Момичета, колко време след кюретажа се изчистихте напълно?

• 14 545
  • 57
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
да се похваля аз.мина ми първия цикъл и ходих на доктор.много добре се възстановявам.живот и здраве още малко и почваме с опитите.

# 31
  • Пловдив
Щом сме тръгнали да се хвалим, след 3-месечни опити, не сме много сигурни все още, но аз май ще съм вече за друга тем  Laughing

# 32
  • Варна
ginbay стискам ти палци мила,  да си за друга тема. Praynig дано се похвалиш скоро.

# 33
Стискам всички възможни палци мила! Praynig Praynig Praynig

# 34
  • Варна
ginbay мила, има ли щастливи новини? нищо не казваш, потайна си  Simple Smile

# 35
  • Пловдив
Чакайте малко  Hug, днес съм на лекар за окончателно потвърждение. Ще казвам новини по-късно следобед. Въоръжете се с търпение. Hug

# 36
  • Варна
ок ще чакаме да съобщиш радостната новина   bouquet

# 37
  • Пловдив
ето ме  Laughing съобщавам радостната новина - потвърдена от УЗИ. Grinning Успех и на всички останали.

# 38
  • Варна
 smile3501 smile3501 smile3501 много се радвам за теб.нека всички скоро да се похвалим с такава новина.

# 39
Това е страхотно!Вярвай в това че сега всичко ще мине успешно и ще се случи!Всички тук ще  Praynig за теб и бебчо нали момичета?

# 40
  • Пловдив
Благодаря ви много. По принцип не съм човек, който пада лесно духом, така че силно вярвам, че октомври месец ще гушкам едно сладурче.

# 41
Много си е нормално не се притеснявай, може да минат и 40 дена докато спреш да цапаш а после в един ден да ти дойде отново . Ще разбереш по обилието в кървенето. Отново повтарям че нямаш повод за притеснение и кураж, бързо възстановяване.

# 42
Момичета много съм притеснена.Днес ми е 44 ден от МЦ ,а още не ми е дошло.Това трябва да е 3-тия след кюретажа.На гинеколог мога да отида чак другата седмица.За всеки случай си направих тест  EFN.Нормално ли е още да не се е регулирал?Предишните два също бяха нерегулярни, ама до кога ще е така  newsm78

# 43
  • Варна
нормално, е докато ти се регулират хормоните.на мен ми дойде на 26-тия ден.както си ми идваше и преди.но сега трябва да ми дойде за втори път и ми закъснява.ще се регулира след 3-4 месеца.

# 44
  • Sofia
Здравейте, аз също започнах да се притеснявам - на 16.01 ми правиха кюретаж,загубих бебчо в 14г.с  но все още нямам цикъл, обадих се на гинеколожката още преди две седмици, но тя каза след като мине първия цикъл тогава да отида, до преди десетина дни все още се чистех, но сега имам много слабо някакво кафеникаво зацапване и то не постоянно. Няколко дни след кюретажа пих АБ защото бях със много тежък синузит, сега се притеснявам обаче дали пък нямам гъбички и това слабо течение да е от това. Май ще трябва пак да й се обадя или да изчакам още няколко дни.

Общи условия

Активация на акаунт