драzни, дори до магаzина не ми се ходи, аz 4акам сльнце тен да сьбирам, а то  #Cussing out, направо се 4удя кьде е лятото, миналата година от май до края на септември може би 4 пьти не ми се е налагало да си поливам райграса,а сега от май до момента сьм поляла само 2пьти Shocked, то се скьса да вали. и поzнайте това време ме иzбива на ядене, сега си правя пица.
Свити бьрzо оzдравяване, много е гадно и двамата да сте болни.

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 23:29 от Patenze25

# 93
Добре дошла на Сусу   bouquet
Честита новина на Петя   bouquet Най-важното е да е живо и здраво
При мен нищо ново, това време вече ме подлудява. Имаме дядо на гости, та мога да си обърна малко повече внимание на мен и домакинската работа.
Лека нощ  Hug

# 94
Пускам ви един линк, с английския ще се справите и само не се депримирайте

http://de.youtube.com/watch?v=IrewnzQYrPI&NR=1

Свити, това, което имаш е Синузит и не е разрешен през лятото! Laughing

# 95
Су3ан, ми той господин Сину3ит както виждаШ не пита, дойде си при мен на гости и сега не Ще да си ходи. ooooh! То поне времето да беШе слън4ево, 4е да се и3легна на слън4ице, ами то студено и само дето не  Wear Umbrella

Какво става моми4ета, и а3 веднъж да съм в болни4ни и да имам време 3а форума и няма никой. Вси4ки сте се и3покрили, само не се предавайте пред депресията. ukliam1 #Milti

И да се опла4а, другата седмица бабата ни си 3аминава 3а бг да прави по4ивка (от нас  Crazy), как Ще оправям работа и домакинство, не 3нам.

# 96
Сусу, добре дошла и лека бременност   bouquet

Да ви кажа, не ходете да търсите магазина на Триестерщрасе за евтини маркови обувки - затворили са го вече. Снощи минахме оттам - празно хале  Sad Sad Sad, а така се бях нагласила за Геокс за 20 евро.

Аз пък от снощи съм с баба, голям кеф. Само дето е до неделя  Sad Sad Sad

Ако бях сама и с това лудо време със сигурност щях да се депресирам. Дано се оправи другата седмица. Вчера съм вадила зимни джинси на Габриела  Shocked, да се чуди човек дали е юли или октомври  Shocked

# 97
  • Vienna
Айде бе хора кьде се иzпокрихте, като4ели  на това време не си седите в кь6ти. и да ми кажете ,4е се мотаете насам натам, няма да ви повярвам Mr. Green
днес цял ден 4истя, и пак не успях, вси4ко да свьр6а. после спахме следобеден сьн, аz 3 4аса, а Макси 4 4аса Embarassed, сега готвим, нямам ни6то интересно да сьоб6та, та да ви раzведря от това проклето време. аz определено 6те по4на да се депресирам.

# 98
тук сме си ние.вече 2 дни не сме излизали от вкъщи,направо ще полудея.на всичкото отгоре бях поръчала една триколка за рождения ден на павел,която днес пристигна и се мъчих цял ден да я сглобявам.стопих си нервите и пак чакам мъжа ми да завие едни болчета.това е около нас засега.чакаме с нетърпение да се оправи времето и да се видим.

# 99
Диана

мини покрай нашия геокс на ландщр. има минус 40%, детските обувки почват от 25 евро. аз днес дълго обмислях, алекс като сега е на 26 номер, какво ли ще носи другото лято? но не посмях да купя Laughing

добре дошла на сусу и честито момиченце на петя, благородно и завиждам. аз и 2та пъти мечтаех за момиченце, резултата е налице Rolling Eyes

# 100
*Diana*, мерси 3а инфото 3а 3атворени

# 101
(и да си продължа мисълта след натиснат погреШен клавиШ) zа zатборения магаzин, Щях тия дни да ходя натам.
Патенце, не се от4айвай, ми как живеят хората в Англия а? Има и по-3ле от нас, ето братов4еда е в Белгия, там все вали, все мъгли, той се е 3арекъл като и3ле3е в пенсия 3аминава директно да живее с жена си в слън4ева БГ.
А3 се пооправих, та утре май Ще ходя на работа ( и мен не ме свърта ве4е в къЩи), ниЩо 4е са ми дали болни4ни до 29.7.
deiana, къде има геох мага3ин на ландЩтрасе? в на4алото при виен митте ? Питам та ако ми е бли3ко и а3 да отско4а до там.

# 102
deiana,   bouquet. Ще мина утре да видя какво имат в Geox, че се оказа, че девойката е обосяла за това време  Sad

sviti, магазинът не е далеч от Виен-митте - на пресечката на Ландщрасе и Нойлинггассе, близо до Галерията. Ти да не работиш из нашта махала?

Наистина много се отваря хладилника в това време, а и мама като ни заготви едни сърмички и ми отиде диетата, дето я мъча вече втора седмица  Cry.

# 103
Здравейте и от мен!

Добре дошли на новодошлите! susu, ние сме съседки по bezirk, аз съм в 12 bezirk.
Аз също се радвам на интензивните грижи на мама, само дето времето не е с нас. Тези дни имахме мн гости, та къщата ни беше пълна. Утре ще посрещаме гости пак- моята приятелка от US Party
В неделя ще има ferienspiel-Sommerfest при Auer-Welsbach-Park/Nähe U4-Station Schönbrunn (http://www.wienxtra.at/detail.asp?ev=29582). Ако има желаещи, пишете.

# 104
Ето ви една игра-симулация да си уплътнявате времето Money

http://www.zertifikate-simulation.de

Дават ви на 100 000, които да ги инвестирате в ценни книжа. Фирмите и борсовите курсове са реални, само дето като спечелите, печелите  на ужким, но пък за най-добрите има награди Grinning

Аз моите 100 000 ги инвестирах на бърза ръка и сега потривам ръце и чакам печалби  Money Money Money

Общи условия

Активация на акаунт